speedy stikis
Poznat
- Učlanjen(a)
- 13.06.2024
- Poena
- 30
It's not my cup tea
IstoS25 ultra, mts Omorika i Jetel službena kartica, nemam 5G ni na jednoj.
Centar Bgd
Ma kakvi .Na vise lokacija.Centar BG ma jokProveri da li imas 5g pokrivenost, sada radi.
Ja 5G imam na A1 u Lazarevcu
Za A1 se zna. Od prvog dana radi . Problem je MTS.S25 Base, A1. 5g dostupan na Novom Beogradu, Voždovcu a i na Savskom Vencu. Smelo bih rekao da situacija verovatno slična u celom Beogradu ali nisam probao.
Ja sam generalno uvek izbegavao da kupujem preko preprodavaca. Znam da su neki top prosli a i da su se neki zaje**Naravoucenije pazite od koga kupuje...
Ja sam bio svestan da moze da se desi nesto telefonu i svesno sam kupio preko oglasa telefon, telefon jeste nov i sve je to super ali ,garanciju da ja vidim prvo ovde sta je pa ce onda da salje za garanciju, sada je guzva nova godina... u sustni me skinuo za q
A ja sam tip osobe koja ne voli da se svadja i bude bezobrazna, tako da sam popusio pricu
Mislim telefon radi sve ok ali jednostavno me nervira jer cesto brisem ekran jer telefone nosim bez maski i zastita oduvek
Oprostio bih mu da je A16 a ovako...
Samo znam da mi je ovo 1. telefon koji mi nije legao na prvu loptu bukvalno 15 dana mi stajao na stolu nisam ga ni pogledao...
Da ga prodam ovako nekome ni to mi nije ok, sta da uzmem tek to ne znam...
Vidi ,ja mu nebi precutao.Isterao bi do kraja.Ja sam zamenio fon preko kp.Dao sam S24plus za S25ultru.Ultra kupljena u inost. ostvariva garancija preko imel kod ovlascenih u Srb.Rekao mi odmah,mozes doneti i kod mene.Nedaj boze da nesto na ultri a da on jed....go......Naravoucenije pazite od koga kupuje...
Ja sam bio svestan da moze da se desi nesto telefonu i svesno sam kupio preko oglasa telefon, telefon jeste nov i sve je to super ali ,garanciju da ja vidim prvo ovde sta je pa ce onda da salje za garanciju, sada je guzva nova godina... u sustni me skinuo za q
A ja sam tip osobe koja ne voli da se svadja i bude bezobrazna, tako da sam popusio pricu
Mislim telefon radi sve ok ali jednostavno me nervira jer cesto brisem ekran jer telefone nosim bez maski i zastita oduvek
Oprostio bih mu da je A16 a ovako...
Samo znam da mi je ovo 1. telefon koji mi nije legao na prvu loptu bukvalno 15 dana mi stajao na stolu nisam ga ni pogledao...
Da ga prodam ovako nekome ni to mi nije ok, sta da uzmem tek to ne znam...
Ti nisi nista menjao, ali mozda te je sistem optimizacije preduhitrio. Pogledaj u podesavanjima, baterija i pozadinska ogranicenenje i listu aplikacija koje su stavljene na "spavanje" odnostno stavi banke na "never sleeping apps"... Al sam ti objasnio... 😆🤣Može mala pomoć u vezi notifikacija.
Naime, na s25u mi ne stižu notifikacije od banaka o potrošnji i uplati. Tačnije stižu, pojave se na 2 sekunde i nestanu. Ako u tom trenutlu ne gledam u ekran nemam info o notifikaciji.
Najpre sam mislio da je do aplikacije banka intese ali sad vidim da je ista situacija i sa raiffaisen i otp.
U podešavanjima notifikacija je uključena opcija za te aplikacije. Da li ima još nešto da se podesi da bi radilo? Sve ostale notifikacije stižu normalno, viber, wa, gmail...
