Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Нема тог софтвера који ће надоместити преко 1000mah већу батерију, и веће сензоре камера, које добар део конкуренције нуди.

Нема тог софтвера који ће надоместити преко 1000mah већу батерију, и веће сензоре камера, које добар део конкуренције нуди.

Baterija i nije problem odlicne su zadnje 2 godine i pored ne prevelike baterije,ali ovoliko da škrtare na kamera ovo je nevidjeno.Sta je u sustini novo na kamerama 3x zoom senzor promenjen jel posle 5 godina 😶‍🌫️

^ što je najgore i taj 3x zoom senzor nije ništa wow za ultra seriju

Totalno dosadan. Nemam bukvalno nikakvu želju za upgredom. Da im nije softwera realno pola ljudi bi promenilo do sada na neki drugi brend.

Treba se prilagoditi OS,koji god da je.Koristio sam na telefonima i IOS i Android bez problema.Laptopove obe vrste uporedo koristim.Nije bitan softver ,da je naj noviji,dok radi.
Inace mogli su da izbace sve kamere i ostave obicnu siroku i jaci teleobjektiv.
Makro i siroko ugaona nikad ne koristim.Prednju 1% ukupne upotrebe

Čim si ti ušao u temu, ostavio komentar znači zanima te 😀
Klasična Samsung tema, svi mažu kukaju, a za par meseci biće telefon sa najviše vlasnika na forumu 🙂
Neće evo za praznike se častio S25 Ultra posle 7god. korišćenja S10+ modela kome je oslabila baterija da sam ga morao puniti 2 puta dnevno
Ovaj će da izgura deceniju s' obzirom da imam podršku Samsunga 7god. i daleko bolju i veću bateriju.
Dakle sledeći Samsung telefon kupujem za novogodišnje praznike 2036god. 😊

Ja licno sam vise puta narucivao S25U za vreme akcija, ali nikako nisam uspeo da ga kupim, nije mi se dalo😅
Jedina mana, koju ja mogu da nadjem S26 seriji je baterija, koliko god da je dobra optimizacija, trebalo je vec da pocnu da koriste litijum-silikinske baterije od minimum 6000mAh...

Koliko vidim na GSMArena Unpacked događaj ili po naški predstavljanje S26 serije Samsung telefona je tek 25. februara u San Francisku?

Iskreno nikada kasnije koliko ja pamtim datumski nije bio taj događaj

Obično je to negde druga polovina januara, a sada krajem februara

Ja se samo nadam da ce da srede algoritam za obradu slike. Toliko je random, nepuzdan, nesposoban da napravi ostru sliku da je to spektakularno. Nisu oni nista vece cicije od Apple/Google jer i oni vuku godinama iste glavne senzore ali imaju daleko, daleko bolji algoritam obrade slika.

Koliko vidim na GSMArena Unpacked događaj ili po naški predstavljanje S26 serije Samsung telefona je tek 25. februara u San Francisku?

Iskreno nikada kasnije koliko ja pamtim datumski nije bio taj događaj

Obično je to negde druga polovina januara, a sada krajem februara

Raniji modeli s9 plus itd su predstavljani mislim bas tog datuma.

Neće evo za praznike se častio S25 Ultra posle 7god. korišćenja S10+ modela kome je oslabila baterija da sam ga morao puniti 2 puta dnevno
Ovaj će da izgura deceniju s' obzirom da imam podršku Samsunga 7god. i daleko bolju i veću bateriju.
Dakle sledeći Samsung telefon kupujem za novogodišnje praznike 2036god. 😊
Izvinjavam se za offtopic, za tih 7 godina korišćenja S10+, jesi li menjao bateriju?

Davno beše S9 ne sećam se ali deluje mnogo kasno

Isporuke neće početi pre marta meseca i to možda sredinom marta
Tako je uvek ranije bilo u zadnjih pae godina su poceli januar,po meni treba da ostane kraj februara uvek za lansiranje.S obzirom da i s26 ultra ne donosi nista novo sto se mene tice moze da izadje i na leto 😁😀😄

Negde je pisalo da je datum pomeren malo jer su "u hodu" menjali uređaje koje će da izbace..

Navodno su inicijalno hteli da izbace s26 edge, s26 pro I s26 ultra, i onda kada su videli da je edge sramotan uređaj i da ni Apple Air nije ništa posebno vratili su staroj logici, s26, s26+ i s26 ultra.

Nazad
Vrh Dno