Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

I meni se cesto desava da kada zavrsim razgovor i hocu da prekinem vezu ekran ostaje zamucen nekoliko sekundi.

I meni se cesto desava da kada zavrsim razgovor i hocu da prekinem vezu ekran ostaje zamucen nekoliko sekundi.
Da, samo što kod mene to traje dok sagovornik ne prekine vezu i onda vidim obaveštenje Poziv je završen (ili kako već...), dakle uopšte nemam priliku da vidim ekran na kome mogu da prekinem vezu ranije.

EDIT: Isto i na boeffli... Čim mi se neko javi i krenem razgovor, a kasnije kada hoću da prekinem, ekran ostaje crn dok sagovornik neprekine vezu i tek onda piše Poziv je završen.
Radi mi samo na 789, da čovek ne poveruje...

Poslednja izmena:
Izvinjavam se što ovako ulećem ali da li postoji neki ovakav ROM za Galaxy S4 MINI ili ovo romovi rade samo na full size modelima??? (preferiram manje telefone)

Ne postoji. Samo S2 i S3. Uskoro i verovatno S5.

Primetio sam da mi na 7.2 romu ne rade oni pametni pokreti,: refresh - muckanje telefona, zumiranje slike - prst na slici telefon gore dole... jedino radi utisavanje okretanjem telefona.
Procenat baterije se posle nekog vremena izgubi i ako je u podesavanjima namesteno da se prikazuje, kad to iskljucim i ponovo ukljucim proradi, posle par dana ponovo nestane.
Primetio sam i da mi se na 7.x posle svakog noviog rom ne vracaju aplikacije same od sebe to se na ranijim romovima desavalo samo od sebe odnah po podesavanju telefona i naloga. E sad dal ima negde gde se to ulkjucuje iskljucuje?
Presao sam na 7.5 ali se aplikacije nisu vratile pa sam se vratio na 7.2. Videcu da danas opet predjem na 7.5 pa makar i aplikacije rucno instalirao,

Poslednja izmena:
u settingsu imaš backup & reset / automatic restore

Namesteno je na automatic, od 7.x svaki prelazak na sledeci rom nisu se vracali programi. Dal bas svaki 7.x ali bar zadnja dva nisu sigurno. Dal ima veze sa aromom i stikliranjem stavki u aromi ili recovery. Cinimi se da se od tada to desava, ranije sam koristio cwm sad plizh, ranije nisam ni aromu koristio, nego ful rom.

Zaboravih da ugasim 3g i data transfer i ode za 2 sata 26% baterije pri ugašenom ekranu i sav kredit :S:

Nego FM radio ne može na AOSP romu da radi?

Može. Nadji spirit fm aplikaciju.

To matori, koristio sam je na s1 ali nisam video da je bilo ko spominje možda zbog cene od skoro 10$.

Ima i spirit fm v2 ne znam da li je samo unapredio ili je napravio zasebnu aplikaciju, pošto sam koristio betu v2 odvojeno od v1. To vidi na netu šta i kako ;)

Aha pogledaću koja je razlika.

Sale može li da se ukune poruka "Superuser granted to..."?

Može. Odeš u supersu app I otvoriš aplikaciju koju hoćeš i staviš notification na disabled i na kraju save.

uploadfromtaptalk1399827834156.jpg

Daj nemoj *****avati da tako gasiš jednu po jednu? :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1399853750241.jpg
    uploadfromtaptalk1399853750241.jpg
    52.7 KB · Pregleda: 109
Pa neke mi treba da vidim, neke ne :)

Instalirao sam AOSP Neat Rom 4.4.2

Zašto mi pokazuje u bilo kom file manager-u DVE eksterne SD kartice?

Putanja za internu : /storage/emulated/0
Dve za externu : /mnt/media_rw/sdcard1
/storage/sdcard1

Ne smeta mi ništa posebno ali me malo nervira.

Jel može to da se nekako reši pa da imam lepo dve kartice u file manager-ima kao što ih i imam fizički ?

Hvala

Instalirao sam AOSP Neat Rom 4.4.2

Zašto mi pokazuje u bilo kom file manager-u DVE eksterne SD kartice?

Putanja za internu : /storage/emulated/0
Dve za externu : /mnt/media_rw/sdcard1
/storage/sdcard1

Ne smeta mi ništa posebno ali me malo nervira.

Jel može to da se nekako reši pa da imam lepo dve kartice u file manager-ima kao što ih i imam fizički ?

Hvala

Probaj root explorer. Pokazaće sdcard i extsdcard

e9asunan.jpg

Sale, da li je AOSP sad baziran na 4.4.3 KitKat-u, ili još uvek ne ?

Postoji li već kod za 4.4.3, ili ga Google još nije pustio u javnost ?

Odličan ti je AOSP. Posle dva dana korišćenja zadovoljan sam sa brzinom još da malo duže istestiram koliko baterija traje.
Najveću razliku primećujem u učitavanju skajpa i prebacivanju između aplikacija, baš je primetno tečnije.
Kamera radi i ja sam zadovoljan kvalitetom, samo da ne krene da trokira kad ne treba jer znam da je taj deo problematičan.

Jedino što bih voleo da zaključan ekran može da ima posebnu sliku ali to je do google, a one zamene ni jedna ne radi kako treba...

Mislis wallpaper na lockscreen-u? Planiram za sledecu verziju

Toooooooooooooo! :)
Da li to može da se doda kao opcija na postojeći ili ćeš morati da menjaš lockscreen?

Sale, šta se dešava sa portovanjem oficijalnog 4.4.2 sa Note na S3?
Kakvi su izgledi da vidimo redovan Neat ROM a ne AOSP?

Nisam pratio danas. Sinoć sam razgovarao sa archi-em i mučio ga je gps kao i trasa rila. Dao sam mu neke predloge valjda ce rešiti.
Iskreno, posle ovakvog Samsung rom-a (mislim na 4.3) i ovakvog neat AOSP :D ne pada mi na pamet da se vraćam na Samsung rom

Sredio je Archi GPS, bas sam danas iscitavao nekoliko desetina stranica...

Port će imati neke probleme kao AOSP i brzinu kao TW pa čemu onda...

Nazad
Vrh Dno