Slobodno uzmi HM 8 Pro, više nego odličan telefon.Ne znam, apsolutno nista nikad pratio vezano za njih nisam. Bio sam do sad bas teski Samsung Knight kako kazu, ali mislim da je vreme za neku drugu sferu 😅 taj Honor svi zivi hvale, imao sam prilike da neke prethodne generacije ispratim uzivo, te nedostatke koje imaju meni ne predstavljaju problem.
Ne vidim jednu prednost aluminijuma. Titanium je mnogo čvrći materijal, više premium, ima nas dosta što nosimo telefone bez maske. S25U mi je ispadao više puta, bez ikakvih tragova po leđima i frejmu dok je čovjeku samo jednom ispao S26U i desilo se ovo, o ovome pričam, svaki iphone sjećam se mi je bio ovako izranjavan...Uvek bih pre birao aluminijum. Kad se setim Honor 7 telefona pa cela leđa u metalu, e to je premium osećaj, a ne 6.9" ekran na 200g telefona....
Pa kupi masku valjda si do sada vec naučio 😜. Šalu na stranu pre par meseci sam se zezao na temu da će sada kada je iPhone izbacio titanium da i oni izbace. Kao što vidimo i to se desilo, jer su totalno izgubili identitet i postali kao Kinezi nekada. Samo čekaju da vide šta je sledeće kod iphone, pa eto i njih da prekopiraj.Ne vidim jednu prednost aluminijuma. Titanium je mnogo čvrći materijal, više premium, ima nas dosta što nosimo telefone bez maske. S25U mi je ispadao više puta, bez ikakvih tragova po leđima i frejmu dok je čovjeku samo jednom ispao S26U i desilo se ovo, o ovome pričam, svaki iphone sjećam se mi je bio ovako izranjavan...
Kad je pre nekome ispao S26?Ne vidim jednu prednost aluminijuma. Titanium je mnogo čvrći materijal, više premium, ima nas dosta što nosimo telefone bez maske. S25U mi je ispadao više puta, bez ikakvih tragova po leđima i frejmu dok je čovjeku samo jednom ispao S26U i desilo se ovo, o ovome pričam, svaki iphone sjećam se mi je bio ovako izranjavan...
Reci to onom jadniku što je prvi utrčao pre par godina da kupi iPhone i snimali ga, on radi unboxing sav sretan (i nesretan) za neki tv program i ispadne mu tel direkt na ekran...ćao zdravo!Kad je pre nekome ispao S26?
Pa i ne, oni znaju da postoje zagrizeni fanovi (ne samo samsung, sve kompanije) i da ti ljudi jedva cekaju novi proizvod da izadje d aga kupe, i na njima najvise zaradjuju.Ali su stvarno teski prevaranti (mada im se moze i imaju koga).Umesto sada u preorder periodu da prodaju npr.512GB za 140.000 (ne verujem da im se ne isplati ako ih proizvodnja ne kosta vise od par stotina eura...ma kakvi..i manje), a onda kada prodje promocija da bude 175k.
Ovako samo mazu oci glupostima(x2),da ne spuste cenu,a sutra (kao i do sada) ko god se zaleti i kupi u preorder periodu,bice namagarcen jer ce za 2-3 meseca da daju i taj telefon+neki S25+tablet ili sat za iste ili manje pare.
Pa ko je tu lud?! Preorder su najverniji kupci,treba da prodju najbolje (a i cekaju na isporuku..ne mozes bup u radnju i "daj"),da ne pominjem neke poklone,limitiranu seriju (sto bi bili ludi da to rade)
Ili ce biti to ili cu prvi put posle duzeg vremena da se zadržim na istom dve godine, radi ovaj 25U posao odlično.Slobodno uzmi HM 8 Pro, više nego odličan telefon.
Ja ga juče po drugi put uzeo, a Vivo X300 Pro ide u oglase.
Mozda za kes a to ne odgovara mnogima.
Zarađuju oni masno i na takvima, a pored toga to vide kao podršku kupca da nastave sa minornim unapređenjima. Oni ne zarađuju značajno samo na onima koji telefon mijenjaju nakon 3-5 godina (a tada mnogi i promijene brand).Ne zaradjuju oni na meni toliko koji cekam 6-8 meseci nakon izlaska da uzmem za 850e.
Da, čekaju 3-5 godina.dok ljudi koji logicnije razmisljaju oni cekaju kasnije
S24U, procesor isprobao na switch emulatoru i osetno bolje radi, kasnije ću da probam i neku win emulaciju, dex jos nisam imao prilike da isprobam.@Njale sa kojeg si prešao? Kako ti se čini novi procesor i jesi probao i DEX?
HM 8 pro , Oppo x9 pro, x300 ultra, realno veoma zrele alternative ukoliko sa s26 U razočara.Slobodno uzmi HM 8 Pro, više nego odličan telefon.
Ja ga juče po drugi put uzeo, a Vivo X300 Pro ide u oglase.
Jeste,ali posle 6 meseci izlazi novi Fold.On ce da ima 200mAh vise i 0.00001mm deblje staklo🤣I tu kod "iskusnih" krece lomljenje, "sta raditi"...Fold ipak ima sve to bolje,a ovaj vec zastareo...da li uzeti Fold,ovaj..ili ipak cekati novi februar🙂@Vader ja sam govorio o momentu kupovine novog uredjaja nakon izlaska, ne o tome koliko zadrzavas stari.
Mozes da imas i nokiju 3310, ako hoces nov model najbolje vreme da ga uzmes je posle 6-8 meseci od izlaska, tada je cena najpovoljnija i posle pocne da stagnira dok ne izadje nov model. Ili kupis proslogodisnji po malo nizoj ceni.
Nigde nisam ni napisao da ne zaradjuju, da ne zaradjuju ne bi ih ni bilo.
Ja danas naručio šefu finansija s26u 512gb za 160k neka akcija.
Ja nalazin samo za 175k, gde si nasao za 160 ako nije tajna 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari