Moje misljenje S3 u svakom smislu je bolji od iPhonea 5.Na S3 ekran je perfektan,kamera odlicna,to sto pojedinci kazu da mu maska nije kvalitetna nije tacno.Imao sma ga 2 meseca i maska je odlicno uradjena.Pouzdan,lep i brz telefon koji je ujedno jeftiniji od sminkerskog iPhonea 5.Kupi S3 i nikada se neces pokajati.
Misljenja , karakteristike , razlika u ceni , kvalitetu , uslugama koje pruza ?
Moje misljenje S3 u svakom smislu je bolji od iPhonea 5.Na S3 ekran je perfektan,kamera odlicna,to sto pojedinci kazu da mu maska nije kvalitetna nije tacno.Imao sma ga 2 meseca i maska je odlicno uradjena.Pouzdan,lep i brz telefon koji je ujedno jeftiniji od sminkerskog iPhonea 5.Kupi S3 i nikada se neces pokajati.
Licno, imam Samsung Galaxy S3 vec otprilike 4 meseca i nijednom se nisam pokajao zbog izbora, pri cemu mislim i na tu kontroverznu plastiku na koju sam se odmah navikao. Funkcionalnost telefona je odlicna, a meni je to bio prioritet. Imao sam ranije iPhone 2 i bio je odlican telefon. Kako god da odlucis, mislim da neces pogresiti, prosto preispitaj sebe., jer su tu bitni i licni afiniteti. Kao sto se ja trenutno dvoumim izmedju dva tableta i stalno vagam sta ide na stranu jednog, a sta drugog...
Funkcionalnost telefona je odlicna, a meni je to bio prioritet
Ja bih radije kupio iP5 ali je skuplji dosta barem kod nas. To se jedino isplati vani kupovati. Ma kvalitetniji je, iOS stabilniji brzi, bolje igrice/aplikacije,imaces update systema cim se pojavi nova verzija...itd. Svaki Appleov proizvod kad uzmes u ruke, osjetis kvalitet, preciznost izrade itd. Imam njihove slusalice, ni jedne im ne mogu prismrditi od samsunga i slicno! To je savrsenstvo u svakom pogledu.
Meni je SGS3 toliko odvratan telefon, da je to strasno. KAd vec dajes tolike pare pogledaj Nexuse. Definitivno najbolji Android izbor, ako ne i smartphone generalno!![]()
Ja bih radije kupio iP5 ali je skuplji dosta barem kod nas. To se jedino isplati vani kupovati. Ma kvalitetniji je
Definitivno najbolji Android izbor, ako ne i smartphone generalno!
Misljenja , karakteristike , razlika u ceni , kvalitetu , uslugama koje pruza ?
Ne nudi android u sebi, zato ga nikad ne bi koristioNudi isto što i Android + izradu... Ja imam GS2 dugo, ali ne mogu da kažem ništa loše za IP sem da im je mali ekran, e sad sa 4" je ok... Jednostavno najlepši telefon na tržištu... Možeš da zoveš? Možeš da pošalješ poruku? Mail? Uslikas? Snimiš? Pogledaš klipove? Surfujes?
Nudi isto što i Android + izradu... Ja imam GS2 dugo, ali ne mogu da kažem ništa loše za IP sem da im je mali ekran, e sad sa 4" je ok... Jednostavno najlepši telefon na tržištu... Možeš da zoveš? Možeš da pošalješ poruku? Mail? Uslikas? Snimiš? Pogledaš klipove? Surfujes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari