Jovkesm
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.05.2025
- Poena
- 65
Cek, telefoni to jos uvek mogu? 😂Ima li neko od vas telefonskih poziva? Ne vidim to na tim SoT. Zove li ko od vas telefonom?
Cek, telefoni to jos uvek mogu? 😂Ima li neko od vas telefonskih poziva? Ne vidim to na tim SoT. Zove li ko od vas telefonom?
Kako radi fingerprint sa tim staklom?Nije šteta, zaštitno staklo.. Sa Alija
I just found this on AliExpress:
€19.03 | SmartDevil Dust-free Screen Protector for Samsung S25 Ultra HD Clear Tempered Glass Film for Samsung S25 S24 Anti-fingerprint
![]()
SmartDevil Staubfreier Displayschutz für Samsung S25 Ultra HD, klare gehärtete Glasfolie für Samsung S25 S24, Anti-Fingerabdruck - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ima tog na Temu-u jeftinije...Nije šteta, zaštitno staklo.. Sa Alija
I just found this on AliExpress:
€19.03 | SmartDevil Dust-free Screen Protector for Samsung S25 Ultra HD Clear Tempered Glass Film for Samsung S25 S24 Anti-fingerprint
![]()
SmartDevil Staubfreier Displayschutz für Samsung S25 Ultra HD, klare gehärtete Glasfolie für Samsung S25 S24, Anti-Fingerabdruck - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sa svakim staklom otisak radi malo slabije nego sto bi bez zastitnog stakla.Kako radi fingerprint sa tim staklom?
To sve znam vrlo dobro. Pitao sam za ovo SmartDevil staklo, jer sam ga ranije koristio na drugim telefonima (iPhone) i bio sam vrlo zadovoljan sa njim. E, sad zanima me kako radi FP na njemu.Sa svakim staklom otisak radi malo slabije nego sto bi bez zastitnog stakla.
Zato pojacas signal (ima u podesavanjima telefona) i radi dobro.
Jedino ako je prst suv i "nemastan", onda hoce da omane, cak i uz jak i sirok pritisak na staklo, a onda ovlazis prst (liznes malo) i odma proradi
Gde je to podešavanje osetljivosti za fingerprint?Ima tog na Temu-u jeftinije...
[unterstützt fingerabdruck entsperrung] set enthält 2 - Temu Germany
Kaufen Sie [unterstützt fingerabdruck-entsperrung] dieses set enthält 2 herausnehmbare high-definition-beschutzfolien aus gehärtetem , kompatibel mit für samsung für galaxy s25, s24 ultra, s23 fe, s22, s21, s20 plus fe, a55, a35, a54, a53. einfache -anwendung. auf Temu . Entdecken Sie weitere...www.temu.com
a ima ih i bez "nepotrebne" aparature za otprasivanje:
ja stavio ovaj - https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1767683132910_k5y31ew8z7&refer_page_sn=10045
a kupio i ovo https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1767683186449_isixwa7p59&refer_page_sn=10045
Imam zastitnih stakala da se bacam telefonom ko kamenom, po bagatelnoj ceni.
kad se samo setim posto je bilo staklo za S21u na zakrvljen ekran sa uv lepkom i lampom, ove cene su smesne.
Sa svakim staklom otisak radi malo slabije nego sto bi bez zastitnog stakla.
Zato pojacas signal (ima u podesavanjima telefona) i radi dobro.
Jedino ako je prst suv i "nemastan", onda hoce da omane, cak i uz jak i sirok pritisak na staklo, a onda ovlazis prst (liznes malo) i odma proradi
Ekran - osetljivost na dodirGde je to podešavanje osetljivosti za fingerprint?
Radi bez greške, kod žene sa isto njega na mali s25 stavio,takodje bez zamerke...To sve znam vrlo dobro. Pitao sam za ovo SmartDevil staklo, jer sam ga ranije koristio na drugim telefonima (iPhone) i bio sam vrlo zadovoljan sa njim. E, sad zanima me kako radi FP na njemu.
Ima li neko od vas telefonskih poziva? Ne vidim to na tim SoT. Zove li ko od vas telefonom?
Sve je uključeno,ali ga nema na zaključanom ekranu.Settings > Lock screen and AOD > Now bar.
To mu je bilo upaljeno od ranije i rek'o aj da probam da ugasim... u sad radi ko bez zaštitnog stakla 🤣🤣Ekran - osetljivost na dodir
Nazalost negde ni 4g ne radi kako treba .Ni meni, jedino gde trenutno vidim realnu primenu to je kućni net. A za telefon mi je 4g vise nego dovoljno.
Probacu da vratim kad stignem, i ja mislim da ce ostati.
Ja sam na s24 ultra i csc mi je XME i nemam 5g kod yetela.Drugar ima isti fon i njemu je csc EUY i kod njega radi 5g.Takodje je u yetel mrezi.Prebacim jutros csc na euy i 5g istog momenta proradi (yettel i mts)... Ne bi me cudili da ne radi samo nama koji smi menjali csc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari