Imao sam sličnu dilemu, i na kraju sam prešao u drugi tabor x300p. Kad sam pročitao da su stavili manji 3x senzor i samo recikliraju bateriju. To je bila kap koja je prelila čašu 😂Mislite li da je opravdan prelaz sa S23U 8/256 na S26U?
Neki uporedni utisak sa x300p ?Imao sam sličnu dilemu, i na kraju sam prešao u drugi tabor x300p. Kad sam pročitao da su stavili manji 3x senzor i samo recikliraju bateriju. To je bila kap koja je prelila čašu 😂
Ako te svrbe pare, da 😄. Salu na stranu, ja kupio pre mesec dana OP13r, drug ima tu s23u, sedeli smo u kaficu i cackao sam taj telefon, subjektivni mi je osecaj da op13r radi malo brze. Mislim da je dosta mala razlika izmedju srednjeg segmenta i flagship telefona i da samo davanje 1000+ EUR nema nikakvog opravdanja ali, neko voli da putuje, neko da popusi dobar dzoint 😄, a neko da ima najskuplji tel.Mislite li da je opravdan prelaz sa S23U 8/256 na S26U?
Oseti se napredak u odnosu na s23u. U svim segmentima, počev od ekrana koji je prijatniji za gledanje i svetliji, preko kamera koja su priča za sebe u svim uslovima, preko punjenja gde za 15-20 minuta imaš celodnevnu autonomiju (meni je HK global nije EU global), bolji je multitasking mada s23u je imao 8gb ovaj 16gb. Što se tiče osećaja u ruci u početku smena grba kamere, ali se brzo navikneš na nju, sa kojom možeš komotno da držiš telefon bez malića na dnu i telefon se lakše koristi jednom rukom od s23u koji je osetno veće. Na Origin os6 se brzo navineš ima sve što je potrebno, ali nije krcat sa opcijama kao OneUI i preko Good Lock, ali ništa mi ne nedostaje. Jedino zvučnjak može biti bolji ali nije ni toliko loš, svakako muziku slušam preko slušalica.Neki uporedni utisak sa x300p ?
S23U azurirao sam camera assistant na verziju 4.5.00.19(poslednja)medjutim nista posebno. Dodali su samo 2 kartice external accessoriesMene zanima kako otključati 24MP mod na S25 (i S24, S23) preko camera assistanta. Nema šanse da je hardverski nešto, isti je hardver.
Zasto ne probas Vivo ili Oppo?Cinjenica je da ce da se prodaje kao ludo, ista spika isla i za 25U, i eto nas 😅
Mada, evo izmenjah ih redom sve od S20 do 25, i sada ozbiljno razmatram da porucim Magic 8 Pro. Cekao sam ovo predstavljanje u nadi da nece bas sve najave biti tacne, pa da nadogradim na 26. Ali telefon mi definitivno izgleda kao downgrade u odnosu na 25U..
Ne znam, apsolutno nista nikad pratio vezano za njih nisam. Bio sam do sad bas teski Samsung Knight kako kazu, ali mislim da je vreme za neku drugu sferu 😅 taj Honor svi zivi hvale, imao sam prilike da neke prethodne generacije ispratim uzivo, te nedostatke koje imaju meni ne predstavljaju problem.Zasto ne probas Vivo ili Oppo?
Ja sam koristila Huawei i Honor skoro 7 godina i sada imam Oppo i na njemu ima vise opcija. Nekako je moderniji UI. Problem je sto ih je u Srbiji tesko naći.Ne znam, apsolutno nista nikad pratio vezano za njih nisam. Bio sam do sad bas teski Samsung Knight kako kazu, ali mislim da je vreme za neku drugu sferu 😅 taj Honor svi zivi hvale, imao sam prilike da neke prethodne generacije ispratim uzivo, te nedostatke koje imaju meni ne predstavljaju problem.
ja kada u ExpertRaw-u sa opcijom 12 ili 24mpix fotkam nesto mracno sa expozicijom od npr. 2 ili 4 sekunde.... dobijem milion belih tackica po celoj fotki.... dok kada je expozicija kraca toga nema!!! a u modu od 50 mpix nema uopste, koja kod da je expozicija.... citao sam na netu da se jos ljudi zali na toSamo ako imas S26 mozes da vidis opciju za 24MP.
Pogledajte prilog 529802
Edit: Ima je samo u ExpertRAW app.
1b. Biće na KP za 850e za mesec danaTema prati šablon svake Galaxy teme:
1. predstavljanje i odmah zatim opšte pljuvanje
2. ljudima počnu da stižu telefoni, solidno se kupuje, pljuvanje se drastično smanjuje
3. krenu promocije sa dobrim poklonim, kupuje ga ko god da se zadesi pored samsung radnje
4. krenu glasine za sledeći galaxy...s26u postaje najbolji telefon u istoriji, nema potrebe za menjanjem...
Ciklus se mora ponoviti, svaki veteran ovog foruma će se složiti..😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari