Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Za sve s26/z7 modele

Stigla ponuda od Bigbang, S26 (+tablet), za pravna lica 112.000 dinara. (ostali su 140 i 163k).
Jel realno da je S26 i dalje 25W punjenje?!

Jel i S26 ima te egzibicije sa ekranom? Private mode/lošije boje?

@PJ nema ništa običan s26...praktično prepakovan s25 sa lošijim procesorom i nešto dodatih ai opcija + promenjen malo raspored pozadi oko kamere.

Zapravo bi bilo savršeno da je potpuno isti kao S25, jer to znam da odgovara.
Izvinjavam se što sam ovako upao na temu, da li se taj lošiji procesor odražva na bateriju ili samo na neke performanse? Pošto ovo drugo, siguran sam, nije problem.
Moraću da odem negde da uzmem S26 u ruku, da ne bude da su i oblik nešto mnogo menjali.

Koleginici se raspada telefon (mislim A51 ili tako neki), pa smo hteli da joj kupimo S25, ali sada je ovo savršena ponuda, jer nam je potreban i jedan tablet za video nadzor.

@PJ izvinjavam se na dezinformaciji, sad mi kroz glavu prošlo da sam nekad negde video da je displej na novom 26 veći za 0.1 inč a samim tim ima i nešto veće dimenzije novi tel...prestao sam da gledam te obične samsunge iz opravdanih razloga. Inače i bat je za 300mAh veća tako da verujem da je autonomija na istom nivou zbog exy vs snap.

E ovo me brine
As you can see in the video below, the Galaxy S26 with the Exynos 2600 lasted six hours and forty-eight minutes (06H:48M), while the Snapdragon 8 Elite Gen 5 variant lasted nine hours and twenty-six minutes (09H:26M). In other words, the Qualcomm-powered model ran two hours and thirty-eight minutes (02H:28M) longer, delivering around 28% better battery life than the Exynos version.

Ja sam prošle godine uzeo S25+, zbog veće baterije i razlike u brzini punjenja. A ispade da bi mi S25 bio sasvim ok tj baterija bi trajala dovoljno dugo, a telefon mi više odgovara svojim dimenzijama.

Promocija nije losa, za 135k ima verzija S26U 512GB da se nadje, sto i nije losa cena uz poklon.

Trenutno imam S23 FE koji je blago rečeno kriminalan (pogotovo baterija koji se isprazni za 4-5h SOT na power saving modu, do te mere da ne mogu da izadjem iz kuće ako nisam na >90%). Mislio sam da uzmem neki manji telefon i S26 mi izgleda kao idealan, ali me plaši da mi se ne ponovi greška sa baterijom. Može li telefon izdržati ceo dan, dakle nekih 7-8h SOT (gledanje klipova, mape, društvene mreže, bez igrica)? Da li mi se isplati ovaj telefon uzimajući u obzir moje zahteve ili da ipak napravim kompromis sa većim telefonom i uzmem neki poco ili xiaomi ?

Pitanje je da li su ovo telefoni iz regularnog uvoza

Ne znam o kojoj radnji je reč, ali ako ima mogućnosti online naručivanja ko želi neka poruči, neka proba da se registruje i ako ga odbiju neka spakuje telefon i neka ga vrati nazad u roku 14 dana. Tako sam ja kad sam prošle godine uzimao s25. Isto bila neka uvrnuta priča, tipa kupim kod jednih, ali oni to provuku nešto preko drugih i dobijam fiskalni račun od trećih, a na samsung aplikaciji se registrujem tako što odaberem neke potpuno četvrte. Luda priča neka, ali cena je bila baš dobra pa sam rizikovao, ali sam im odmah i preko telefona naglasio, ako ne bude mogla da se iskoristi promocija za s25fe ja telefon vraćam, čisto da znate. Međutim oni me ubedjivaše da će proći...i stvarno prošla.

Može da šibne mail Samsungu, pa će odgovoriti da li dotične radnje (gledao sam koje, na nivou one na L, pre mi deluje da je uvoz iz UAE a ne preko Comtrade) učestvuju u promociji.

Nazad
Vrh Dno