Ako je Filiptech, onda jesu. Uzeo sam ja jednu kod njega. A mozes i sa ebay-a direktno od Spigena (na sajtu je skuplje jer imas garanciju i neke benefite, poene) ili od Poljaka na flavour-design.pl. Kod Poljaka treba najjeftinije da prodjes.Kolege, zna li neko da li su original ove Spigen maske sto se na KP prodaju za 30ak €?
Kod njega je 48 eura, kod svih ostalih (sa isto tako morem pozitivnih ocena) je 30. Narucio sam od nekog 'Best Technics' pa sta mu bog da 😂Ako je Filiptech, onda jesu. Uzeo sam ja jednu kod njega. A mozes i sa ebay-a direktno od Spigena (na sajtu je skuplje jer imas garanciju i neke benefite, poene) ili od Poljaka na flavour-design.pl. Kod Poljaka treba najjeftinije da prodjes.
Ja uzeo te od 30eur. Lepo uradjena, sve lezi u mm, sad, pojma nemam gde da proverim da li original.Hybrid Neo One na zvaničnom sajtu je 50$, zato mi je sumnjivo ovih 30 E na KP, a nisam do sad uzimao te modele na KP.
Jel ima ceo izrez oko kamera ili 3?Ja uzeo te od 30eur. Lepo uradjena, sve lezi u mm, sad, pojma nemam gde da proverim da li original.
Onda je original. Ja javljam cim stigne ova moja.Ceo izrez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari