Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Koliko sam ja mogao da primetim na 6 telefona kupljenih u maloprodaji iz Kanjiže - Bluetech partner (nije nikako reprezentativan uzorak) svi S25 i S25U su proizvedeni u avgustu i septembru 2025. i imaju 5G mrežu kod svih domaćih provajdera.

Prilozi

• S25 - A1 5G i Yettel 5G.jpg
    S25 - A1 5G i Yettel 5G.jpg
    71.3 KB · Pregleda: 62
I još da dodam da je kod svih telefona CSC isti (nije menjan)

Prilozi

• Samsung S25 CSC code.PNG
    Samsung S25 CSC code.PNG
    50.2 KB · Pregleda: 62
Moj s25u je kupljen u mts-u, koristim ga u yettel mreži i imam 5g.

Prilozi

• Screenshot_20251213_102522_Settings.jpg
    Screenshot_20251213_102522_Settings.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 54
Naravoucenije pazite od koga kupuje...

Ja sam bio svestan da moze da se desi nesto telefonu i svesno sam kupio preko oglasa telefon, telefon jeste nov i sve je to super ali ,garanciju da ja vidim prvo ovde sta je pa ce onda da salje za garanciju, sada je guzva nova godina... u sustni me skinuo za q
A ja sam tip osobe koja ne voli da se svadja i bude bezobrazna, tako da sam popusio pricu

Mislim telefon radi sve ok ali jednostavno me nervira jer cesto brisem ekran jer telefone nosim bez maski i zastita oduvek
Oprostio bih mu da je A16 a ovako...

Samo znam da mi je ovo 1. telefon koji mi nije legao na prvu loptu bukvalno 15 dana mi stajao na stolu nisam ga ni pogledao...
Da ga prodam ovako nekome ni to mi nije ok, sta da uzmem tek to ne znam...
Ja sam generalno uvek izbegavao da kupujem preko preprodavaca. Znam da su neki top prosli a i da su se neki zaje**
Uzeo sam s25u u jednoj od velikih lanaca, mozda sam platio vise nego sto bih kod preprodavca ali me ne boli glava kasnije. Pogotovo oko reklamacija.
Nije sada neko pametovanje, nego smao iznosim misljenje.
Takodje su neki valjali telefone od preprodavaca i KP, pa se posle zalili da ne mogu da ucestvuju u promociji

A i drugo, sta imas ti da.gledas sta mu je. Neka nosi on i snosi odgovornost. Ne znsm koliko si platio, ali budi bezobrazan

Poslednja izmena:
Može mala pomoć u vezi notifikacija.
Naime, na s25u mi ne stižu notifikacije od banaka o potrošnji i uplati. Tačnije stižu, pojave se na 2 sekunde i nestanu. Ako u tom trenutlu ne gledam u ekran nemam info o notifikaciji.
Najpre sam mislio da je do aplikacije banka intese ali sad vidim da je ista situacija i sa raiffaisen i otp.
U podešavanjima notifikacija je uključena opcija za te aplikacije. Da li ima još nešto da se podesi da bi radilo? Sve ostale notifikacije stižu normalno, viber, wa, gmail...
Samo da napomenem da mi je normalno radilo do pre par meseci i odjednom se pojavio ovaj problem, nisam ništa menjao

Naravoucenije pazite od koga kupuje...

Ja sam bio svestan da moze da se desi nesto telefonu i svesno sam kupio preko oglasa telefon, telefon jeste nov i sve je to super ali ,garanciju da ja vidim prvo ovde sta je pa ce onda da salje za garanciju, sada je guzva nova godina... u sustni me skinuo za q
A ja sam tip osobe koja ne voli da se svadja i bude bezobrazna, tako da sam popusio pricu

Mislim telefon radi sve ok ali jednostavno me nervira jer cesto brisem ekran jer telefone nosim bez maski i zastita oduvek
Oprostio bih mu da je A16 a ovako...

Samo znam da mi je ovo 1. telefon koji mi nije legao na prvu loptu bukvalno 15 dana mi stajao na stolu nisam ga ni pogledao...
Da ga prodam ovako nekome ni to mi nije ok, sta da uzmem tek to ne znam...
Vidi ,ja mu nebi precutao.Isterao bi do kraja.Ja sam zamenio fon preko kp.Dao sam S24plus za S25ultru.Ultra kupljena u inost. ostvariva garancija preko imel kod ovlascenih u Srb.Rekao mi odmah,mozes doneti i kod mene.Nedaj boze da nesto na ultri a da on jed....go......
Al opet mislim,zavisi od koga kupis na kp.Meni sa ovim ispade kad sam menjao da ima i radnju na Vracaru ,BG

Naime, na s25u mi ne stižu notifikacije od banaka o potrošnji i uplati. Tačnije stižu, pojave se na 2 sekunde i nestanu. Ako u tom trenutlu ne gledam u ekran nemam info o notifikaciji.
Najpre sam mislio da je do aplikacije banka intese ali sad vidim da je ista situacija i sa raiffaisen i otp.
U podešavanjima notifikacija je uključena opcija za te aplikacije. Da li ima još nešto da se podesi da bi radilo? Sve ostale notifikacije stižu normalno, viber, wa, gmail...
Samo da napomenem da mi je normalno radilo do pre par meseci i odjednom se pojavio ovaj problem, nisam ništa menjao
Ti nisi nista menjao, ali mozda te je sistem optimizacije preduhitrio. Pogledaj u podesavanjima, baterija i pozadinska ogranicenenje i listu aplikacija koje su stavljene na "spavanje" odnostno stavi banke na "never sleeping apps"... Al sam ti objasnio... 😆🤣

Poslednja izmena:
@team1
Proverio sam to ali nije ni bilo logike da to bude problem. Zato što notifikacija stigne, zadrži se 2 sekunde i nestane. Ako ne gledam u ekran baš u tom momentu, kao da nije ni stigla notifikacija

@miax37
Ima sa samsung forumu sličan tvom problemu.
On je imao instaliranu app Notisave koja mu je pravila takav problem.
Pogledaj da nisi i ti instalirao nešto slično.

