Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Sale,zmaju,stvarno to je najbolji rom za S3. Resen je moj problem sa javljanjem. Ne mogu da reprodukujem gresku na najnovijoj verziji. Sad Sam Miran,dosta mi flesovanja I njakanja.

Novija od 6.4.1?

Opet je krenulo ono tvoje nema update i onda za dan izbaciš tri komada. :) Pokusni kunići na xda sve flesuju, sva sreća pa te znam, pa čekam kraj dana :p

:D eh da imam nesto od downloadsa :(
nema vise, to je poslednja verzija. sledeca je u septembru

Hajde da sačekam tu najnoviju, pa da sutra pređem malo na AOSP :).

Iako sam takoreci totalni laik oko flesovanja, uspeo sam da nabacim ovaj poslednji Saletov rom preko jednog tut na Youtube.
Svaka cast Sale, telefon zaista leti posle glupavog TW-a :)
Samo zaboravih da napisem da sam flesovao preko TWRP Recovery-ja, a ne preko ClockWorka, jel nema to veze?

Poslednja izmena:
Nema. Uživaj!

Odlicno, hvala lepo. :)
Znaci sad kad zelim da vratim telefon na fabricka podesavanja, samo roknem ovaj backup preko TWRP koji sam uradio pre flesovanja?

U mom slučaju, na poslednjem Neat 4.3 rom-u, baterija znatno duže traje u odnosu na bilo koji AOSP 4.4.2 ili 4.4.4 rom. Da li je to pravilo?

Kod mene isto...

Odlično me služi baterija. 2 dana.

uploadfromtaptalk1405636783014.jpguploadfromtaptalk1405636783014.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1405636799589.jpg
    uploadfromtaptalk1405636799589.jpg
    40.8 KB · Pregleda: 115
Au,pa moram probati ovo. Meni izdrzi oko 4 i po sata upaljenog ekrana na 6.4.1 pa se sutao u dupe. Ovde bi mogao izgurati i 6 ili gresim?

Ne ne, ovo je na punjač već stavljen (vidi se punjenje, na 10% sam stavio. Samo sam hteo da pokažem trajanje. Meni je malo slabiji na AOSP-u + slabija kamera, a brži telefon, pa sad šta ko više voli... Meni je bitna kamera.

Meni je i na Neat 7.6 baterija za 10-15% slabija u odnosu na stock ali je mi telefon u globalu bolje radi tako da ne obraćam pažnju.

I ja mislim da je baterija nesto slabija nego na stock 4.3, ali to je takoreci nebitno u poredjenju sa brzinom i fluidnoscu telefona :)
Imam samo jedno pitanje, nikako ne mogu da nadjem kako da odvojeno postavim sliku za lockscreen i wallpaper?

ako je za AOSP verziju: security > lockscreen

Sale, evo prvih nekih report-ova posle 6 dana koriscenja NEAT AOSP:

- LED za punjenje se ugasi na telefonu posle 5-6 minuta punjenja. Telefon i dalje puni, LED se aktivira kad se ubode na punjac, i to po tacnim rezimima (crveni-prazan, narandzasti-puni, zeleni-napunjen) ali se posle ugasi ... ?

- jednom mi se desilo da je Audio izgasio L na slusalicama, inace aktiviran DSP manager. Pomislio sam da nisam prekinuo kabl slusalica, ali kad sam probao druge skapirao da je do telefona. restart je resio problem

sitni, nebitni bugovi, da se razumemo, ROM je savrsen, najbolji AOSP od svih 4 koje sam probao :)

Poslednja izmena:
Ne mogu da nadjem u security.
NPr kad zelim da podesim neku sliku kao normalan wallpaper, on mi je momentalno postavlja i na lockscreen, i nemam u opcijama da izaberem odvojeno da bude wall samo za lockscreen.

Sale, evo prvih nekih report-ova posle 6 dana koriscenja NEAT AOSP:

- LED za punjenje se ugasi na telefonu posle 5-6 minuta punjenja. Telefon i dalje puni, LED se aktivira kad se ubode na punjac, i to po tacnim rezimima (crveni-prazan, narandzasti-puni, zeleni-napunjen) ali se posle ugasi ... ?

- jednom mi se desilo da je Audio izgasio L na slusalicama, inace aktiviran DSP manager. Pomislio sam da nisam prekinuo kabl slusalica, ali kad sam probao druge skapirao da je do telefona. restart je resio problem

sitni, nebitni bugovi, da se razumemo, ROM je savrsen, najbolji AOSP od svih 4 koje sam probao :)
Ovo drugo, iskreno, nemam pojma sta je
A ovo prvo nisam bas razumeo. Ugasi se dok je na standardnom punjacu? Za boje, da, tako treba tj tako sam postavio default a ti mozes promeniti
Hvala jos jednom

Ne mogu da nadjem u security.
NPr kad zelim da podesim neku sliku kao normalan wallpaper, on mi je momentalno postavlja i na lockscreen, i nemam u opcijama da izaberem odvojeno da bude wall samo za lockscreen.

Moras prvo odgovoriti koji rom koristis. Malo je glupo da nagadjamo i Dzekson i ja i ostali
Treba li da pisem?
Koristim ROM taj i taj sa tim kernelom i sa tim modemom. Od instaliranih tema i modova imam to i to. Posle full wipe-a mi se desava to i to...

Koristim tvoj rom, poslednju verziju 6.4.1
Verzija kernela je 3.0.64-Slim_Kat

Šta je onda problem? Promeni lockscreen wallpaper u settings/security /custom lockscreen

memema2a.jpg

A kako imaš na xda u FAQ

Sale, samo jedna reč: perfektno! Dugo sam se dvoumio da li da pređem na AOSP sa običnog Neat zbog raznih problema koji su ovde prijavljeni. Nemam nijedan od tih. @Džekson,meni kada se puni led sija stalno, jedino prikazuje da je full charged kada dođe do 90% a ne do 100%,ali ne smeta uopšte. Kamera ok, baterija traje isto kao i na TW NEAT nisam primetio da je slabija... Još jednom sve pohvale.

Odradio sam kompletan format interne memorije i ubacio cistu zadnju verziju AOSP-a 4.4.4. i imam i dalje problem sa kamerom u video modu kada menjam efekte ili bilo koja podesavanja, skupi mi se slika.. tj. promeni aspect ratio... i dalje se vidi preko celog ekrana ali se skupi kao kad bi na 4:3 tv-u pustili 16:9 sliku u full screen-u... nadam se da razumes.

Sta da radim ?

Nazad
Vrh Dno