Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Izvinjavam se, da li neko zna da li postoji nacin da se ukloni linija na dnu ekrana (ne znam drugacije da je objasnim)? Hvala

Poslednja izmena:
S25 edge je telefon za nikog bukvalno. Marques pokušao da opravda postojanje istog, ali ne vredi. Ako već nisu znali šta kako pa mogli su onda bar silikonsku bateriju da uvale.

Postoji nacin da se Google ukloni iz opcije digitalnog pomocnika, da pomocnik ne bude izabran? U podrazumevanim aplikacijama ta opcija ne postoji ili ne znam kako.

Evo ga neki update. Od pocetne impresije sa baterijom, ostao je samo dim. Svaki update je korak na nize....
1000070569.jpg

Da li moze da se otkljuca telefon i flesne se odredjena verzija sa kojom je telefon najbolje radio i drzao bateriju? Mislim na na samsunge sa SD socom.
Ne znam kakva je situacija sa otkljucavanjem i tom igrom flesovanja sa Exynos socom.

Evo ga neki update. Od pocetne impresije sa baterijom, ostao je samo dim. Svaki update je korak na nize....
Pogledajte prilog 492115
Jednom ali samo jednom za sve ove godine koriscenja samsung telefona(od S3) su mi azuriranjem zeznuli telefon Note 10+ ali su za dve nedelje sledecim azuriranjem otklonili problem. Svako azuriranje je bilo samo bolje. To je moje iskustvo.

I kod mene isti slučaj s baterijom (S25U). Posle svakog apdejta moram da ugasim poneki feature da bi držala isto kao i u početku.:)

Moram i ja da se pozalim na bateriju, posle majskog azuriranja, baterija losija, osjeti se, ali mi se cini da je malo zivlji tel ( S25U ).

Elem u vezi zastita za ekran i maskica, danas sam dobio tackicu na ekranu kao da ga je pogodilo nesto vrlo tanko i ostro(slicno kada kamencic pogodi soferku) i nikako ne mogu da provalim sta je to uzrokovalo jer sam koristio telefon stavio ga u torbicu i sledeci put kad sam izvadio telefon volsebno se pojavilo opisano ostecenje ali na svu srecu imao sam zastitno staklo na ekranu pa je sam ekran ostao netaknut. Toliko o tome da zastita nije potrebna. Staklo koje je opravdalo svoje postojanje je bilo neko no name za par evrica sa alija i otisak je radio sasvim korektno a sada sam stavio nilkin staklo i otisak radi dosta bolje.

Ajde jedno laičko pitanje za vas. Nisam na Samsungu jos od note 3 pa sam skroz van elementa. Gledam da uzmem sad neki polovan s24 ultra, posto mi se nista drugo ne čini privlačnim za do 600e. Imate li neki savet na sta obratiti pažnju pri kupovini polovnog s24u i da li je samsung po ugledu na jabuku ubacio mogucnost za proveru stanja baterije (BH)? Hvala.

Elem u vezi zastita za ekran i maskica, danas sam dobio tackicu na ekranu kao da ga je pogodilo nesto vrlo tanko i ostro(slicno kada kamencic pogodi soferku) i nikako ne mogu da provalim sta je to uzrokovalo jer sam koristio telefon stavio ga u torbicu i sledeci put kad sam izvadio telefon volsebno se pojavilo opisano ostecenje ali na svu srecu imao sam zastitno staklo na ekranu pa je sam ekran ostao netaknut. Toliko o tome da zastita nije potrebna. Staklo koje je opravdalo svoje postojanje je bilo neko no name za par evrica sa alija i otisak je radio sasvim korektno a sada sam stavio nilkin staklo i otisak radi dosta bolje.
Pa da nisi imao staklo ništa se ne bi ni desilo. Ta jeftina stakla pucaju kad ih pogledaš.
Moja sestra je na s24u promenila 5 komada za par meseci. Isto kao i tebi, nije joj jasno kako, niti je pao telefon niti je udaren, ništa. Nakon toga digla ruke i koristi ga bez stakla već skoro godinu dana i nikakvih oštećenja nema

Pa dal je moguće da već ubijaju bateriju?
Ima bukvalno 3m kako se pojavio telefon.
Neko je prolupao u Samsung...
Ja presao na galaxy s25 pre par dana posle 10 godina na iOS-u. jedan od glavnih razloga prelaska je sto apple ubija bateriju nakon apdejta. citam, svi se kunu u android kako napredovao kako ovo kako ono, kad ono, prc, i ovi ga zavlace na finjaka...

Ja presao na galaxy s25 pre par dana posle 10 godina na iOS-u. jedan od glavnih razloga prelaska je sto apple ubija bateriju nakon apdejta. citam, svi se kunu u android kako napredovao kako ovo kako ono, kad ono, prc, i ovi ga zavlace na finjaka...
Moraš se poigrati sa sleep na mnogim apps, pogotovo ove što siluju bateriju, Instagram (probaj MyInsta kao zamenu)
Ja sam donekle sredio na S23U
Izvalčim max 6h SoT sto je meni dosta loše
Drugar mi šalje screenshot sa S25U baterija na 44% ima 5h 20m

Uzmi u obzir da je tebi par godina star telefon a njemu nov.. Neporedivo izmedju ta 2 telefona gledati SOC.

Uzmi u obzir da je tebi par godina star telefon a njemu nov.. Neporedivo izmedju ta 2 telefona gledati SOC.
Uporedivo je jer koriste isti android nafilovan AI glupostima i špijunskim procesima...
Gledam u svom S24U , preko 450 predinstaliranih aplikacija i procesa i svaki apdejt dodaje nove.

Evo ja koji ne verujem skroz u teorije o "sakacenju telefona", primecujem nakon poslednjeg azuriranja da je telefon zagrejan u gornjoj polovini... Do sada je bio 'ladan. Mozda je maj doneo nesto...

Bila je neka prica da su ubacili sa nekim update-om dva neka servisa za telemetriju, koja su mogla da se obrisu i to sam uradio, ali se sad ne secam, da bi ih potrazio ponovo, da vidim imaju li oni opet neke veze sa potrosnjom.

Bili su "Android System Key Verifier" i "Android System SafetyCore" servisi.

pocelo je da mi se desava da tel sam prebaci sa defolt e sima upotrebu neta na drugu fizicku karticu. I to sam slucajno video i problem je....Mislio sam da mi je neko promenio slucajno ali vec se vise puta desilo i uvek vracam na e sim. Koliko vidim na netu desava se ljudima sa e simom.

Meni je SOT oko 4-5h dnevno, u smislu skinem ga sa punjaca 5.30 i ponovo ga stavim oko 23h na punjac, ostane nekih ‚~20% baterije gore dole. 10h nisam video ni na slikama:LOL:
Evo ti primer sa S25U
Meni bi baterija na S23U već bila na 0-20% zavisi jel 4G ili wifi

Prilozi

• IMG-542d3eecb5ba291989bb30f043e8a950-V.jpg
    IMG-542d3eecb5ba291989bb30f043e8a950-V.jpg
    17.5 KB · Pregleda: 45
  • Like
Reagovanja: ICE
Nazad
Vrh Dno