Instaliraj Good Lock, pa NavStar modul i tu možeš da omogućiš jos opcija.Izvinjavam se, da li neko zna da li postoji nacin da se ukloni linija na dnu ekrana (ne znam drugacije da je objasnim)? Hvala
Traži circle to search, to ugasi.Izvinjavam se, da li neko zna da li postoji nacin da se ukloni linija na dnu ekrana (ne znam drugacije da je objasnim)? Hvala
Jednom ali samo jednom za sve ove godine koriscenja samsung telefona(od S3) su mi azuriranjem zeznuli telefon Note 10+ ali su za dve nedelje sledecim azuriranjem otklonili problem. Svako azuriranje je bilo samo bolje. To je moje iskustvo.Evo ga neki update. Od pocetne impresije sa baterijom, ostao je samo dim. Svaki update je korak na nize....
Pogledajte prilog 492115
Moguce da je do azuriranja ali je 90% problema do aplikacija koje koristimo a koje gotovo ni jedna nije optimizovana kako treba i gotovo sam siguran da nije slucajno.Imao sam SOT i 10h. Sad nema sanse da prebaci 6h, a koristim sve isto...
Sve isto koristim od aplikacija kao prvih dana kada sam imao 10h.Moguce da je do azuriranja ali je 90% problema do aplikacija koje koristimo a koje gotovo ni jedna nije optimizovana kako treba i gotovo sam siguran da nije slucajno.
Ja te razumem u potpunostiImao sam SOT i 10h. Sad nema sanse da prebaci 6h, a koristim sve isto...
Pa da nisi imao staklo ništa se ne bi ni desilo. Ta jeftina stakla pucaju kad ih pogledaš.Elem u vezi zastita za ekran i maskica, danas sam dobio tackicu na ekranu kao da ga je pogodilo nesto vrlo tanko i ostro(slicno kada kamencic pogodi soferku) i nikako ne mogu da provalim sta je to uzrokovalo jer sam koristio telefon stavio ga u torbicu i sledeci put kad sam izvadio telefon volsebno se pojavilo opisano ostecenje ali na svu srecu imao sam zastitno staklo na ekranu pa je sam ekran ostao netaknut. Toliko o tome da zastita nije potrebna. Staklo koje je opravdalo svoje postojanje je bilo neko no name za par evrica sa alija i otisak je radio sasvim korektno a sada sam stavio nilkin staklo i otisak radi dosta bolje.
Pa dal je moguće da već ubijaju bateriju?Imao sam SOT i 10h. Sad nema sanse da prebaci 6h, a koristim sve isto...
Ja presao na galaxy s25 pre par dana posle 10 godina na iOS-u. jedan od glavnih razloga prelaska je sto apple ubija bateriju nakon apdejta. citam, svi se kunu u android kako napredovao kako ovo kako ono, kad ono, prc, i ovi ga zavlace na finjaka...Pa dal je moguće da već ubijaju bateriju?
Ima bukvalno 3m kako se pojavio telefon.
Neko je prolupao u Samsung...
Moraš se poigrati sa sleep na mnogim apps, pogotovo ove što siluju bateriju, Instagram (probaj MyInsta kao zamenu)Ja presao na galaxy s25 pre par dana posle 10 godina na iOS-u. jedan od glavnih razloga prelaska je sto apple ubija bateriju nakon apdejta. citam, svi se kunu u android kako napredovao kako ovo kako ono, kad ono, prc, i ovi ga zavlace na finjaka...
Uporedivo je jer koriste isti android nafilovan AI glupostima i špijunskim procesima...Uzmi u obzir da je tebi par godina star telefon a njemu nov.. Neporedivo izmedju ta 2 telefona gledati SOC.
Evo ti primer sa S25UMeni je SOT oko 4-5h dnevno, u smislu skinem ga sa punjaca 5.30 i ponovo ga stavim oko 23h na punjac, ostane nekih ‚~20% baterije gore dole. 10h nisam video ni na slikama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari