Zasto vi smatrate da je izrada iPhone-a svima vrh?To sto izgleda robustnije izradjen nije svakome plus ocigledno. Meni je bitnije da je telefon sto tanji i laksi nego da "izgleda kvalitetno". iPhone i dalje ne mogu da stavim tek tako u dzep. Cak i S3 mogu i da se ne primeti.
It's a phone... use it as such.
Imao sam i iP5 u ruci, i iako je na papiru laksi, osecaj je da je GS3 laksi - nije isto kada nisu istih velicina. Mnogo manje zapada u dzep i povlaci isti. A kad nosis jakne i pantalone koje su lakse od telefona onda se to primetiSlučajno sam imao dodir IP5 pre neki dan... IP5 je lakši od S3 za čitavih 21g! To se ne oseća ovako nesto, ali ju brate kada ga držiš u ruci neverovatno je lagan, a pogledaš od čega je jedan, a od čega drugi napravljen... Ako budeš slučajno nabasao negde videćeš o čemu pričam![]()
Lose si video ondaJa ako sam dobro video za HOX, GS3, verovatno sad i onaj novi HTC, sad će i za N4 ista ponuda je kod operatera 199$/€ + contract deal, a isto je i za IP5...
Nemoj gledati prodavnice ovako nego gledaj apple sajt direktno![]()
Kakve su ti to pantalone koje nosis koje su lakše od 100g?![]()
Telefon u CH je 729 chf - povraćaj poreza od 8% dodjemo do 671 chf...
Slika:
Pogledajte prilog 100626
)
Za nase prostore s3 definitivno
Realno pravi odgovor!
Sto? Ima bolje trapove? Bolje podnosi rupe na putu i manje se haba
?
Pa dobro, ali mislio sam vidiš da je cena na mestu, čak je i skuplji GS3znači čist telefon da uzimaš...
I jedan i drugi su precenjeni telefoni. Gledam sta pisete i ne verujem!!! Do pre neki dan nisam se uzivo sretao ni sa jednim ni sa drugim, ali kada sam ih uzeo u ruke osetio sam "kvalitet". Fabricka cena S3 nije vise od 200e, smem da potpisem, a tek iphone-a!!! Marze su katastrofa, ja nikako ne mogu da shvatim da ima ljudi koji bi po ovim cenama kupili ove telefone, ha, ha, ha...
I jedan i drugi su precenjeni telefoni. Gledam sta pisete i ne verujem!!! Do pre neki dan nisam se uzivo sretao ni sa jednim ni sa drugim, ali kada sam ih uzeo u ruke osetio sam "kvalitet". Fabricka cena S3 nije vise od 200e, smem da potpisem, a tek iphone-a!!! Marze su katastrofa, ja nikako ne mogu da shvatim da ima ljudi koji bi po ovim cenama kupili ove telefone, ha, ha, ha...
Ako sam ovoliko čekao da se android izgradi i još uvek nije ono što je iOS niti mislim da ce ikad biti, nema tu sta više da se priča... Pre mi je bilo zanimljivo da fleshujem svaki drugi-treći dan, ali ono brate toliko godina, smorilo je... Stalno moram da čekam nekog kuvara nešto da sredi umesto kompaniju čiji sam telefon kupio... Potrošio vremena i vremena... Beta ROM nove verzije Androida WOOOHOOO, a ono posle par sati ne rade pozivi, gubi se mreža, ekran počne da igra itd...
Kako poslednjih nekoliko meseci koristim Android, tako bih isto mogao da koristim IP samo bez laga i bojazni da necu dobiti update![]()
Ebi ga, treba i oni da zarade. Meni nije tako zao kada znam da neka firma koja pravi tehniku dobro zaradjuje, ali razmisli koliku marzu imaju priizvodjaci markirane garderobe.... e to je strasno, ovo sa telefonima nije nista naspram toga.
+1
Da imam pare bez razmisljanja bih kupio iPhone, ovako sam osudjen na "sirotinjske" telefone za siroke narodne mase i Custom ROMove!![]()
Što ne vrede, ja mislim da vrede, ne samo ova dva, nego hi end telefoni uopšte. I modeli od pre godinu dve mogu da posluže za većinu stvari, a ko hoće da ima poslednje i najbolje, to nije mnogo para za svu tehnologiju spakovanu u džepni uredjaj.
A sad', balkan, plate, ovo ono, to je isto kao teorija da sam ***** kada kupim nova kola zato sto su ona sa 200.000km tek razradjena i super kupovina![]()
Što ne vrede, ja mislim da vrede, ne samo ova dva, nego hi end telefoni uopšte. I modeli od pre godinu dve mogu da posluže za većinu stvari, a ko hoće da ima poslednje i najbolje, to nije mnogo para za svu tehnologiju spakovanu u džepni uredjaj.
A sad', balkan, plate, ovo ono, to je isto kao teorija da sam ***** kada kupim nova kola zato sto su ona sa 200.000km tek razradjena i super kupovina![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari