Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Na redditu mi nisu odobrili temu o bateriji posto "ima previse tema o losoj bateriji". Sta tacno urade sa tim mesecnim azuriranjem pa "zaborave" na bateriju...

Na redditu mi nisu odobrili temu o bateriji posto "ima previse tema o losoj bateriji". Sta tacno urade sa tim mesecnim azuriranjem pa "zaborave" na bateriju...
Imas r/samsunggalaxy, pa r/samsung, pa r/GalaxyS25(S25Ultra, S24Ultra/+, S23...) i r/oneui, mozda ima jos koji. Idi na bilo koji i odmah prvi ili drugi post majski update i baterija. 🤣

Meni baterija i na majskom update dobra.
Nestedim telefon ni sekunde, sve na max, igrice, youtube, pozivi, remote desktop preko telefona na posao....

Prilozi

• Screenshot_20250518_135247_Device care.jpg
    Screenshot_20250518_135247_Device care.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 162
A da li je neko od vas brisao cache particiju iz recovery-a nakon update-a? Nije zgoreg uraditi to.

Ja sam to uradio i nema poboljsanja. Telefon se greje u gornjem delu i baterija vidmo losija, a bas sam bio zadovoljan prvih mesec dana u odnosu na prethodni s23+ znacajno je bila bolja,dan sam zavrsavao nekad i sa 45% baterije sada ne moze da vsze ceo dan.

Ljudi, pitao sam gore iznad pre neki dan.
Da li je moguce da se otkljuca telefon i flesne verzija roma na kojoj je baterija bila dobra?
Da li je to moguce kod Samsunga sa SD socom?
Ako jeste, to bi bilo jedno od najboljih resenja, i posle ne updejtovati ove sitne i bezkorisne zakrpe.

Ne znam da li moze ali necu da telefon od 1000+ evra "najjaci" android telefon (😂) "flesujem" i sam namestam, hocu da taj telefon radi... Umesto sto se zezaju sa najtanjim telefonom neka barem ne kvare ono sto je radilo ok.

Kod mene ima na ui7 🤔
@Miss_J proveri još jednom sve.
Isto kao kod @mare037
Ljudi, pitao sam gore iznad pre neki dan.
Da li je moguce da se otkljuca telefon i flesne verzija roma na kojoj je baterija bila dobra?
Da li je to moguce kod Samsunga sa SD socom?
Ako jeste, to bi bilo jedno od najboljih resenja, i posle ne updejtovati ove sitne i bezkorisne zakrpe.
Samo unofficial Rom, custom.

Proverila sve. Ne moze da se ukloni iz podrazumevanih aplikacija. Podseca na:

Ko te ima taj te nema
Ko te nema taj te sanja
Ko te sanja taj te ima
A ti o tom pojma nemas!

Ddotakle se linije zivota, dve sudbine kao jedna, ljudi i Google assistant.
Ček, ti hoćeš da ugasiš iz default apps google assistant? Kao sa ss-a ispod?
Kod mene može da se ugasi kao sa videa što je kacio Amortizer

Prilozi

• Screenshot_20250518_222056_Permission controller.jpg
    Screenshot_20250518_222056_Permission controller.jpg
    44.1 KB · Pregleda: 54
Gde proveravate ovaj status?

Samo unofficial Rom, custom.
Zasto samo unofficial??
Ako se otkljuca bootloader zar nije bolje vratiti official verziju roma na kojoj je baterija drzala odlicno, i ke dirati vise nista sa buducim updejtovima dokle god se cita u temi da kukaju svi na degradaciju i baterije i svega drugog.
Da li moze neko postaviti official stranicu odakle se moze download predhodnih verzija roma?

Zasto samo unofficial??
Ako se otkljuca bootloader zar nije bolje vratiti official verziju roma na kojoj je baterija drzala odlicno, i ke dirati vise nista sa buducim updejtovima dokle god se cita u temi da kukaju svi na degradaciju i baterije i svega drugog.
Da li moze neko postaviti official stranicu odakle se moze download predhodnih verzija roma?

Kad se promeni verzija bootloadera, ne možeš se vraćati na starije ROM.

Sta preporucujete, da li da radim update ovaj poslednji? Uzeo sam telefon prosle nedelje, apdejtovao ga na oneui7, pojavio se jos jedan update, pretpostavljam majski, taj problematican.

FYI: 3 x sam pokušao da se prošvercujem za Poklon kampanju jer je telefon kupljen pre početka iste (07.03) i 3x me vraćaju... Kme, kme - znam da su neki uspeli iz prve, a neki posle par pukušaja

Ja S24+ dobio na poklon od firme. Nit imam račun niti ništa. 😁
Je l mogu da se prijavim za te poklone ili...?
Niti znam šta se poklanja niti gde se vrši prijava ali da pitam ako imam uslova.

Ček, ti hoćeš da ugasiš iz default apps google assistant? Kao sa ss-a ispod?
Kod mene može da se ugasi kao sa videa što je kacio Amortizer
Kada otvoriš Digital assistant app da li postoji opcija da se ugasi ili samo da se umesto Google-a odabere Bixbi? Na nekoliko telefona vidim da ne postoji više ta opcija da se onemogući.

Sta preporucujete, da li da radim update ovaj poslednji? Uzeo sam telefon prosle nedelje, apdejtovao ga na oneui7, pojavio se jos jedan update, pretpostavljam majski, taj problematican.
Nikako urnisali su inace dobru bateriju. Od sad oprez sa nadogradnjama, a ako ovo ne rese mozda se i brzo oprostimo ultra i ja.

Iskreno, ja sam bio i u jednom i drugom taboru, doduse u onom od jabuke nekih 2-3 meseca. I onda na zalost znam da mi ne odgovara ono sto bih ja tamo kod njih. Ali ozbiljno se razmisljam da mu uletim u mozak i zveknem CFW kao sa S2 sto je bili i S6 koji je umeo da prodise sa istim i da traje barem 2x duze neko sa stock Rom-om.
Nek se igraju nece da mi bude tesko 😇
Od kada su mi saranili Nokiu ja vidim da ovde nema standarda.. No samo to ne mogu da kazem za apple.

Nazad
Vrh Dno