Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Sale jel ima neka fora da se odradi Widget bar S5 style a da radi na AOSP ?

Da li neko zna sta treba backup-ovati sa TB, da bi se nakon flash-a clean rom-a i vracanjem aplikacija takodje sa TB, one slozile kako su bile ranije, znaci da se vrate napravljeni folderi, kao i home stranice, a da ne mora sve rucno?

Launcher. Ali nemoj da vraćaš Launcher vrati samo data. Pazi mozes da dobijaš i FC ovom akcijom.

Kada kucam Launcher u pretrazi izadje mi TouchWiz home, da li na to mislis? Ako je to to, nazalost nisam ga backup-ovo, ali bar da znam za sledeci put. Jos nesto, ako dodje do FC npr, da li je dosta iz TB samo uraditi wipe data TouchWiz home pa da se vrati na default?

Evo jedno pitanje tipa "da se **** a da ne udje" ali prvo iskustvo sa samsung telefonom, jel moguce da se rootuje ubaci custom rom i kernel i da se ne s**** knox?

Kada kucam Launcher u pretrazi izadje mi TouchWiz home, da li na to mislis? Ako je to to, nazalost nisam ga backup-ovo, ali bar da znam za sledeci put. Jos nesto, ako dodje do FC npr, da li je dosta iz TB samo uraditi wipe data TouchWiz home pa da se vrati na default?
dosta je

Evo jedno pitanje tipa "da se **** a da ne udje" ali prvo iskustvo sa samsung telefonom, jel moguce da se rootuje ubaci custom rom i kernel i da se ne s**** knox?
nema knox-a na s3 i9300

Hvala na informaciji video sam mnostvo price oko toga na samsungu, nista ovih dana se bacam na googlanje pa da vidimo sta ce da bude, hvala!

Nakon ubacivanja clean 7.6 NeatRom-a prilikom pokusaja update aplikacija na PS izbacuje mi error kao na slici.
Da napomenem da PS nisam vracao sa TB, nego samo accounts, pa da li je to moglo da prouzrokuje error ili ne? Probao sam samo cache da obrisem od PS, dok data nisam, a ne bih da brisem dok mi neko ne potvrdi da ce to resiti problem, jer se bas ne secam password-a :(.

u2y2equh.jpg

Uradio clear cache i data PS, problem i dalje prisutan. Jednom mi se ovo desilo, ali se ne secam sta sam uradio da resim :(.

Edit: Sredio sam, morao sam odraditi remove google naloga, onda clear cache i data PS i nakon toga radi. Tako sam nasao na xda, ako nekom zatreba da zna.

Edit2: Opet ja :D, krenuo da update-ujem aplikacije sa PS, kad ono ni jedna aplikacija ne zahteva dodatne dozvole?!? Jel to doslo sa novom verzijom PS, ili sa 7.6 NeatRom-om, ili trece da nesto nije i dalje u redu, mada update sada radi :confused:

Poslednja izmena:
Vidi ja sam ti rekao da možeš da uradiš restore sistemskih aplikacija odnosno nihovih data file-ova ali to ne znači da treba da radiš pošto ćeš imati neke neobjašnjive probleme.

Jel toliko teško namestiti account-e i basic sistemska podešavanja? :wall:

I aplikacije ti ne traže nove dozvole pošto nemaju potrebe odnosno dosta su im one stare. Ako ce se neka aplikacija update-ovati tako da joj trebaju nove dozvole pitaće te.

Vidi, od sistemskih vracanja, koristim samo vracanje wifi snimljene mreze, jer ih imam pun ocin, pa da ne moram uvek da kucam nove sifre i accounts, posto ih imam vise kao i svi, ne trudim se da zapamtim sve user i pass, pa mi je ovako lakse :), ali kao sto sam rekao, sve radi ok, samo google nalog nije, pa sam uradio gore opisano i sada radi ;).

Titanium backup, to smo već pomenuli a što se tiče launcher-a, meni se sve u svemu najviše sviđa Nova launcher upravo zbog backup/restore jednostavnosti (i još mnogo čega). Uradim restore aplikacija sa TB i uradim restore izgleda ikonica i widget-a. Sve to bude gotovo za 10 minuta i imam svež sistem + "moje" aplikacije.

Jel ima neko problem, I9300 AOSP NeatROM v5.9.1 je u pitanju,da kad sam u nekoj aplikaciji i zvoni tel,ne mogu da se javim? Telefon zvoni,vidim ko je ali ne iskace interfejs dialera. Ako nasilnicki udjem i dialer ,opet nemam opciju da odgovorim na poziv. Moram cekati da odzvoni pa onda call back.

Sale, ubacih tvoj NeatROM 7.6 i instalira sve ali posle reseta nece da se podigne, uvek zavrsi u recovery-?

Da li si proverio md5sum? Da li si instalirao poslednji Philz Recovery pre flesovanja?

Jesam, poklapa se. A Philiz je 4.93.

Vratio stock, dok dopunim bateriju jer onako nije hteo ni da puni, cim ubacim punjac upali se i ode u recovery.

edit.
ubacio pretposlednju verziju philiz recoverija, sad cekam boot. Izgleda da je to bilo. :)

Poslednja izmena:
Da li se jos nekom desava isti problem da nakon izlaska iz odredjene aplikacije telefon vrati na neku drugu aplikaciju koju sam otvorio ranije(u toku dana) a ne u meni ?

Da li se jos nekom desava isti problem da nakon izlaska iz odredjene aplikacije telefon vrati na neku drugu aplikaciju koju sam otvorio ranije(u toku dana) a ne u meni ?

Neat AOSP?

Kako da se vratim stock temu, ova KitKat dark mi se baš i ne sviđa?

Ili još bolje, preporučite neku zanimljivu.

Izvinjavam se ako je bilo, ali mi treba preporuka za dobar modem za VIP, koristim zadnji saletov NEAT 7.6. Nesto me zeza signal ovde po Nisu pa da probam neki drugi...

Samo da ga flesnem kroz CWM, ne treba neki clean pre toga?

Hvala majstore, probam dan-dva pa javim ovde da znaju i drugi.

Ja imam onaj evropski cini mi se XXUGNA8, nemam nikakvih problema :)

Nazad
Vrh Dno