Samo da napomenem da mi je normalno radilo do pre par meseci i odjednom se pojavio ovaj problem, nisam ništa menjao
S25U 8W. Od 20ak do 80% treba nekih sat vremenaDa li neko zna kojom brzinom tj. snagom se puni Samsung kada se u podešavanjima isključi fast charging opcija?
Privremeno možeš da rešiš problem instalacijom aplikacije NotiStar, sa Galaxy Stora, koja može da pamti neograničeno dugo notifikacije za aplikacije koje odrediš. Bar dok se ne reši glavni problem, da imaš uvid šta je i koliko stiglo.Može mala pomoć u vezi notifikacija.
Naime, na s25u mi ne stižu notifikacije od banaka o potrošnji i uplati. Tačnije stižu, pojave se na 2 sekunde i nestanu. Ako u tom trenutlu ne gledam u ekran nemam info o notifikaciji.
Najpre sam mislio da je do aplikacije banka intese ali sad vidim da je ista situacija i sa raiffaisen i otp.
U podešavanjima notifikacija je uključena opcija za te aplikacije. Da li ima još nešto da se podesi da bi radilo? Sve ostale notifikacije stižu normalno, viber, wa, gmail...
Samo da napomenem da mi je normalno radilo do pre par meseci i odjednom se pojavio ovaj problem, nisam ništa menjao
apps.samsung.com
Preko IMEI broja EU model.Isto kao za neke TV uredjaje kupljene u MadjarskojOstvariva garancija kod ovlašćenog servisa u srb, za samsung telefon kupljen u inostranstvu?
Prilično sam siguran da to nije moguće...
Koliko znam, Android ima native funkciju pregleda svih obaveštenja.Privremeno možeš da rešiš problem instalacijom aplikacije NotiStar, sa Galaxy Stora, koja može da pamti neograničeno dugo notifikacije za aplikacije koje odrediš.
Može slika kako izgleda u masci?
Verovatno se ne kvare pa ljudi nemaju potvrdu 😉 .Inace to vazi samo za EU modele .Jedno sto moze na prvu biti prevara da obecaju 24m garanciju a znaju da EU modeli mogu biti sa 12m garancije.Preko IMEI chek dobijes info ili preko Samsung membersTo jeste priča koju prodaju neki kp "šverceri", ali za sve ove godine nisam našao potvrdu da to funkcioniše, međutim jesam naišao na više tvrdnji da ne funkcioniše (a po broju lajkova na prethodnom komentaru, rekao bih da se dosta ljudi slaže).
Ja sam i dalje na 3g ili 2 ipo 3GProveri da li imas 5g pokrivenost, sada radi.
Bez da ulazim u dalju raspravu, ali da se nadovežem još jednom, za slučaj da neko nekada naleti na temu, u potrazi za informacijom...samsung telefoni kupljeni u eu nemaju 24 meseca garancije u ovlašćenim servisima u srb, nemaju ni 12...već imaju ravno 0 😉Verovatno se ne kvare pa ljudi nemaju potvrdu 😉 .Inace to vazi samo za EU modele .Jedno sto moze na prvu biti prevara da obecaju 24m garanciju a znaju da EU modeli mogu biti sa 12m garancije.Preko IMEI chek dobijes info ili preko Samsung members
Na kraju i ako nije sve tako ,zato je i takva cena .Pristajes na sve to
Kako god,ja mislim da nisi u pravu .Bez da ulazim u dalju raspravu, ali da se nadovežem još jednom, za slučaj da neko nekada naleti na temu, u potrazi za informacijom...samsung telefoni kupljeni u eu nemaju 24 meseca garancije u ovlašćenim servisima u srb, nemaju ni 12...već imaju ravno 0 😉
Bas tako za Kinu,ovo vazi EU modeleJa Samsung -u nisam mogao bateriju da zamenim u promobiju zato što je bio za kinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari