Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Primetio sam jednu čudnu stvar nakon nadogradnje na 8.5.
Naime, ne radi android auto ako se poveže kablom. Wireless radi normalno kao i pre ali ako utaknem kabl neće da radi.
Da li je još neko primetio ovo?
kod mene radi android auto preko kabla cak i youtube na displeju mi radi sad uz dodatni program nema vise smaranje dok se vozi ne radi YT

Šta je "dodatni program"?

Primetio sam da se dešava da se kamera zatrese (poljulja) kod snimanja što se vidi i kod reprodukcije snimka, to traje recimo neki deo sekunde ali baš smeta.

Ne snimam baš često ali nisam pimećivao ovaj problem pre najnovijeg ažuriranja pa se pitam do čega je..

Jeste li uradili majsku zakrpu? Nema nekih problema?

Primetio sam da se dešava da se kamera zatrese (poljulja) kod snimanja što se vidi i kod reprodukcije snimka, to traje recimo neki deo sekunde ali baš smeta.

Ne snimam baš često ali nisam pimećivao ovaj problem pre najnovijeg ažuriranja pa se pitam do čega je..
I ja sam ovo primetio.

Koji tačno model, pošto ja na ultri ne primećujem to? 8.5 i poslednja zakrpa intalirana.

ultra, ali nije se dešavalo svaki put, ja ubacio novu zakrpu tek danas, ispratiću da li će se ponavljati

I meni se na ultri ucinilo, doduse snimao sam koncert sinoc mozda sam i ja malo cupkao rukom 😂😂😂

Meni se to na EDGE ne dešava.
A sigurno nedeljno 50GB materijala snimim.

Nazad
Vrh Dno