Kod svih je problemImam problem sa RSC-om u porukama..
Stoji mi status Not supported, a pre ios sam koristio samsung i sve je radilo super..
Da li nesto treba dodatno da ukljucim-iskljucim ili da pozovem korisnicki..?
A1 je u pitanju
Proveri sa ampere ili sličnom aplikacijom koliko brzo puni? Koji je tačno puniac u pitanju?Punjač je 15W max ali zbog kamera ne legne kako treba i puni ga verovatno na 2-3W
Neki Iniu i Seneo do 15W imamProveri sa ampere ili sličnom aplikacijom koliko brzo puni? Koji je tačno puniac u pitanju?
Meni u kolima puni normalno, iako imam neku kubu 3mm, + maska, + telefon je oslonjen celim ledjima tako da ni ne nalegne lepo zbog kamere.
Probaj da punis bez maske ako puni do maske je ako ne puni uzmi taj punjac bezicni i baci u smece (isto tako ako puni ne zadovoljavajucom brzinom,,Sta ce ti kineski ne provereni bezicni punjac koji delimicno puni bateriju da je pokvari pa da kupujes novu ) a na gugl kucaj na engleski bezicni punjac za telefon i izace ti i nadjes fino to na sajtovima za prodaju da ne reklamiram ovde imaju dodatni popusti sada narucis doce ti do prvog i poso gotovNeki Iniu i Seneo do 15W imam
Ne pokazuje Ampere app brzinu punjena? 👀
Probao sam sad S23U sa istom Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic i on leži bez razmaka, a ova na S25U ispod kamere ima onaj prsten koji odbije telefon od punjača nekih 3mm
Izgleda na nema vise taj info u ampere. Skini ovu aplikaciju, imas info koliko tačno w vuce telefon.Neki Iniu i Seneo do 15W imam
Ne pokazuje Ampere app brzinu punjena? 👀
Probao sam sad S23U sa istom Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic i on leži bez razmaka, a ova na S25U ispod kamere ima onaj prsten koji odbije telefon od punjača nekih 3mm
I bez maske ne mogu leđa S25U da legnu ravno zbog kamera.Probaj da punis bez maske ako puni do maske je ako ne puni uzmi taj punjac bezicni i baci u smece (isto tako ako puni ne zadovoljavajucom brzinom,,Sta ce ti kineski ne provereni bezicni punjac koji delimicno puni bateriju da je pokvari pa da kupujes novu ) a na gugl kucaj na engleski bezicni punjac za telefon i izace ti i nadjes fino to na sajtovima za prodaju da ne reklamiram ovde imaju dodatni popusti sada narucis doce ti do prvog i poso gotov
OK thx kasnije cu da probam ovu app, oba punjača i telefona da vidim šta kažu.Izgleda na nema vise taj info u ampere. Skini ovu aplikaciju, imas info koliko tačno w vuce telefon.
![]()
Device Info: System & CPU Info – Апликације на Google Play-у
Проверите информације о хардверу и софтверу система уређаја, алате за тестирање и бенцхмаркplay.google.com
Biilo koji kršten punjač je ok. Ja imam samsungov, uzeo samo zato sto ima ugrađen ventilator. Pa kao da malo hladi bateriju.
I bez maske ne mogu leđa S25U da legnu ravno zbog kamera.
Ne bi se složio da je Iniu shit kinez imam 3 njihova powerbank vrhunski su po meni.
Ne znam koji wireless punjači imaju kraći taj vertikalni deo?
Ne punim ja telefon nikad na wireless punjačima nego sad nesto blejao malo više na kompu posle ko zna koliko godina pa mahinalno stavim telefon da stoji taman da vidim notifications.
OK thx kasnije cu da probam ovu app, oba punjača i telefona da vidim šta kažu.
Koji uopšte wireless stand punjači odgovaraju za S25U zbog kamera iza?
Imam neka 2 kom imaju visok taj vertikalni deo odbije kamera leđa telefona i puni se kriminalno sporo jer nije dobra konekcija.
Moguće ali iskreno ne verujem jer je telefon radio savršeno preko godinu dana.Iz svega što pišeš, sve više deluje da si imao neki feleričan primerak S23U/baterije...
Zanimljivo samo ne vidim na slikama kako se ovaj punjač za kola kači na ventilaciju?Trebalo bi da je Nillkin PowerFlash Qi Wireless Charger (prečnik 102 mm) odgovarajući.
Nadam se da ću sutra i lično to moći da istestiram.
Taj Samsung P2400 je bukvalno džabe na Aliexpress uz one coine 8.4€Pazi ja imam samsungov p2400 i ima ugrađen ventilator, burazer je uz xiaomi 14t pro dobio njihov bežični punjac (isto ugrađen ventilator). Nije neka para, a hladi bateriju. Ovaj xiaomi je vertikalan. Ja kabl ni ne koristim. Uveče stavim na punjač, ako koristim android auto imam rutinu da isključi brzo bežično punjenje i da se uključi bežično punjenje kad padne baterija na neku vrednost. Ne vidim poentu kabla.
Ma jeste verovatnoNisam siguran dal je na aliju orginal, kod nas ti je 3000. A za xiaomi mogu da proverim iza nedelje kako naleže.
nillkin.org
Ja recimo ne vidim poentu bežičnog punjača. Šta, lakše ti je da uključiš adapter, pa u njega bežični punjač, pa da staviš telefon na njega. Meni je lakše da uključim adapter i bocnem kabl u telefon.Pazi ja imam samsungov p2400 i ima ugrađen ventilator, burazer je uz xiaomi 14t pro dobio njihov bežični punjac (isto ugrađen ventilator). Nije neka para, a hladi bateriju. Ovaj xiaomi je vertikalan. Ja kabl ni ne koristim. Uveče stavim na punjač, ako koristim android auto imam rutinu da isključi brzo bežično punjenje i da se uključi bežično punjenje kad padne baterija na neku vrednost. Ne vidim poentu kabla.
Videćeš ako ti ne daj Bože kao mom ćaletu crkne port, a popravka skuplja nego telefon 🙂Ja recimo ne vidim poentu bežičnog punjača.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari