Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Sad te uopšte ne razumem. Ako ne diras /data particiju svi podaci ti ostaju na bilo kom telefonu. Osim ako u romu nije ubacena skripta da uradi wipa data/factory reset umesto tebe.

Sad te uopšte ne razumem. Ako ne diras /data particiju svi podaci ti ostaju na bilo kom telefonu. Osim ako u romu nije ubacena skripta da uradi wipa data/factory reset umesto tebe.
Izvlači se a samo se dublje ukopava :D

Ja takav rom u životu nisam video.

Oke, imao sam temperaturu 41 zadnja tri dana, primio malo tetanusa, mozda sam odlepio, ali da vas pitam ja -

zar ne preporucuju SVI dev-ovi ikada, na svetu, da prilikom flash-ovanja custom rom-a uradis komplet wipe, svega, data/factory reset, cache, dalvik cache, da bi taj rom lepo radio ?

Ja nikad u zivotu nisam flash-ovao rom a da ne uradim wipe data/factory reset, jer svi do jednog preporucuju da se to uradi, zbog potencijalnih error-a i missmatch settings-a raznih, pogotovo ako je sledeca iteracija istog rom-a zasnovana na novijem androidu, jer je tu google promenio stvari a ne dev .. ?

Pa evo ovde to ne važi. Em imaš blagoslov deva da uradiš dirty flash (mada možda je Sale s Marsa :D) em nije nova verzija androida u pitanju.

Imam problemcic-trenutno je na telefonu NeatRom slim v7.4.Kada instaliram AOSP NeatROM v8.0st (Installation without wipe) nece PlayStore da radi ( ni nakon ponovne instalacije istog).Gde gresim?

Duze vreme sam bio na 7.6 verziji i pre neki dan predjem na 8.2, ali sa full wipe celog telefona, mogu reci da se tel preporodio, prosto leti :), sve pohvale Saletu [emoji106].

Iako retko koristim opciju multi window, vidim da i dalje postoji isti problem ( kao i u svim prethodnim verzijama koje sam koristio ) prebacivanja aplikacija u listi, uvek prebaci neku drugu, pa izgubim na kraju volju, da li postoji neko resenje za ovaj problem?

Jedino rešenje je da ih sve ubaciš redom ubaciš u mw pa da uklonis koje ti ne trebaju. Nema druge ***

Evo sta se kod mene desilo rootovao fon,ubacio phillz touch recovery, skinuo 8.2 neat rom uradio wipe svega kao sto pise u prvom postu, porkenuo instalaciju i izaslo instalation aborted, i telefon se vise ne pali, tj ostaje stuckovan na pocetnom ekranu galaxy s3 gt l9300, any help ?

Ne pali se jer sad nema rom, a aborted možda jer je loš zip... Skini opet rom i prebaci ga na karticu pa probaj opet, ili ako ne možeš to onda Odin pa stock

Ne pali se jer sad nema rom, a aborted možda jer je loš zip... Skini opet rom i prebaci ga na karticu pa probaj opet, ili ako ne možeš to onda Odin pa stock

Hvala na odgovoru, a da li bi mogao da mi posaljes link official roma za sgs3, posto ja ne znam koji region da izaberem da pokusam to ?
edit: primetio sam da sad kad udjem u download mode vise nemam u gornjem levom uglu ono sto je ranije pisalo ...

Poslednja izmena:
možeš bilo šta iz evrope... vidiš i sam da su iste verzije i PDA i CSC uglavnom, ne moraš baš ove brazilce ili papua nova gvineja :D
evo npr jugoistočna evropa: http://www.sammobile.com/firmwares/download/38334/I9300XXUGNJ2_I9300OXXGNJ1_SEE.zip/
tu je default jezik grčki čini mi se :)

Hvala puno, probao bih ja da iskopiram opet saletov rom pre vracanja na stock, ali ne mogu posto nemam adapter za microSD pa mi je ovo jedina opcija...
Hvala na odgovoru, valjda ce proci kako treba, 'bem ti dan kad sam se upustio u sve ovo haha.

Ma nije ništa strašno.
U principu, možeš da probaš i da mountuješ sd i spojiš tel sa kompom dok si u recoveryju, trebalo bi da prepozna karticu. Imaš i adb push i adb sideload varijante.

Ma nije ništa strašno.
U principu, možeš da probaš i da mountuješ sd i spojiš tel sa kompom dok si u recoveryju, trebalo bi da prepozna karticu. Imaš i adb push i adb sideload varijante.

Stoji u philzu mount /sdcard ali je racunar i dalje ne vidi...
Moze biti mozda i problem do sam SD kartice, jer se secam da sam ranije imao nekih problema sa njom a i imam je vec oko 4 godine..
A adb sideload ne kapiram kako radi...

a jesi li probao adb push negde drugde? i da skroz izvadiš tu sumnjivu sd?
nisam siguran kako ti se tačno zovu particije u adbu...

a jesi li probao adb push negde drugde? i da skroz izvadiš tu sumnjivu sd?
nisam siguran kako ti se tačno zovu particije u adbu...

Nisam, ali vratio sam pre 10ak minuta stock preko odina i sad je sve ok, tj vratilo se u normalnu...

Поздрав свима,

да ли је неко успео да спроведе ћириличну претрагу на смарт дајалеру? Желео бих када укуцам

7253

да ми као погодак буде приказан "Сале"

Хвала унапред на одговору

hello ljudi, help !!!
kupio sam polovan s3 i9300 sa stock 4.3...
Battery drain je off da hook. ovo jos nisam video. za dva sata 20% bez koriscenja. WTF !!!
neki advice jer veceras mu radim root i flashujem ovaj rom. da li je to dovoljno da se zaustavi masakr uredjaja nad baterijom? Hvala

Verovatno je baterija oslabila ako se tako brzo isprazni. Pogledaj sticky temu BetterBatteryStats i okači log tamo.

ne da mi je oslabila vec je FAKE - KOPIJA !!!
ispod nalepnice na istoj nigde nema nfc :)
gde da pogledam original bateriju , neka preporuka ! Hvala

Sale izvinbi što sam dosadan, ali dugo već nisi izbacio novu AOSP verziju za Samsung S3...jesi li skroz odustao od razvoja ROM-ova za Samsung S3 ili kako ?

Vidim i da za Samsung S5 odavno nisi ništa izbacio novo, šta se dešava ???

Vrh Dno