Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Glup koncept sa prevelikim Samsung logoom u vrhu.

Ovako nešto očekujem od S4 :) A ako bude ovakav, Note 3 će da pokida! :p

И мени се свиђа овакав дизајн. што се мене тиче, може овакав да буде, не треба ништа да се мења. Нарочито ми се допада хардверско дугме испод екрана, мала ивица око истог и мали горњи и доњи део.

Neka vrate s2 izgled, 5" i dosta :D Stavio sam s2 od drugarice i moj s3 jedan pored drugog i place mi se koliko je s3 ruzniji :(

Odlicna poenta, ne bih ocekivao nikakvu specijalnu razliku zato i ne bi izbacivao S4 za manje od godinu dana. Pustio bih konkurenciju da se istrci pa bih krajem godine predstavio S4 koji bi bio mnogo bolji od svih telefone koji su dosli pocetkom godine, sa androidom 5.0, nadam se i sa 3Gb rama i ko zna cime jos. Ovako su izbacili model malo jaci od predhodnog gde se sustinski ne dobija nista, za 50% vece pare nego sto sada vredi S3.
Ali menadzment Samsunga ocigledno ima druge planove. :D

I sta predstave recimo s4 krajem godine i onda HTC predstavi bolji telefon u februaru vec i koja je poenta? Samsung ga izduvao :D

Pa to se još nije desilo :)

A kakvu bi ti razliku očekivao? Uvek je tako bilo sa tehnikom, automobilima...

Kako koju razliku? Sa s3 se mnogo dobilo u odnosu na s2: osim rezolucije, ekran se povecao za pola incha (sad za 0.19''), mnogo bolji procesor i sistem u startu sa gomilom poboljsanja, a sto je najbitnije, the smoothest android koji je do tada izasao, s2 je tuga fabricki pred s3. Osim toga i NFC je novina, baterija bolja, ali to standard ce i na s4 da bude, ali generalno dupe i oko sto se tice samog rada s2 i s3, dok s3 i s4 nema sta mnogo da se razlikuju osim tog ekrana. CPU sto je jaci nece ni da se oseti kao sto je slucaj kod s2 i s3. Jedino ako nas ne iznenade nesto, ali je do sada sve vidjeno kod konkurencije. Ceka se petica, kod S serije su mi neparni brojevi prava kupovina :) (kao sto ce kod N serije biti svaki parni)

A sa S na S2 nije bilo razlike?:) Ista koliko i sa S2 na S3...
Ovo ne govorim bzvz, kod kuce imam i dalje stari i9000, S2 sam zamenio pre neki dan sa S3 tako da ta priča sa neparnim brojevima pada u vodu ;)

Btw, S2 je imao NFC, zavisi koju si verziju imao. Ja sam imao na svom i9100p.

Poslednja izmena:
Da li je neko zvanicno potvrdio release date 14 mart ili i dalje su to samo neproverena shushkanja?

I više od dva, evo onaj LG Optimus G, nema ga nigde, a G Pro već predstavljen:S:

Ahahahaha, +1 :d

Zna se sta je predstavljanje, a sta je puštanje u prodaju. Nekad prodje i po dva meseca dok se ne pusti model u prodaju.

Redak slucaj..najcesce nije u interesu da se ne pusti u prodaju,posle celog marketinga oko pojave..Da cekaju 2 meseca nece sigurno..

Predstavljanje 14-og Marta.
Prodaja sredinom Aprila.

I više od dva, evo onaj LG Optimus G, nema ga nigde, a G Pro već predstavljen:S:
To što ga nema kod nas, ne znači da ga nema nigde. U USA je bilo prodato milion primeraka, kada sam zadnji put čitao o njemu.
A imaš nexus 4, ako želiš tu "šasiju".

Redak slucaj..najcesce nije u interesu da se ne pusti u prodaju,posle celog marketinga oko pojave..Da cekaju 2 meseca nece sigurno..

Nisam rekao da Će da prođe 2 meseca za s4, nego da može toliko da prođe. Ali uvek bude mesec dana, mozda i koji dan jače. Kao sto neko napisao gore za april.

To što ga nema kod nas, ne znači da ga nema nigde. U USA je bilo prodato milion primeraka, kada sam zadnji put čitao o njemu.
A imaš nexus 4, ako želiš tu "šasiju".

Добро, али где је Америка од нас:D
Нећу ја nexus 4...уствари не дају ми паре:p

ma to sto je plastika nije frka, pitanje je kakva plastika.
i htc one x je plastika pa je za s3 ultra premium build.

Nazad
Vrh Dno