shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Jel ti na kompu android? :d
btw, firefox mi je jednom pojeo 12GB rama
dok sam imao 16GB
btw, firefox mi je jednom pojeo 12GB rama
Znacilo mu je to da naucis da ce android da iskoristi rama koliko god ga imalo, 1Gb, 2, 4.. jer: unused ram is wasted ram. Toliko puta se pricalo o tome..
Pa recimo ja sam moramo na DHD da koristim task killer, jer posle 4 upaljene aplikacije telefon jedva da radi. Ne znam kakav je slucaj sa s3 ali telefoni koji imaju manje od 1gb mislim da trebaju da koriste task killer.
Takodje znam puno primera gde je task killer potreban da ne bi bilo laga na telefonu i da ne bi bagovao.
Koji ROM?
Pa to mozes zahvaliti se Sensu za to krkljanje, mada mike je bas dobar dev, jedan od najboljih. O X10 ne bi da pricam. 1.6 verzija androida sa kojim je izasao telefon? 384 RAM-a?
Od ICS-a ne treba da se koristi task killeri, GB nije dobro odradjen po pitanju RAM managment-a...
Ostavio sam ona dva linka, pa procitaj, shvatices onda neke stvari, pa ces videti koliko je bolje, a da ne pricam koliko je brze, jer ti aplikacije ostaju u cache-u.
Task killeri nikad ni nisu bili potrebni..oni su kao av za android, postoje, a nepotrebni su.
A gde pročita da je GB bio loš po pitanju memory managementa?
Većini? Većina se preporodila kad je prešla sa note na note 2![]()
Meni ovo deluje kao generički render koji se stavlja kada nemaš ili ne želiš da staviš sliku pravog telefona. Finalni proizvod uopšte ne mora da liči na ovo.
Većini? Većina se preporodila kad je prešla sa note na note 2![]()
i jaКад сам поменуо Ноте1 мислио сам на однос страница екрана а не на његову физичку величину.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari