DarkoDjeric
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 155
Ici ce to opet kao alva 😆😁
Pa i nece bas, siguran sam
![]()
Samsung Galaxy S26 Ultra dummy units star in live images, hands-on video
The oft-leaked design is confirmed, complete with more curved corners that now match the rest of the family. If you wanted to take a closer look at the...m.gsmarena.com
Slabo naspram kineske konkurencije... Magic 8 pro mi već sad deluje kao bolji izbor, a u legalnoj prodaji sigurno će biti i značajno jeftiniji. S26 ultru možda softver izvuče, obično je Samsung bolji od kineskih telefona na polju softvera...
Нема тог софтвера који ће надоместити преко 1000mah већу батерију, и веће сензоре камера, које добар део конкуренције нуди.
Neće evo za praznike se častio S25 Ultra posle 7god. korišćenja S10+ modela kome je oslabila baterija da sam ga morao puniti 2 puta dnevnoČim si ti ušao u temu, ostavio komentar znači zanima te 😀
Klasična Samsung tema, svi mažu kukaju, a za par meseci biće telefon sa najviše vlasnika na forumu 🙂
Koliko vidim na GSMArena Unpacked događaj ili po naški predstavljanje S26 serije Samsung telefona je tek 25. februara u San Francisku?
Iskreno nikada kasnije koliko ja pamtim datumski nije bio taj događaj
Obično je to negde druga polovina januara, a sada krajem februara
Davno beše S9 ne sećam se ali deluje mnogo kasnoRaniji modeli s9 plus itd su predstavljani mislim bas tog datuma.
Izvinjavam se za offtopic, za tih 7 godina korišćenja S10+, jesi li menjao bateriju?Neće evo za praznike se častio S25 Ultra posle 7god. korišćenja S10+ modela kome je oslabila baterija da sam ga morao puniti 2 puta dnevno
Ovaj će da izgura deceniju s' obzirom da imam podršku Samsunga 7god. i daleko bolju i veću bateriju.
Dakle sledeći Samsung telefon kupujem za novogodišnje praznike 2036god. 😊
Tako je uvek ranije bilo u zadnjih pae godina su poceli januar,po meni treba da ostane kraj februara uvek za lansiranje.S obzirom da i s26 ultra ne donosi nista novo sto se mene tice moze da izadje i na leto 😁😀😄Davno beše S9 ne sećam se ali deluje mnogo kasno
Isporuke neće početi pre marta meseca i to možda sredinom marta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari