Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Primetio sam jednu čudnu stvar nakon nadogradnje na 8.5.
Naime, ne radi android auto ako se poveže kablom. Wireless radi normalno kao i pre ali ako utaknem kabl neće da radi.
Da li je još neko primetio ovo?
kod mene radi android auto preko kabla cak i youtube na displeju mi radi sad uz dodatni program nema vise smaranje dok se vozi ne radi YT

Šta je "dodatni program"?

Primetio sam da se dešava da se kamera zatrese (poljulja) kod snimanja što se vidi i kod reprodukcije snimka, to traje recimo neki deo sekunde ali baš smeta.

Ne snimam baš često ali nisam pimećivao ovaj problem pre najnovijeg ažuriranja pa se pitam do čega je..

Jeste li uradili majsku zakrpu? Nema nekih problema?

Primetio sam da se dešava da se kamera zatrese (poljulja) kod snimanja što se vidi i kod reprodukcije snimka, to traje recimo neki deo sekunde ali baš smeta.

Ne snimam baš često ali nisam pimećivao ovaj problem pre najnovijeg ažuriranja pa se pitam do čega je..
I ja sam ovo primetio.

Koji tačno model, pošto ja na ultri ne primećujem to? 8.5 i poslednja zakrpa intalirana.

ultra, ali nije se dešavalo svaki put, ja ubacio novu zakrpu tek danas, ispratiću da li će se ponavljati

I meni se na ultri ucinilo, doduse snimao sam koncert sinoc mozda sam i ja malo cupkao rukom 😂😂😂

Meni se to na EDGE ne dešava.
A sigurno nedeljno 50GB materijala snimim.

Ako bi neko ko ima s25 plus mogao da napiše kakav je telefon, jel ima nekih problema i kakva je baterija jer planiram da ga uzmem, hvala unapred

s25 + po meni, odlican. Imao sam ga, bat za 100 mah manja nego kod ultre, sto znaci duze drzi. Presao sam na ultru samo zbog kamera ostalo sve isto...

Da li još neko tera Windows igre na ovom telefonu sa Winlator app? Poveže se PS5 kontroler i rade 120fps 2d igre poput Ninja Gaiden Ragebound. Ali i mnoge 3d rade. Moćna mašinica.

Ispade da ovi stvarno nešto rade. Prvi put ovoliki sot na 4g-u. Do sada nikada nije mnogo odmakao od 4h (8 wifi).
Običan s25. 1000006984.webp

I ja sam dobio skoro Ultru, pa sam drndao sa njom, jer mi je Xiaomi 15T Pro na popravci... Mislim da je taj problem nekakvo AI fokusiranje, stabilizacija, i da se dešava ako je predmet blizu ili ako se koristi neko zumiranje... nervira me silni AI na tom Samsungu.

I da, kamera je vjerovatno za klasu lošija od 15T Pro koji mi je na servisu, to sam već rekao... Kamera je čisto ok, može poslužiti. Telefon je izuzetno fluidan, premium i sve to stoji, ali kamera ko kamera to nije nikakvo otkriće.

Dobro ajde sad da ne preterujemo, telefon ima dobru kameru.

Mozda nije u top 20% telefona, ali je svakako kamera vrhunska.

Na stranu sto nas vozaju generacijama na istom telefonu, ne mozes reci da je kamera prosecna.

Nazad
Vrh Dno