Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 ili iPhone 5 ?

RayGaloo

Cenjen
Učlanjen(a)
09.11.2012
Poena
151
Misljenja , karakteristike , razlika u ceni , kvalitetu , uslugama koje pruza ?

Imao sam sve moguce iPhone-e u rukama duze od nekoliko minuta.
Nikako ne bih menjao ArcS za bilo koji iPhone, a ArcS telefon kosta 3x manje od iPhone-a :) Ni bateriju ne bih menjao za iPhone.

Za par minuta se nista ne moze vidjeti. No nebitno:)
Neko spominje da su precjenjeni. Pa jesu, *** ali nikad ne mozes ocekivati da ga prodaju po malo vecoj cijeni nego sto su ulozili.;)

Napavis spisak stvari koje ocekujes od telefona i onda uporedis oba i izaberes onaj koji ima vise pluseva.

volim ove teme velikog rizika :D

S3 u svakom slucaju , ne vidim sta je problem u custom romovima (neko je pomenuo da si osudjen na njih), u epl kazu da je opasno davati korisnniku mogucnost da uredjuje svoj OS... Bitno je da je i phone 5 izradjen od kvalitstnijeg materijala i zato je 2 x skuplji i bolji a to sto je samsung bolji u ostalom nema veze.....

Posle iPhone 3g,3gs,4 i sada 4s,posle brdo (htc magic,alcatel 990,lg optimus 2x,galaxy s2...) androida...posle win mobile (htc tornado i hd2) i win phone(omnia 7)...moj glas definitivno dajem iPhone-u...na androidu imas mnogo vecu sirinu(po meni nepotrebnu vecini korisnika),ali na iPhone-u je sve lepo ispeglano i utegnuto...cak ta otvorenost i sirina (tweak-ovanje,razna podesavanja) sa androida mogu da se postignu (koliko toliko) i na ios-u uz pomoc cydie...

Poslednja izmena:
i samo da napomenemo da je iphone bez jailbreak-a beskoristan xD

Sve se svodi na to za sta ti treba - majci, sestrama, tetkama i drugovima koji nisu bas vicni tehhnici a oce da se fensijanisu od srca preporucujem iphone, stvarno tu nema greske. S tim sto je majka ipak uzela s3 i odusevljena je velicinom ekrana.
Ostalima android...

meni je recimo taj 4" ekran bezveze u danasnjem vremenu, ja to nebi uzeo ni u ludilu.... dalje, jailbreak, kad cujem za njega pegla mi se baca, iTunes takodje, itd... jednostavno pored S3 iphone5 je cisto bacanje para... sto je gore napisao clan "stevanix" je apsolutno tacno i slazem se... apple samo imaju kvalitetne materijale od kojih prave fon i to je to, cak i ne mora da znaci da su lepshi.... no ako ti volis manji ekran, apple OS ,taj dizajn koji se godinama nije menjao ne znaci da imas bolji telefon, cak sta vise prevazidjen, i medju odredjenim "slojevima ljudi u svetu biches cool.... waaauuuu novi iPhone!! *jezim se kad neko kaze, auuuuuuuu 400-500e (Galaxy S3) za fon, ma ti si luddd, bacanje para.... sta treba da kaze kad neko baci na 800e na iphone i vishe cak....
i da dodam, uostalom, spoji monitor sa Galaxy s3 + misa i tastaturu sa bluetooth i eto ti mali racunar , za intenet, za filmove,mailove, za torrent, za muziku, igrice neke.....ahhahahahaha

Nazad
Vrh Dno