Moj drug ima obican s3 i uporedjivao sam ih. S3 neo mnogo brze i fluidnije radi. Mnogo znaci tih dodatnih 512mb rama + procesor je mnogo noviji i energetski efikasniji.Supruga koristi moj stari S3 (zadnji neat rom) ali je doslo do usporenja (FB, messenger, Viber, WhatsUp...) i definitivno se vidi da mu malo fali snage. Da li se isplati da ga prodam i kupim S3 Neo kod madjara? Koliko tih pola GB rama pomaze? Svaki savet mi je dobrodosao.
edit: mozda bih mogao da se nategnem do S4 ako je primetno bolji, mada mi se ne kupuje nesto tako skupo preko KP.
Vidim da ste zadovoljni a doplata nije velika. Vidim da se par korisnika zali na kameru? Jel se zna nesto vise o toj situaciji?
Ovaj S3 koji sad imamo je skroz korektan po tom pitanju, i ako je promenjen modul za gori kod NEO modela, glupo je da slike budu gore, zeni je to bitno jer slika klince![]()
Ako pitas za viber, meni sve verzije rade dobro. Samo sam iskljucio video pozive u viber podesavanjima da izbegnem bug sa kamerom.Da li poslednja verzija 5.5.2.28 radi lepo na ovom telefonu?
Nema.Ima li neki custom Rom za NEO dual verziju, ali da rade obe kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari