Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Iskliznuo mi iz ruke, direkt ekranom na hrapav beton... Sreća samo staklo, a do pre 15ak dana bila folija.

Prilozi

• IMG-66335301b0a552c9251d97e92690c628-V.jpg
    IMG-66335301b0a552c9251d97e92690c628-V.jpg
    82 KB · Pregleda: 149
Šta bi te koštalo u opravci tačno da si imao osiguranje uređaja kod operatera? Ovo je klasičan slučaj štete

Danas sam i ja prešao na Samsung, konkretno S25FE. Posle skoro 6 godina sa Huawei p30 pro. Biće potrebno malo vremena za tranziciju 😀

Nije šteta, zaštitno staklo.. Sa Alija

I just found this on AliExpress:
€19.03 | SmartDevil Dust-free Screen Protector for Samsung S25 Ultra HD Clear Tempered Glass Film for Samsung S25 S24 Anti-fingerprint
Kako radi fingerprint sa tim staklom?

Nije šteta, zaštitno staklo.. Sa Alija

I just found this on AliExpress:
€19.03 | SmartDevil Dust-free Screen Protector for Samsung S25 Ultra HD Clear Tempered Glass Film for Samsung S25 S24 Anti-fingerprint
Ima tog na Temu-u jeftinije...

a ima ih i bez "nepotrebne" aparature za otprasivanje:
ja stavio ovaj - https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1767683132910_k5y31ew8z7&refer_page_sn=10045

a kupio i ovo https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1767683186449_isixwa7p59&refer_page_sn=10045

Imam zastitnih stakala da se bacam telefonom ko kamenom, po bagatelnoj ceni.
kad se samo setim posto je bilo staklo za S21u na zakrvljen ekran sa uv lepkom i lampom, ove cene su smesne.

Kako radi fingerprint sa tim staklom?
Sa svakim staklom otisak radi malo slabije nego sto bi bez zastitnog stakla.
Zato pojacas signal (ima u podesavanjima telefona) i radi dobro.
Jedino ako je prst suv i "nemastan", onda hoce da omane, cak i uz jak i sirok pritisak na staklo, a onda ovlazis prst (liznes malo) i odma proradi

Jedino ako je prst suv i "nemastan", onda hoce da omane, cak i uz jak i sirok pritisak na staklo, a onda ovlazis prst (liznes malo) i odma proradi
To sve znam vrlo dobro. Pitao sam za ovo SmartDevil staklo, jer sam ga ranije koristio na drugim telefonima (iPhone) i bio sam vrlo zadovoljan sa njim. E, sad zanima me kako radi FP na njemu.

Ja sam kupio pre neki dan Nillkin masku i staklo foliju
Prezadovoljan sam kako radi otisak bez da sam ista pojacavao u podesavanjima
Imate na kineskim sajtovima ili ovde kod nas ko ne moze da ceka, kod nas mislim da oba ispadnu oko 2500 hiljade. Ali maska kida nillkin nature pro.

Ima tog na Temu-u jeftinije...

a ima ih i bez "nepotrebne" aparature za otprasivanje:
ja stavio ovaj - https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1767683132910_k5y31ew8z7&refer_page_sn=10045

a kupio i ovo https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1767683186449_isixwa7p59&refer_page_sn=10045

Imam zastitnih stakala da se bacam telefonom ko kamenom, po bagatelnoj ceni.
kad se samo setim posto je bilo staklo za S21u na zakrvljen ekran sa uv lepkom i lampom, ove cene su smesne.

Gde je to podešavanje osetljivosti za fingerprint?

To sve znam vrlo dobro. Pitao sam za ovo SmartDevil staklo, jer sam ga ranije koristio na drugim telefonima (iPhone) i bio sam vrlo zadovoljan sa njim. E, sad zanima me kako radi FP na njemu.
Radi bez greške, kod žene sa isto njega na mali s25 stavio,takodje bez zamerke...

Ne volim ta bas jeftina stakla, stakla generalno ni ne volim više preferiram foliju. Ta jeftina kome god da sam uzimao il se ne zalepe lepo I pucaju na minimalan kontakt, pa kako onda da njih da se osloniš + lutrija Kako radi fp.

Tako da mišljenja sam bolje staviti neko malo kvalitetnijeg, nego za vreme njegovog trajanja promeniti nekoliko jeftinijih.

To smartdevil je odlicno, ja sam ga imao na s23. Nikad mi nece biti jasno, das za teledon 1000+ e i onda ga punis na punjacu od 3e ili stavis staklo od 300dinara. Nema nista protiv punjaca sa alija, al bar krsten punjac i kvalitetnije staklo. Imate ugreen, smartdevil, esr...

Šta da vam kažem, nisam znao za ta kvalitetna stakla, mozda bi i ja uzeo jedno provereno dobro...
Ovo sto sam ja montirao radi ok, samo kad je suv prst (a meni nesto suve ruke i koza na njima) neće od prve da otkljuca.

Kako vratiti Now bar da bude konstantno na zaključano ekranu?Dete mi slučajno obrisalo.U podešavanjima je uključeno,ali se pojavi samo kad pustim plejer,ili šta je označeno.Do sad mi je bilo konstantno na zaključanom ekranu.

Pravo da ti kažem, ja nisam obraćao pažnju na to. Kod mene se pojavi kada pustim spotify ili navigaciju i za to mi treba.

Imas opciju da bude na AOD.

Poslednja izmena:
Prebacim jutros csc na euy i 5g istog momenta proradi (yettel i mts)... Ne bi me cudili da ne radi samo nama koji smi menjali csc.

Sasvim moguće 🙂
Ali zaista ne mogu da kažem da mi 5G nedostaje.

Možda ti ostane 5G ako sada vratiš CSC.

Ni meni, jedino gde trenutno vidim realnu primenu to je kućni net. A za telefon mi je 4g vise nego dovoljno.

Probacu da vratim kad stignem, i ja mislim da ce ostati.

Prebacim jutros csc na euy i 5g istog momenta proradi (yettel i mts)... Ne bi me cudili da ne radi samo nama koji smi menjali csc.
Ja sam na s24 ultra i csc mi je XME i nemam 5g kod yetela.Drugar ima isti fon i njemu je csc EUY i kod njega radi 5g.Takodje je u yetel mrezi.
Koliko je komplikovano da se promeni taj csc u samom telefonu?I koja je procedura da se to odradi.Nesto sam nasao na netu da mi treba program samfm tool i da bude ukljucen usb debugging.
Da li se mozda gubi garancija tim menjanjem csc-a posto mi je fon jos u garanciji?

Nazad
Vrh Dno