Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Jel ti na kompu android? :d

btw, firefox mi je jednom pojeo 12GB rama :D dok sam imao 16GB

Pa recimo ja sam moramo na DHD da koristim task killer, jer posle 4 upaljene aplikacije telefon jedva da radi. Ne znam kakav je slucaj sa s3 ali telefoni koji imaju manje od 1gb mislim da trebaju da koriste task killer.
Takodje znam puno primera gde je task killer potreban da ne bi bilo laga na telefonu i da ne bi bagovao.

Poslednja izmena:
ja samo znam da je meni s3 sa tw bagovao nikada gore... izaces iz neke prosecne igrice a on opet ucitava ikonice ili jos gore koristim chrome i otvorim tab posle predjem na drugi i kada se vratim na prvi on opet ucitava stranicu.. mada moguce da je to do chroma...

Onda treba da probas N7100, ne gasim nijedan proces, cak i iz igrica na home izlazim :d

Pa recimo ja sam moramo na DHD da koristim task killer, jer posle 4 upaljene aplikacije telefon jedva da radi. Ne znam kakav je slucaj sa s3 ali telefoni koji imaju manje od 1gb mislim da trebaju da koriste task killer.
Takodje znam puno primera gde je task killer potreban da ne bi bilo laga na telefonu i da ne bi bagovao.

Koji ROM?

Pa to mozes zahvaliti se Sensu za to krkljanje, mada mike je bas dobar dev, jedan od najboljih. O X10 ne bi da pricam. 1.6 verzija androida sa kojim je izasao telefon? 384 RAM-a?

Od ICS-a ne treba da se koristi task killeri, GB nije dobro odradjen po pitanju RAM managment-a...

Ostavio sam ona dva linka, pa procitaj, shvatices onda neke stvari, pa ces videti koliko je bolje, a da ne pricam koliko je brze, jer ti aplikacije ostaju u cache-u.

BEjiRnYCMAAQJZm.jpg:large

BEjiVuaCAAAd3ko.jpg:large

Pa to mozes zahvaliti se Sensu za to krkljanje, mada mike je bas dobar dev, jedan od najboljih. O X10 ne bi da pricam. 1.6 verzija androida sa kojim je izasao telefon? 384 RAM-a?

Od ICS-a ne treba da se koristi task killeri, GB nije dobro odradjen po pitanju RAM managment-a...

Ostavio sam ona dva linka, pa procitaj, shvatices onda neke stvari, pa ces videti koliko je bolje, a da ne pricam koliko je brze, jer ti aplikacije ostaju u cache-u.

Task killeri nikad ni nisu bili potrebni..oni su kao av za android, postoje, a nepotrebni su.
A gde pročita da je GB bio loš po pitanju memory managementa?

Zanimljivo.. Galaxy bez fizickog dugmeta napred.. Mozda i ne bude cigletina kakvu sam ocekivao, iako ovde na slici izgleda kao da je cigla note u pitanju :)

Poslednja izmena:
Task killeri nikad ni nisu bili potrebni..oni su kao av za android, postoje, a nepotrebni su.
A gde pročita da je GB bio loš po pitanju memory managementa?

Mislim da je bila neka tema na xda, neki dev je objasnjavao kad je izasao ICS da task killeri vise ne trebaju da su do 2.3 trebali (znaci od pocetka 1.5/6, 2.1/2/3) jer kao sistemske aplikacije su imale prednost mnogo vecu nego ostale, doduse to je bilo objasnjavano za HTC telefone, pa je mozda u kernelu napravljeno da sve sto je Sense radi, a ostalo da ne radi.

Ma HTC je sa svojim Sensom koji je imao najviši prioritet kao launcher uništavao telefone..on sam pojede pola rama, a sistem mu ne može ništa..nije ni čudo što su preporučivali task killere za njih..a svi telefoni im sa 256 i 384 MB rama

Po nekoj logici bi i trebalo da bude. Svaki parni da bude četvrtast, da prave varijacije, da ne smori ko iPhone da izbaci isti telefon sa drugačijim specifikacijama

Da sačekamo event pa da vidimo sta ce da bude, možda izmiksuju nešto :d

ja ne mogu ni da ga zamislim "kockastog"

На овој слици што је процурела, и која, наводно представља могући изглед С4, једна ствар ми је пала у очи. Екран ми није дугуљаст као што би требало да буде при резолуцији 1080x1920, некако ми је шира и личи ми на однос страна 1200x1920 што би ми одлично легло, а верујем и већини осталих корисника. Не волим дугуљасте екране,рецимо, одговара ми однос страна на Galaxy Note I, N7000. Шта мислите о овоме. 1080x1920 ми је некако некомплетно, недоречено, 1200x1920 је права ствар.

Većini? Većina se preporodila kad je prešla sa note na note 2 :)

Meni ovo deluje kao generički render koji se stavlja kada nemaš ili ne želiš da staviš sliku pravog telefona. Finalni proizvod uopšte ne mora da liči na ovo.

Jedino sto cemo biti sigurni za kinder jaje plastiku, za ostalo treba sacekati kad se pojavi :d

Meni ovo deluje kao generički render koji se stavlja kada nemaš ili ne želiš da staviš sliku pravog telefona. Finalni proizvod uopšte ne mora da liči na ovo.

+1
Setimo se šta su sve govorili za s3 i kakve su slike postavljali...:d
Moramo sačekati 14. da bi videli kako izgleda, nema nam druge...

Većini? Većina se preporodila kad je prešla sa note na note 2 :)

Кад сам поменуо Ноте1 мислио сам на однос страница екрана а не на његову физичку величину. Свестан сам да је ово генерички рендер а не коначни изглед. Најбоље је сачекати 14.март и видети коначан изглед, али чему онда овакви форуми.

Sta znam...plastika deluje jeftino ali recimo pre s2 sam imao desire hd koji je extra build quality ali ga je dosta neprijatnije drzati u ruci kad pocne da se greje.Znoje se ruke itd...cini mi se da meni ni alu ne valja.e sad staklo kao na nexusu nisam probao.A ko hoce da stavlja case onda mu malte ne svejedno

Nazad
Vrh Dno