Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Greska sinko, to prvo produzi nespavanje za sat vremena sigurno, a drugo u tom slucaju zaspim ja prvi. :D

Greska sinko, to prvo produzi nespavanje za sat vremena sigurno, a drugo u tom slucaju zaspim ja prvi. :D

Pa ako samo filozofiras tako ti i bude,valjda ako imas cilj umes i da se nosis na taj nacin,umoris je na brzaka i smestis u krevet pre vremena,a ti nastavis da radis ono sto ocigledno jako puno volis..tako ja to radim sa puno uspeha :D

Gledam par zadnjih postova, pa na momenat pomislio da sam greskom usao u temu ljubavni saveti, kad ono u pravoj sam temi :D.

@sh_
Cisto onako, koliko puta si refleshovao sistem na svom S3 ?

Moj S2 je pregurao jedno 500-600 flesovanja svega i svacega. Mozda i vise :d

Steta sto nema neki counter svega

@sh_
Cisto onako, koliko puta si refleshovao sistem na svom S3 ?

Nemam pojma, mnooogooo, ima brojac na s3 ali stari bootloader i triangle i blokirao je na 0, mozda Sale zna dokle moze da broji, on je tu pobednik :)

Nemam pojma, mnooogooo, ima brojac na s3 ali stari bootloader i triangle i blokirao je na 0, mozda Sale zna dokle moze da broji, on je tu pobednik :)

Trenutno je 33 a imam oko... Hmm, svaki dan bar 5 flesovanja najmanje x 30 x 15 =... Mnogo :)

Postovani
nadam se da ne upadam nekom u rec,
ima te li razlog ili ideju kako da se resi ili je to samo slucaj na mom S3 zasto nakon flesovanja bilo kojim ispecenim,modovanim(kako god) romom sem office romom nece da radi screen miroring , prijavljuje hardversku gresku a kod office radi bez greske !_? Hvala unapred.

Ljudi, imam problem sa S3 na mts-u. Stavio sam 6.3 rom sve šljaka bez problema. Ali, mi je gprs konekcija katastrofa spora. Brisao sam podešvanja, stavljao nova, upoređivao sa drugim telefonima, svima radi, kod mene užas. Potrebno je nekoliko minuta da bi se nešto otvorilo. Poveže se tel, i radi kao na H, H+ ali je brzina užas. Ima li neko neki predlog šta može biti u pitanju? Hvala

Stavio apn gprsinternet, odnosno bez proksija?

Postovani
nadam se da ne upadam nekom u rec,
ima te li razlog ili ideju kako da se resi ili je to samo slucaj na mom S3 zasto nakon flesovanja bilo kojim ispecenim,modovanim(kako god) romom sem office romom nece da radi screen miroring , prijavljuje hardversku gresku a kod office radi bez greske !_? Hvala unapred.

kod mene je radilo dok sam bio na neat 6.3

Evo da javim da preko Gravity Boxa moze da se promeni Full Screen Typing. Samo se odcekira ta opcija i vise nije Full Screen u Horizontalnom modu.

Hvala Sale na odgovoru kod mene nece prijavljuje Screenshot_2014-01-26-19-57-41[1].png imas li ideju kako da resim taj problem ?

Evo da javim da preko Gravity Boxa moze da se promeni Full Screen Typing. Samo se odcekira ta opcija i vise nije Full Screen u Horizontalnom modu.

Kako da dodjem do tog Gravity Box-a? Na NeatRom-u sam, tu apk nemam, a nema je ni na play storu, ako je uopste to ime aplikacije :D.
Mene takodje nervira sto je preko celog ekrana, pa moram tel da vracam u vertikalu da bih procitao sta meni neko pise :(.

Edit: Nasao, instalirao, jos samo da nadjem tu opciju :).

Poslednja izmena:
To je modul za xposed framework. Skineš xposed installer, instaliraš fw, pa onda skineš modul i aktiviraš ga. Installer na xda, modul na xda ili iz installera.

Od kad sam ubacio Gravity Box mode, slider za pojacavanje ringtone i notifikacija ide zajedno, bilo koji da pomeram, pomera se i drugi. Ovo mi ne bi smetalo da necu da mi vristi toliko za notifikacije :), pa moram da stisam a samim tim i ringtone se cuje tiho. Pregledao sam malo po opcijama ali nisam nasao neku vezu. Moze li se ovo odvojiti?

mislio sam da ubacim ovaj AOSP 442, da malo promijenim ali me buni ona stavka oko formatiranja sistema. ne bih da mi sve pobrise s interne ili ne daj boze sa sd.

ps. imam stock nandroid i imam Neat 6.2 koji sam sad bekapovao. da li da AOSP flesujem preko stock-a ili preko ovog sto sad imam?

Wipe system briše particiju na kojoj je rom, ne internu i sd. Svejedno sa kog roma ideš kad ionako radiš wipe.

imas philz recovery? onda samo wipe data - clean to install... ne treba to format system, stavio sam u skriptu da se samo odradi

Stavio sam 6.3, aplikacije koje su bile instalirane su pocele same da se vracaju, usled prekida neta (krenuo sm na posao) doslo je do prekida instaliranja - vracanja ostalih aplikacija. Kako rucno da vratim te aplikacije, par njih sam vratio iz notifikation bara ali sam slucajno obrisao sve te notifikacije.? Da li su te aplikacije na Samsung nalogu ili na playstore nalogu?

Nazad
Vrh Dno