Da li neko zna kojom brzinom tj. snagom se puni Samsung kada se u podešavanjima isključi fast charging opcija?

Evo šta kaže chatgpt:
"ovo što opisuješ je čest problem na Samsung telefonima i skoro uvek je vezan za kombinaciju One UI optimizacija + notifikacionih podešavanja. Hajde da idemo korak po korak, od najčešćih uzroka ka ređim"

Naravno ništa što on predlaže nije uspelo

Privremeno možeš da rešiš problem instalacijom aplikacije NotiStar, sa Galaxy Stora, koja može da pamti neograničeno dugo notifikacije za aplikacije koje odrediš. Bar dok se ne reši glavni problem, da imaš uvid šta je i koliko stiglo.

Zdravo svima,imam problem koji pojma nemam kako da rešim.
Kupio sam S25U kao prvi Samsung nakon 10 godina,pokušao da se ulogujem na Samsung nalog prek Google naloga,kad ono mi traži 2FA za neki broj koji u tom trenutku nikad nisam čuo.
Nakon nekog vremena,ukapiram da sam ja svoj Google nalog povezao sa tim brojem na službenom S21 pre 4 godine koji je imao taj sluzbeni broj.
Niti sam ja više u toj firmi,niti ja imam više pristup tom broju kog se i ne sećam kako glasi ceo.
Vidim da im korisnička služba radi samo radnim danima. Šta raditi,čemu se nadati?

To jeste priča koju prodaju neki kp "šverceri", ali za sve ove godine nisam našao potvrdu da to funkcioniše, međutim jesam naišao na više tvrdnji da ne funkcioniše (a po broju lajkova na prethodnom komentaru, rekao bih da se dosta ljudi slaže).

Privremeno možeš da rešiš problem instalacijom aplikacije NotiStar, sa Galaxy Stora, koja može da pamti neograničeno dugo notifikacije za aplikacije koje odrediš.
Koliko znam, Android ima native funkciju pregleda svih obaveštenja.
Kod Samsung-a se uključuje: Settings > Notifications > Advanced settings > Notifications history.

Kod stock Android, istorija se pregleda kada se klikne na No notifications u (swipe down for) notification panel, međutim ja na OneUI ne znam kako, tj izgleda da ne funkcioniše onako kako je u originalu.
To mi je službeni telefon, pa nisam ni istraživao kako je Samsung postavio, jer mi nije ni potrebno.
Međutim, verujem da je lako pronaći na netu informaciju.

Svakako, nije potrebna dodatna aplikacija za nešto što već postoji, sem ako Samsung kao Samsung, nije iskomplikovao nešto što je prvobitno bilo jednostavno.

To jeste priča koju prodaju neki kp "šverceri", ali za sve ove godine nisam našao potvrdu da to funkcioniše, međutim jesam naišao na više tvrdnji da ne funkcioniše (a po broju lajkova na prethodnom komentaru, rekao bih da se dosta ljudi slaže).
Verovatno se ne kvare pa ljudi nemaju potvrdu 😉 .Inace to vazi samo za EU modele .Jedno sto moze na prvu biti prevara da obecaju 24m garanciju a znaju da EU modeli mogu biti sa 12m garancije.Preko IMEI chek dobijes info ili preko Samsung members
Na kraju i ako nije sve tako ,zato je i takva cena .Pristajes na sve to

Verovatno se ne kvare pa ljudi nemaju potvrdu 😉 .Inace to vazi samo za EU modele .Jedno sto moze na prvu biti prevara da obecaju 24m garanciju a znaju da EU modeli mogu biti sa 12m garancije.Preko IMEI chek dobijes info ili preko Samsung members
Na kraju i ako nije sve tako ,zato je i takva cena .Pristajes na sve to
Bez da ulazim u dalju raspravu, ali da se nadovežem još jednom, za slučaj da neko nekada naleti na temu, u potrazi za informacijom...samsung telefoni kupljeni u eu nemaju 24 meseca garancije u ovlašćenim servisima u srb, nemaju ni 12...već imaju ravno 0 😉

Jel mogu uopšte da se servisiraju u ovlašćenim servisima kod nas? Znam da svojevremeno xiaomi nije mogao da se servisira ako nije kupljen ovde.

Ja Samsung -u nisam mogao bateriju da zamenim u promobiju zato što je bio za kinu.

Bez da ulazim u dalju raspravu, ali da se nadovežem još jednom, za slučaj da neko nekada naleti na temu, u potrazi za informacijom...samsung telefoni kupljeni u eu nemaju 24 meseca garancije u ovlašćenim servisima u srb, nemaju ni 12...već imaju ravno 0 😉
Kako god,ja mislim da nisi u pravu .
Onda kupis kod nasih derikoza,izbora imas 😉

Ja Samsung -u nisam mogao bateriju da zamenim u promobiju zato što je bio za kinu.
Bas tako za Kinu,ovo vazi EU modele

Nazad
Vrh Dno