Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Imam problem sa RSC-om u porukama..
Stoji mi status Not supported, a pre ios sam koristio samsung i sve je radilo super..

Da li nesto treba dodatno da ukljucim-iskljucim ili da pozovem korisnicki..?
A1 je u pitanju

Punjač je 15W max ali zbog kamera ne legne kako treba i puni ga verovatno na 2-3W
Proveri sa ampere ili sličnom aplikacijom koliko brzo puni? Koji je tačno puniac u pitanju?

Meni u kolima puni normalno, iako imam neku kubu 3mm, + maska, + telefon je oslonjen celim ledjima tako da ni ne nalegne lepo zbog kamere.

Zna li neko koja je najbolja kombinacija punjaca i kabla za 45w, S25FE? Koliko sam cuo usb koji dolazi sa telefonom ne moze da izvuce maksimalnu brzinu punjenja jer je 3A, neko je spominjao da treba 5A. Kolike su razlike u brzini punjenja sa tim od 3A i 5A? Koliko vidim ta najbolja kombinacija punjaca od 45w i USB kabla od 5A je 8000 din, sto i nije bas malo ali ako osetno ubrza proces punjenja onda je prihvatljivo.

Punjac sa alija od 12 dolara i kabal od jedva 1 dolar. Pogledaj temu punjaci i kablovi sa aliekspresa.

Resio malo da customize zenin Edge, dbrand skin koza.

Prilozi

• 20251113_213950.jpg
    20251113_213950.jpg
    90.3 KB · Pregleda: 237
  • 20251113_201321.jpg
    20251113_201321.jpg
    138.7 KB · Pregleda: 109
  • 20251113_201307.jpg
    20251113_201307.jpg
    136.5 KB · Pregleda: 116
Proveri sa ampere ili sličnom aplikacijom koliko brzo puni? Koji je tačno puniac u pitanju?

Meni u kolima puni normalno, iako imam neku kubu 3mm, + maska, + telefon je oslonjen celim ledjima tako da ni ne nalegne lepo zbog kamere.
Neki Iniu i Seneo do 15W imam
Ne pokazuje Ampere app brzinu punjena? 👀
Probao sam sad S23U sa istom Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic i on leži bez razmaka, a ova na S25U ispod kamere ima onaj prsten koji odbije telefon od punjača nekih 3mm

Prilozi

• Screenshot_20251113_224420_Ampere.jpg
    Screenshot_20251113_224420_Ampere.jpg
    88.3 KB · Pregleda: 92
  • Screenshot_20251113_224433_Ampere.jpg
    Screenshot_20251113_224433_Ampere.jpg
    538.4 KB · Pregleda: 67
  • 20251113_224626.jpg
    20251113_224626.jpg
    191.1 KB · Pregleda: 46
  • 20251113_224639.jpg
    20251113_224639.jpg
    114.5 KB · Pregleda: 79
Gde ste nasli da kupite ovu anti reflektivnu foliju?
Na sajtu im stoji da ne postoji maloprodaja sa time.

Probao sam sad S23U sa istom Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic i on leži bez razmaka, a ova na S25U ispod kamere ima onaj prsten koji odbije telefon od punjača nekih 3mm
Probaj da punis bez maske ako puni do maske je ako ne puni uzmi taj punjac bezicni i baci u smece (isto tako ako puni ne zadovoljavajucom brzinom,,Sta ce ti kineski ne provereni bezicni punjac koji delimicno puni bateriju da je pokvari pa da kupujes novu ) a na gugl kucaj na engleski bezicni punjac za telefon i izace ti i nadjes fino to na sajtovima za prodaju da ne reklamiram ovde imaju dodatni popusti sada narucis doce ti do prvog i poso gotov

Izgleda na nema vise taj info u ampere. Skini ovu aplikaciju, imas info koliko tačno w vuce telefon.

Biilo koji kršten punjač je ok. Ja imam samsungov, uzeo samo zato sto ima ugrađen ventilator. Pa kao da malo hladi bateriju.

Prilozi

• Screenshot_20251114_091151_Device Info.jpg
    Screenshot_20251114_091151_Device Info.jpg
    52.3 KB · Pregleda: 103
Probaj da punis bez maske ako puni do maske je ako ne puni uzmi taj punjac bezicni i baci u smece (isto tako ako puni ne zadovoljavajucom brzinom,,Sta ce ti kineski ne provereni bezicni punjac koji delimicno puni bateriju da je pokvari pa da kupujes novu ) a na gugl kucaj na engleski bezicni punjac za telefon i izace ti i nadjes fino to na sajtovima za prodaju da ne reklamiram ovde imaju dodatni popusti sada narucis doce ti do prvog i poso gotov
I bez maske ne mogu leđa S25U da legnu ravno zbog kamera.
Ne bi se složio da je Iniu shit kinez imam 3 njihova powerbank vrhunski su po meni.
Ne znam koji wireless punjači imaju kraći taj vertikalni deo?
Ne punim ja telefon nikad na wireless punjačima nego sad nesto blejao malo više na kompu posle ko zna koliko godina pa mahinalno stavim telefon da stoji taman da vidim notifications.
Izgleda na nema vise taj info u ampere. Skini ovu aplikaciju, imas info koliko tačno w vuce telefon.

Biilo koji kršten punjač je ok. Ja imam samsungov, uzeo samo zato sto ima ugrađen ventilator. Pa kao da malo hladi bateriju.
OK thx kasnije cu da probam ovu app, oba punjača i telefona da vidim šta kažu.

