Tačno tako. Pri tome flagship od prije par godina je sasvim u stanju da zadovoljava i sve današnje potrebe.Iz mog iskustva, svi flegšip uređaji su na vrhunskom nivou, pitanje je samo šta ko preferira.
Zbog prevelikih i nerealnih očekivanja. Tehnologija je odavno udarila u zid (više-manje), napredak je sve manji iz generacije u generaciju, ali ljudi i dalje žele onaj psihološki fix kroz wow efakt, a ta vremena su prošla (i neki ne mogu da se pomire sa tim). Toga je bilo u početnim godinama kada je skok od generacije do generacije i mogao da bude veliki, ali sada su se unapređenja "zgusnula", što je bilo i očekivano. Nekadašnji napredak u 1-2 generacije je bio kao sada napredak u 4-5 generacija. Pri tome mnogi kao da ne vide da je to zapravo dobra stvar, jer znači da je uređaj više-manje fino sazrio, i hardverski i softverski. Sad proizvođači na silu izmišljaju bijesne gliste tek tako da kao ima nekih "inovacija", jer žele da bar nečim opravdaju samo postojanje novog modela (iako bi bilo bolje da i oni sačekaju par godina pa tek onda onda izbace konkretnija unapređenja). Ali sve to je dobro, jer sada možeš da uzmeš neki dobar flagship i miran si godinama. Jedino što realno može da zasmeta je postepeni pad kapaciteta baterije, što vidim na svom S21+, ali još nije strašno, a pored toga ne vidim šta noviji modeli nude a da to ne mogu i sada da radim.Gomila nagađanja i hejta.
Upravo sitnice mene frustrirajuTo jeste tačno. Kolega juče doneo mali S25, i baš smo upoređivali. Identično radi kao moj mali S23. Čak smo i probali u istovreme neku igricu Asphalt ili tako nešto, i rade apsolutno isto. Ali to ne menja činjenicu da telefon radi besprekorno, i da niko ko ga bude kupio neće pogrešiti i da će ga služiti oadlično godinama. A da li ima notifikaciju levo ili desno, ili se ikonica budilnika vidi gore ili dole je stvar lične preferencije.
Ako si ispratio temu pisano je da S25 serija posebno Ultri pada cena brzo.. na Mobilnom Svetu je trenutno S25u 1130e...tako da za mesec do 2 icice još dole sigurno..U fazonu sam da bih uzeo ili iPhone ili S seriju. Na kraju sam presekao da ipak bude S zbog nize cene i jer mi se vise svidja kompaktnost S25 u odnosu na iPhone 16 Pro, a ne bih uzeo obican iPhone svakako zbog 60Hz.
Ono sto me sad baca u rebus je to da li da sacekam jos mesec-dva i vidim da li ce nesto pasti cena S25 ili da ga uzmem ovih dana za nekih 750e koliko vidim da se krece na KP. Kakve su vase prognoze ako pratite telefone poslednjih godinu cim izadju pa nekoliko meseci kasnije, da li se moze ocekivati neko znacajno smanjenje cene S25 regular modela?
Nzm kod kog gledas ali na kp ima i manja cene za nove ultre, 1120-1150e sa domacom garancijom..Stigla s25 ultra na KP, cena 1200 evra
Tako je. I ja videh malo pre S25ultru za 1120€ kupljenu u Yettel-u, a običan S25 ima već za 720€ verzija od 128gb. Za mesec dana ultra ide na blizu 1000€ a običan S25 na oko 700€. Svakako treba sačekati malo da se cene stabilizuju. Elem, imao sam priliku da koristim običan S25 par sati (pre njega sam imao S23 i S24). Apsolutno ne vidim da po bilo čemu zaostaju za S25. Možda ja nemam sposobnost da uočim razlike, ali S25 nije ostavio na mene ''vau" utisak. A One Ui 7.0 nikako mi se ne dopada. Skoro je napisao neko na forumu da je Samsung počeo polako da liči na Xiaomi i Huawei.Nzm kod kog gledas ali na kp ima i manja cene za nove ultre, 1120-1150e sa domacom garancijom..
Наручен и плаћен 23.1 са опцијом преузимања у радњи, на жалост још увек ништа. 512 верзија тренутно нема ни у Техноманији ни у Гигаторну. Размишљам да откажем поруџбину и купим преко КП за 1150. Реклама им је тотална труба "буди први" а у ствари сви око тебе добију телефон пре 😃Pozdrav
Da li je nekom stigao telefon da je narucen preko tehnomanije? Ja jos uvek cekam pa da vidim koliko je otprilike vreme isporuke
Ja sam 04.02. ili 05.0. rezervisao u A1 i danas mi je stigao.Nadao sam se da mi ne stigne ceo mesec pa da otkazem porudzbinuНаручен и плаћен 23.1 са опцијом преузимања у радњи, на жалост још увек ништа. 512 верзија тренутно нема ни у Техноманији ни у Гигаторну. Размишљам да откажем поруџбину и купим преко КП за 1150. Реклама им је тотална труба "буди први" а у ствари сви око тебе добију телефон пре 😃
Takodje, radi i dan danas, a ja budala kupih S25😁S9+ 2018. Sljaka i dalje. Tek 2028 ga menjam za S28U sta vec bude bilo. Na 10 godina promena. Ionako nista revolucionarno ne uvode vec godinama.
Imali su opasne dizajne 😇Takodje, radi i dan danas, a ja budala kupih S25😁
Ja sam moj S25U obukao u Nillkin frosted shield pro sa prstenom za magsafe(oko 20e na aliju) kao i svaki prethodni telefon i vise puta mi je ta maskica spasila telefon a i veoma je udobna i ne povecava gabarite telefona do mere da je neprijatno za drzanje, a na ekranu je neko no name staklo(isto sa alija za par evra, kao prva pomoc dok ne nabavim nesto bolje) sa kojim radi citac otiska ne bas kao kad ga nema ali u vecini slucajeva nemam problem sa prepoznavanjem otiska prsta.Stigla zastita, zaista dobro deluje u ruci, Ultra slim, jeste da kosta ali valja.
Koliko je bila ako nije tajna?Stigla zastita, zaista dobro deluje u ruci, Ultra slim, jeste da kosta ali valja.
Ne samo dizajn,ja sam imao obican S9..ne znam koliko puta mi je padao bez ikakve maske,da ga bacim i sam..svasta...ne znam za bolji Samsung (osim mozda S5 jer je bio tada inovacija...i puls-sta vec da meri i infrared i svasta)..jos su tada telefoni imali i "notification light"..sada im zao i to da staveImali su opasne dizajne 😇
Hvala, ma malo se salim. Za sada nemam nikakvih zamjerki, ekran, performase, baterija top.Nek je srećno o čemu se radi.
Imamo mišljenje, a to je da ga neće rešiti nikada ako nisu do sada posle 10 godina.Ima li neko mišljenje o tome kada će se rešiti shuter lag. Ne mogu da zamislim da danas, pri procesorskoj snazi koja je veća i od Bionica, procesor koji pokreće raznozrazne emulatore i sa kojim možemo da se igramo na računaru, ne može da obradi fotku deteta koje nije u zamrznuto u trenutku, bez da je zamućeno..
Vidim kod nas na kp je skoro 100eNije tajna, 50$ sa nekim kuponom, inace je 59$. Stiglo u roku 5 dana, iznenadjujuce brzo. Uglavnom do sada sam kupovao kod nas Nilkin i sl u prvoj radnji, sad procitao od nekoga ovde za Pitaku i reko ajde sa probam, dobra je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari