Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Koji modem i kernel od ponudjenih preporucujete?
Sad sam na 6.2, jel dosta bese samo wipe dalvik i cache partition, naravno backup pre svega?

Modem MK6, kernel Saletov ili Boeffla 5.2 Beta 1.
Ja sam samo uradio wipe cache i dalvik i sve sljaka full :)

Ja imam problem znaci vuce mi bateriju ludnica jako je brzo isprazni a nista se neradi!
I jos nesto posto imam My Alarm Clock i njen mi je widget na pocetnoj strani neznam zasto taj sat i onaj u desnom gornjem cosku ne menjaju u isto vreme.
Onaj u cosku uvek kasni sve dok nepritisnem lock.
Dajte neki drugi rom da probam?

pa ovu bre sale preko tvog update-a
hmm. provericu to. nije se niko zalio

Ja imam problem znaci vuce mi bateriju ludnica jako je brzo isprazni a nista se neradi!
I jos nesto posto imam My Alarm Clock i njen mi je widget na pocetnoj strani neznam zasto taj sat i onaj u desnom gornjem cosku ne menjaju u isto vreme.
Onaj u cosku uvek kasni sve dok nepritisnem lock.
Dajte neki drugi rom da probam?
koji rom?

NeatROM v6.4 Aroma (4.3) probano sa stock karnelom a i sa Boeffla 5.1,Boeffla 5.2 Beta 1 isti problem neznam u cemu je fazon.
Do pre par dana sve radilo ok!

NeatROM v6.4 Aroma (4.3) probano sa stock karnelom a i sa Boeffla 5.1,Boeffla 5.2 Beta 1 isti problem neznam u cemu je fazon.

Ako trazis drugi rom onda probaj omega ako vec ne ti radi neat kako treba
Najbolji romovi bar za mene su omega i neat rom

Misliš;
1. Neat i
2. omega
:p

kako si flesovao? full wipe ili ne? sa kog roma dolazis na taj. juce je pusten tako da je nemoguce da je radio ranije lepo. i na kraju, makar se potrudi da okacis koji screenshot pa da nagadjamo ako ne mozes bbs dump

Uradjen wipe data pa instaliran 6.4 a bio je instaliran 6.3!

Sale otkrio sam u cemu je problem neznam zasto ali fazon je u tome sto vec par dana mob. punim preko usb na pc a evo sad sam ga napunio klasicno i sve je normalno.

Jel full wipe da li je to Wipe data/Factory reset?

Imam dva pitanja, prvo: od kada sam prešao na 4.3 na svakom Neat-u (6.1, 6.2, 6.3, 6.4) mi u battery use pokazuje kao da mi je WiFi stalno uključen a nije a Awake je uvek 0...

y4y3y8uz.jpg

I drugo: stavio sam Ultra Cool Font i super je on ali su mi slova sa kvačicama veća I to se baš primeti.

eredu9eh.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1391332185668.jpg
    uploadfromtaptalk1391332185668.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 61
  • uploadfromtaptalk1391332372000.jpg
    uploadfromtaptalk1391332372000.jpg
    76.4 KB · Pregleda: 61
  • uploadfromtaptalk1391332372000.jpg
    uploadfromtaptalk1391332372000.jpg
    159.7 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
Probaj da odstikliras network notification u wifi settings

Ovo za font stvarno ne mogu da sredim. To je par entuzijasta iz neatrom threada pravilo i takvo je kakvo je

Za wi-fi isključi ovo:
sy9ujy4e.jpg

Hvala na odgovorima. Sta sad da iskljucim Network notification ili Always allow scanning? Po defaultu su mi oba ukljucena. I da, ja sam na Samsung Neat-u 6.4.

Ja drzim iskljuceno Always allow scanning i nemam taj problem na Neat-u 6.4 :)

Scanning always available drži wifi uključen.
Ali nema potrebe da se gasi, ne troši to ništa.

Taj netačan awake je android 4.2 i 4.3 bug

Kako da namestim da mi toglovi u status baru budu neke druge boje, umesto one odvratne zelene? Može xposed.

Xposed + wanam pa u theme bojis u koju hoces

Vrh Dno