I bez maske ne mogu leđa S25U da legnu ravno zbog kamera.
Ne bi se složio da je Iniu shit kinez imam 3 njihova powerbank vrhunski su po meni.
Ne znam koji wireless punjači imaju kraći taj vertikalni deo?
Ne punim ja telefon nikad na wireless punjačima nego sad nesto blejao malo više na kompu posle ko zna koliko godina pa mahinalno stavim telefon da stoji taman da vidim notifications.

OK thx kasnije cu da probam ovu app, oba punjača i telefona da vidim šta kažu.

Definitivno je do tih previsokih leđa na punjaču, pokazuje app neke smešne brzine 2-3W
Nema veze sa futrolom i bez nje kamere odvoje telefon.

Dobio sam uz s25 edge punjac od 25w. Jel moze jaci da se uzme ili da se zadrzim na ovom?

Ako podržava od 45w, neznatno bi dobio brže punjene u praksi, tako da nema potrebe da uzimaš drugi.

I dalje me oduševljava koliko se S25U brže puni od S23U i daleko manje greje
Da nisam gledao podatke o vremenu rekao bih da duplo brže punjenje, a realno je nekih 30-35%
Ja ne znam dal je ovo tačno
Ubeđen sam da se S25U dosta brže puni, 2g sam koristio S23U nemoguće da je isto do 90%?
Jel neko poredio, merio, gledao neke prave testove?

Prilozi

• Screenshot_20251115_153323_Google.jpg
    Screenshot_20251115_153323_Google.jpg
    182.7 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
Koji uopšte wireless stand punjači odgovaraju za S25U zbog kamera iza?
Imam neka 2 kom imaju visok taj vertikalni deo odbije kamera leđa telefona i puni se kriminalno sporo jer nije dobra konekcija.

Trebalo bi da je Nillkin PowerFlash Qi Wireless Charger (prečnik 102 mm) odgovarajući.

Nadam se da ću sutra i lično to moći da istestiram.

Iz svega što pišeš, sve više deluje da si imao neki feleričan primerak S23U/baterije...
Moguće ali iskreno ne verujem jer je telefon radio savršeno preko godinu dana.
Uz baš mnogo korišćenja na 4G, sunce, zima na planini nikad nisam ni sporio da je baterija degradirala 10-20%, problem je sto ja kao i neki u S23U temi završio na 2-3h SoT.
Ispadoh teški hejter Samsunga, a S23U mi je bio ubedljivo najbolji telefon koji sam imao pre ovog sad S25U.
Sad kad uzmem S23U u ruke kao cigla naspram S25U iste maske 😂
Trebalo bi da je Nillkin PowerFlash Qi Wireless Charger (prečnik 102 mm) odgovarajući.

Nadam se da ću sutra i lično to moći da istestiram.
Zanimljivo samo ne vidim na slikama kako se ovaj punjač za kola kači na ventilaciju?
Meni treba više za desktop neki da može da stoji vertikalno. Ali 90% sam za kabl ipak mnogo brže puni i manje se greje.

Pazi ja imam samsungov p2400 i ima ugrađen ventilator, burazer je uz xiaomi 14t pro dobio njihov bežični punjac (isto ugrađen ventilator). Nije neka para, a hladi bateriju. Ovaj xiaomi je vertikalan. Ja kabl ni ne koristim. Uveče stavim na punjač, ako koristim android auto imam rutinu da isključi brzo bežično punjenje i da se uključi bežično punjenje kad padne baterija na neku vrednost. Ne vidim poentu kabla.

Poslednja izmena:
Pazi ja imam samsungov p2400 i ima ugrađen ventilator, burazer je uz xiaomi 14t pro dobio njihov bežični punjac (isto ugrađen ventilator). Nije neka para, a hladi bateriju. Ovaj xiaomi je vertikalan. Ja kabl ni ne koristim. Uveče stavim na punjač, ako koristim android auto imam rutinu da isključi brzo bežično punjenje i da se uključi bežično punjenje kad padne baterija na neku vrednost. Ne vidim poentu kabla.
Taj Samsung P2400 je bukvalno džabe na Aliexpress uz one coine 8.4€
Ne deluje loše za neka mesta po kući stanu
Ne znam koji od vertikalnih odgovara za S25U jer telefon ima 1/4 leđa izbočene kamere.
Gledam taj Xiaomi deluju isto visoka leđa pitanje kako naleže S25U...

Nisam siguran dal je na aliju orginal, kod nas ti je 3000. A za xiaomi mogu da proverim iza nedelje kako naleže.

Nisam siguran dal je na aliju orginal, kod nas ti je 3000. A za xiaomi mogu da proverim iza nedelje kako naleže.
Ma jeste verovatno
Ima vec neko vreme kako ispod original uređaja stoji ovo zaokruženo
Valjda I oni kapiraj da tako lakše prodaju

Prilozi

• Screenshot_20251115_210700_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251115_210700_AliExpress.jpg
    128.2 KB · Pregleda: 113
Nillkin PowerFlash Qi Wireless Charger (spoljni prečnik 102 mm, coil verovatno 70 mm)
nije auto punjač.

Ja recimo ne vidim poentu bežičnog punjača. Šta, lakše ti je da uključiš adapter, pa u njega bežični punjač, pa da staviš telefon na njega. Meni je lakše da uključim adapter i bocnem kabl u telefon.
Koliko ljudi toliko ćudi

Nazad
Vrh Dno