Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Nemam bas vremena da se igram sa podesavanjima, hvala ostacu na stocku.

Skinuo sa nekog mirror-a sa xda teme neat full 6.3 ... i flesnuo preko 6.2 lite .... ovo ne treba raditi, morala je baterija nazad pa restore ...

Pregazio sam 6.1 sa 6.3 i sve je prošlo glat. Ostavio sam kako je u aromi po defaultu obeleženo za kernel i radio.
Za bateriju ću videti posle par dana mada ne sumnjam da će biti dobra.
Moram samo da proverim da li su se instalirale mail i exchange i da ih ukinem kao još par sitnica koje ne koristim...

Moze neka preporuka za Xposed dodatke koji su dobri ? :)

Gravity box, wanam, nista vise :)

Šta ima u gravity boxu, a da može da se iskoristi u tw?

Moze neka preporuka za Xposed dodatke koji su dobri ? :)

:D

2rei61j.gif

Drugari, mozda je bilo ali na brzinu nisam nasao. Koristim zadnji NEAT, i imam problema sa kapacitetom interne(negde se zagubilo skoro 7GB).
Hteo da uradim F.Reset i da formatiram internu, ali, nema opcije da cekiram da mi firmatira internu memoriju? Ili sam totalno slep?

Neat Samsung.

recovery/mounts and storage/format sd ili emmc. stavi rom na externu

Hvala, sad cu da probam!

koristim CWM 6.0.4.5(Philz touch) i nemam format sd ili emmc. Imam opcije:

format /system, /cache, /preload, /data, /storage/sdcard1(ovo je externa), /data and /data/media(/sdcard)

Kad idem na install zip, daje mi opcije zip from /sdcard i zip from storage/sdcard1. Znaci vidi internu(odatle sam i instalirao sve romove do sada) ali je ne nudi pod mounts and storage.

format /data and /data/media(/sdcard) je zavrsilo posao izgleda.

Malo me buni sto se "format /data" radi i kad kliknes na opciju da ocisti sve za instalaciju novog roma(vidim u logu format /data) ali prodje za sekund, a ovde je radio nekih 20ak sekundi i kad sam isao na install zip, vidim da je /sdcard prazna.

Sad sam pustio 6.3 da se instalira sa externe, pa javljam.

Hvala Sale na pomoci!

Sve okej, 10.5GB slobodno na internoj :)

Data/media je interna, kad radiš wipe data preskače taj podfolder jer bi bilo zlo da i njega briše :)

Sale, trenutno sam na 6.3. Imam mali problem sa stabilnošću WiFi konekcije. To mi se nije dešavalo na 6.1.
Dodatno na ovoj verziji 6.3 mi se povremeno javi echo u slušalici, ovo mi se nije dešavalo na 6.1.

Očigledno mom telefonu i m:tel mreži više leži modem iz starijeg rom-a, pa me zanima koja je to verzija modema bila da njega flashujem na 6.3?
Ovo sa WiFi nemam pojma zašto se dešava.

Jel ovaj MK1 bolji od MK6 ? ja momentalno mi je na MK1 dali da instaliram MK6 ili ?

Da li postoji šansa da neko proba google Talk na aromi 6.3?
Ubih se pokušavajući da ga osposobim i ne ide mi, neće da se konektuje na server.

Aha tako znači. Napatih se umesto da sam odma pitao.

Hvala Sale, ziv bio :D

Najgore je ono kada moram da cekam devojku da zaspi da bih mogao da flesujem i zato opet kasnim :(

A ti se brate potrudis da sto pre zaspi,a znas i koje su metode :D

Vrh Dno