Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Kad se promeni verzija bootloadera, ne možeš se vraćati na starije ROM.
Kako se menja verzija bootloadera i na koji nacin blokira flesovanje nekog roma, ako mozes pojasni?
Zar se prilikom otkljucavanja telefona ne otkljuca bootloader i on ostaje otkljucan, i zbog toga i mozes da flesujes neki drugi rom, da li je on official ili unofficiall..

Ja S24+ dobio na poklon od firme. Nit imam račun niti ništa. 😁
Je l mogu da se prijavim za te poklone ili...?
Niti znam šta se poklanja niti gde se vrši prijava ali da pitam ako imam uslova.
Promocija je bila samo za S25 seriju. Sledeca promocija je septembar-oktobar takodje za S25 seriju.

Ja S24+ dobio na poklon od firme. Nit imam račun niti ništa. 😁 Je l mogu da se prijavim za te poklone ili...? Niti znam šta se poklanja niti gde se vrši prijava ali da pitam ako imam uslova.
Ako budeš dobijao S25/S26 u budućnosti, za prijavu za poklone je dovoljna kopija ugovora, datum ugovora je datum kupovine, trebalo bi da je to to, tako je barem bilo kod mene ranije...

Ja sam u petak dobio mejl da se posiljka priprema i da ce mi biti isporucena u najkracem roku. Inace 2. aprila sam se prijavio za promociju.
Samo da javim da je stigao danas paket. Nisam očekivao da punjač dolazi bez ikakve zaštite, bar su u celofan mogli da ga upakuju umesto da landara onako po kutiji zajedno s tabletom i sluškama.

Kada otvoriš Digital assistant app da li postoji opcija da se ugasi ili samo da se umesto Google-a odabere Bixbi? Na nekoliko telefona vidim da ne postoji više ta opcija da se onemogući.
Samo Google assistant ili Bixbi. Kada se ugasi bixbi, ostaje odabran Google za koga ne nudi opciju da se makne. Ostaje odabran sta god cinila.

Citam na redditu da.je aktuelni drain i grejanje telefona vezano za instagram app. Izgleda da su oni nesto zeznuli...

Ja ne mogu da verujem, presao sam sa iphone na s25, i SOT prosek 4h... jako razocarenje u samsunga. Iskreno cisto sumnjam da je ovo do instagrama 100%. Evo kazu na redditu da je bio update juce 19-og instagram aplikacije ali da nije sredjena baterija nakon update-a. Meni jos uvek nije stigao taj update, SOT 4h prosek... Sta ce se tek desiti nakon godinu dana koriscenja kada se degradira kapacitet baterije... SOT 2h...

Ceo ovaj experience prelaska na samsung me jako podseca na iphone 6s.. iskren da budem... malo je bezveze sto stalno stavljam u kontekst iphone i uporedjujem, ali bio sam na ios-u 10 godine, presao na ovo govance pre 7 dana, i jednostavno ovakav utisak sticem, na zalost.

Mozda uticu na bateriju one Facebook/Meta servisne app sto su dosle uz OS i sto ostaju tu i nakon deinstalacije Instagrama i Facebooka. Ja ne koristim ni Instagram i Facebook, ali ne smem da ih brisem zbog Meta Rayban cvika. Tj probao sam jednom da ih obrisem preko ADB i ponovo su se pojavile nakon instalacije Meta View.

Mozda uticu na bateriju one Facebook/Meta servisne app sto su dosle uz OS i sto ostaju tu i nakon deinstalacije Instagrama i Facebooka. Ja ne koristim ni Instagram i Facebook, ali ne smem da ih brisem zbog Meta Rayban cvika. Tj probao sam jednom da ih obrisem preko ADB i ponovo su se pojavile nakon instalacije Meta View.
Meni su na disable od kako sam uzeo telefon, tako da nije ni to u pitanju.

One ui 7 prokletstvo za samsung se nastavlja, nije cudo sto zure sa ui8, da razbiju maler.

Evo stigli pokloni iz promocije. Punjac bez kabla

Prilozi

• 20250520_091723.jpg
    20250520_091723.jpg
    150.3 KB · Pregleda: 115
Imam kabl od telefona da, i radi super fast sa njim, ja sam mislio da za punjac od 45 mora i onaj deblji kabl..posto radi sa kablomm iz pakovanja sve ok..jos bateriju dw oprave 😂

Nazad
Vrh Dno