Jaza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2011
- Poena
- 275
Jesi magic remote preko tv-a radi na Dex-u ili si ga povezao na telefon nekako?Bežični Samsung Dex u povisokoj rezoluciji radi bez laga na LG tv sa sve magic remote kao mišem. Koje uživanje na kauču bez umaranja ruke. Skrolovanje točkićem daljinskog a miš pomoću žiroskopa. Istovremeno može i Youtube i EON da daju i sliku i zvuk. Samo se pinuje prozor.
U mailu stoji da je isporuka do 30.09.2025.Jel su stigli nekom ovi pokloni što Samsung daje.(Tablet,Slušalice i brzi punjač)
Pre dve nedelje smo se prijavili,rekli su da je odobreno i od tad ništa.
I meni isto.U mailu stoji da je isporuka do 30.09.2025.
Ako koristis Chrome browser, moras prvo kliknuti unutar prozora stranice i onda tek scroll radi. Dok sa Samsung browserom ne moras kliknuti vec radi odmah scroll tockic. (Ima nekih da se zale online da na nekom tv ne radi ali to vec probaj naci za svoj)Mogu da kliknem i tako koristim, ali ne radi mi skrolovanje
Nekoliko poruka pre tvoje čovek je napisao da mu je stigao brzi punjač a kupio je telefon na samom pocetku.Jel su stigli nekom ovi pokloni što Samsung daje.(Tablet,Slušalice i brzi punjač)
Pre dve nedelje smo se prijavili,rekli su da je odobreno i od tad ništa.
Posto je s25 promasaj mozda bude i ranije kad stigne s26😂 do tada ga cuvam u Pitaka case🤭Opušteno, meni neće smetati za godinu dve kad budeš prodavao telefon i prelazio na novi 🙈☺️
^
Za S22U promociju si mnogo zakasnio...
A što se tiče aktuelne promocije ona važi tek za uređaje kupljene od 27.03.2025. tako da si tu poranio.
Za sada samo pseće dlake. 😁Ima li plus model problem sa prasinom ispod sociva kamere ili je to rezervisano samo za ultru ?
Meni je moj S25+ (uzet preko MTS-a) isporučen 04.03. za poklon sam se prijavio preko aplikacije 08.04. a 09.04. sam dobio sam mejl sa tekstom "Vaša registracija je odobrena i isporuka poklona biće izvršena u periodu do 30.09.2025. godine na adresu koju ste naveli u Samsung Members aplikaciji. Za potvrdu isporuke poklona će Vas kontaktirati kurirska služba na broj koji ste uneli pri registraciji."Evo sada sam probao da se registrujem u Samsung Member (tamo su mi već registrovani stari Note8, S22u i ovaj), datumi počinju od 27.03. - ne mogu uneti raniji datum jer je ranije dobijen što znači i naručen. Da probam sa 27.03? Da li je neko probao a da je uzeo telefon pre promocije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari