Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Isto razmišljam. ☝🏻
Naravno i da ostane Snap. Mada evo ovaj novi na Flip7 kod lepše polovine u kući šljaka ozbiljno dobro, glatko, brzo, baterija kida!

Aaa, pa u mom postu pričam o Flip7 ne Fold. Bojali smo se Exy-a ali mališu su ozbiljno lepo sredili.

Samsung-Galaxy-S26-Ultra-CAD-based-render-AH-exclusive-1-scaled-2.jpg

Samsung-Galaxy-S26-Ultra-CAD-based-render-AH-exclusive-2-scaled-2.jpg

Samsung-Galaxy-S26-Ultra-CAD-based-render-AH-exclusive-3-scaled-2.jpg

Poslednja izmena:
Zanima me kako će proć ovaj Exynos s obzirom da će biti prvi 2nm proc. Po prvim testovima se pokaza dosta dobro na rezultatima, kažu da bi i zbog 2nm trebao biti dosta efikasniji po pitanju potrošnje baterije, al treba vidit u praksi kako će to izgledat :)

Da pored ovih odvratnih zaobljenih ivica još samo zalepe zagriženu krušku na leđa i da ga preimenuju u Samsung Pear i da završimo.

Meni se ti zaobljeni coskovi bas ne dopadaju mada ljudi neki to vole. Ne znam mozda ce uzivo da izgleda dobro. Ali nekao mi taj dizajn ne odaje premium izgled. Sta znam. Lepsi su bili sa zakrivljenim ekranima rezimo i tim coskovima od 90 stepeni. Meni je s23u najlepsi model od tih psolednjih. A note 8 i note 9 recimo je bas onako kako zamilsjam te note modele. Barem da su ostavili zaobljene coskove kao kod s25u. Bilo bi koliko toliko prohvatljivo, ne znam mozda je uzivo i lep. Ono sto mi se svidja je ovo nazad sa ovim kamerama sto viri iz kucista, razbia monotonost. Da ima 90 coskove i zakrivljnje ekrana na ivicma bio bi bas lep uredjaj.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno