U redu, hvala ti.Za sve s26/z7 modele
As you can see in the video below, the Galaxy S26 with the Exynos 2600 lasted six hours and forty-eight minutes (06H:48M), while the Snapdragon 8 Elite Gen 5 variant lasted nine hours and twenty-six minutes (09H:26M). In other words, the Qualcomm-powered model ran two hours and thirty-eight minutes (02H:28M) longer, delivering around 28% better battery life than the Exynos version.
Ako je legalna prodavnica, koja učestvuje u ovoj akciji, to je baš extra cena.Promocija nije losa, za 135k ima verzija S26U 512GB da se nadje, sto i nije losa cena uz poklon.
Jasno, hvalaNe može. Ako češ 7-8h sigurnih razmisli o drugim igračima.
Da ne bude da reklamiram, kucajte S26U 512GB cena, i pojavi se odmah😃Ako je legalna prodavnica, koja učestvuje u ovoj akciji, to je baš extra cena.
Ne zaleci se: https://images.samsung.com/is/conte...cionalna-Z-serija-i-S-serija-Srbija-final.pdfOvaj od 134800 i 135999 jesu, dobija se fiskalni, tako oni kazu😃
Postavis samo uvoznika, tj. Comtrade i prolazi. Fiskalni oni gledaju, to je njima bitno. Bilo je reci o tome i u ranijim temam S serija.Ne zaleci se: https://images.samsung.com/is/conte...cionalna-Z-serija-i-S-serija-Srbija-final.pdf
Dobijes fiskalni, ali ne dobijes nista od promocije.
Ovo su cene za refurbished telefone sa garancijom. I naravno nisu naveli taj podatak.Ovaj od 134800 i 135999 jesu, dobija se fiskalni, tako oni kazu😃
Nisu, cena je na akciji. Za ovo se dobija fiskalni i tada je garancija 2 godine a za refurbished je samo 1 godina.Ovo su cene za refurbished telefone sa garancijom. I naravno nisu naveli taj podatak.
Koji tačno poklon ide, tj model ?Promocija nije losa, za 135k ima verzija S26U 512GB da se nadje, sto i nije losa cena uz poklon.
Samsung Galaxy Tab-S10 Lite (WiFi-6), 128GB, boja siva, model kod: SM-Koji tačno poklon ide, tj model ?
Izvinjavam se sto ovako upadam. Deluje da je ove godine Exynos sasvim ok ispeglan, par stranica nazad je i video gde je radjeno poredjenje s26 Exynos vs s26 SD i to sada sasvim ok deluje. Da, standardni s26 je sada malo veci od s25 sto je meni licno losije ali nekome to moze da se dopadne.Zapravo bi bilo savršeno da je potpuno isti kao S25, jer to znam da odgovara.
Izvinjavam se što sam ovako upao na temu, da li se taj lošiji procesor odražva na bateriju ili samo na neke performanse? Pošto ovo drugo, siguran sam, nije problem.
Moraću da odem negde da uzmem S26 u ruku, da ne bude da su i oblik nešto mnogo menjali.
Koleginici se raspada telefon (mislim A51 ili tako neki), pa smo hteli da joj kupimo S25, ali sada je ovo savršena ponuda, jer nam je potreban i jedan tablet za video nadzor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari