Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Puno ti hvala na odgovoru - ja digao ruke kada sam video da traže kopiju ugovora - očigledno su tebi prihvatili raniji datum.
Probaću već u utorak, da sakupim neophodno u firmi
Tako je, prihvataju raniji datum, bitno je gde je kupljen tel i da imas dokaz o kupovini. Ja sam se prvo smorio kada sam video da je akcija od 27.03. al onda sam se setio da je slicno bilo i kada sam kupio s23+, pa sdam dobio slusalice, a isto datumi nisu bili kao na reklami. Al dokumentacija je obacezna!

Ja sam kupio preko A1 22.03. ali prilikom registracije mi uopšte ne dozvoljava unos datuma kupovine.

To je već u prvim koracima (biraš iz kalendara), a u kasnijim koracima traži scan ugovora i sliku imei pa sam odustao

Ako sam na kraju dobro shvatio promociju, ona se odnosi na sve koji su kupili tel u navedenim radnjama, a preiod prijave za poklon je od 27.03. tako da svi koji su do sada kupili tel, mogu da se prijave.

Uneo sam datum. Morao sam da rotiram horizontalno telefon.

pozdrav forumasi, imam jedno veoma banalno pitanje. elem, kao sto za apple uredjaje postoji par tipova na KP, da ih ne imenujem sada, koji se vazda (opravdano) preporucuju - da li mozda znate da preporucite nekog konkretnog za nabavku samsung uredjaja, sa kime ste imali pozitivna iskustva? razmisljam o s24/s25 pa bas da vidim ponudu. izvinjavam se ako se vec spominjalo, nisam uspeo da nadjem.

Kako da stavim raniji datum na kalendaru, kada mi ne da da stavim raniji?

Prilozi

• Screenshot_20250420_225825_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250420_225825_Samsung Internet.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 109
Dok mi korisnici S24 imamo problema sa Oneui 7, korisnici S25 su dobili tetsni Oneui 8.

Prilozi

• Galaxy-S25-Ultra-One-UI-8-6-800x1733.jpg
    Galaxy-S25-Ultra-One-UI-8-6-800x1733.jpg
    61.1 KB · Pregleda: 65
  • Galaxy-S25-Ultra-One-UI-8-3-800x1733.jpg
    Galaxy-S25-Ultra-One-UI-8-3-800x1733.jpg
    32.3 KB · Pregleda: 53
  • One-UI-8-Quick-Share-Galaxy-S25-Ultra-800x1733.jpg
    One-UI-8-Quick-Share-Galaxy-S25-Ultra-800x1733.jpg
    38.9 KB · Pregleda: 44
  • Galaxy-S25-Ultra-One-UI-8-2-800x1733.jpg
    Galaxy-S25-Ultra-One-UI-8-2-800x1733.jpg
    53.2 KB · Pregleda: 57
Vrv isti ce da bude kao i One UI 7 samo ce osnova da mu bude na Androidu 16. Nemaju potrebe da srljaju i da sada prave opet neke ogromne promene samo zato sto je Andorid 16 u pitanju...

Popunjavajući upit za poklon preko Member app, videh da mi se IMEI sam popunio (preuzet jedan od 2 koji ima u opciji IMEI informacije) i onda naleteh na sledeću opciju gde treba da se priloži fotografija sa kutije gde se vidi IMEI. Kao ono - nije isti kao u aplikaciji ili podešavanjima telefona - neki drugi brojevi za oba. Mob. preuzet u Yettel-u, ja ga otpakovao,...
Šta sad? Hoće li ovako proći ako se razlikuju brojevi? Generalno, otkud ovako nešto?

Ne bi trebalo da se razlikuju osim mozda u slucaju ako se prepakuje telefon, nije da to ne rade u ovim manjim prodavnicama sa telefonima sa KP, bas mi je o tome pricao jedan preprodavac sa Zvezdare na tu temu, kaze uzmu za 950e i upakuju ga u prodavnici i lagano ga prodaju za 140000din. Ja bih to reklamirao u Yettelu za svaki slucaj i nek objasne strucnjaci kako to da IMEI iz telefona nije isti kao sa kutije…

Mene samo brine da ti oni ne kazu pa doneli ste kutiju od drugog telefona i slicno, ne verujem da ce priznati odmah te nedozvoljene radnje bez nekog cimanja i pretnjom inspektorima 🥲
100%
Najgore mi je što je telefon dobijen kao službeni preko firme, pa ću morati da cimam sekretaricu

Pronaći da odem sutra u neku poslovnica sa sve kutijom, pa ako se za komplikuje, moraću preko firme

Apsolutno nema logike da bude različit imei. Mislim da je neko pisao prošle godine o jedan ili dva slična slučaja...nečiji otac, rođak ili tako beše da je kupio pa stigao tel sa već podešenim androidom a on otvorio kutiju prvi.
Možda ima neke veze jer sam sva podešavanja poskidao sa starog S22u - sećam se kada sam njega prijavljivao za promociju u preorderu, ovaj problem sa IMEI nije bio ali kao da Members app vuče stari IMEI - I to ću sutra proveriti
Nisam siguran da li negde u ugovoru sa operaterom ima naveden imei...ako su ga pisali, morao je biti sa kutije a ne onaj iz telefona, tako da kreni od toga.
Mudro

Nazad
Vrh Dno