Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

nije sve u novcu ima dosta i u podacima koje prikupi taj ai, mislimo o tome
Šta god ti radio, koji god uređaj imao, to je neminovnost. Samo treba toga biti svestan.
Ja ne vidim svrhu prelaska sa S23 na s25? Drugarica ima s22 sa snap, ne vidim čak ni tu benefit... Moj je 8/256 sa preordera, ovo je sad isti telefon skuplji 200e (doduše vidim da je napolju skuplji samo 100e)
I nema je :). PO meni ja ne vidim svrhu da na manje od godnu dana štancuju nove modele.

Još jedna godina da sa ponosom preskočim obnavljanje telefona, 23u je definitivno trenutno best buy ako neko uopšte želi da ga proda, ne znam da li ima novih za pazariti. Možda najbolje što su ikada napravili.

Uradjena prednarucba S25U 12/512 preko roaming(mobilni telefoni rs) firme i zbog greske u kucannju adrese(pogresna ulica) zvao sam ih za ispravku adrese tako da mi je gospodja koja se javila ljubazno objasnila da ce telefon poslati sledeceg cetvrtka. Kolko je to verovatno videcemo.

Zamisli iskesiram lovu za 25 Ultra, dodjem kuci, klinci prvo sto ce da potraze je da slikaju remote olovcicom, to im je mnogo interesantno i stvarno jeste korisna funkcija a ja im kazem ne moze. Znaci nije mi jasno zasto da osakate stylus.

Cene uredjaj u nekim zemljama, trebalo bi da su preporucene maloprodajne od strane Samsung-a.

Prilozi

• Screenshot_20250124_212917_Opera.jpg
    Screenshot_20250124_212917_Opera.jpg
    120 KB · Pregleda: 124
Cackao sam ultru malo... Nekako je utisak bas nikakav, razmisljao sam da sa apgrejdujem sa s23+...nekako mi to nije to. Koleginicin s24 ultra deluje vise premium, a nisam to ocekivao. Volim ravne telefone ali ovo je nekako bas "flat"...

Pa realno većina ljudi je koristila zbog bt funcije okidanja kamere. Mali broj korisnika je koristio za druge stvari. Oni su to skontali i našli način da zarade još para. Kao imate olovku, nismo je izbacili ali ako hoćete da koristite funkciju koja je najviše korišćena platite dodatno

Ma sad odjednom svi koriste olovku, a do juce 99.5% ljudi nikad i ne izvadi.
Kome treba, neka plati, Apple Style. Tako se prave pare. Znaju oni sta rade.
Zna se dobro da nije poenta u tome. Ako sa perjanice u ponudi otkidaš funkcije umesto da ih dodaješ - kakvu poruku šalješ kupcima?

Progutace korisnice sve, kad su progutali izbacivanje punjaca, ovo je sitnica. Uskoro ocekujem i naplatu azuriranja sistema posle godinu dana, ili da uvedu sistem pretplate. AI je vec u toj pretplati.

Ima neki custom ROM? Bez tog Samsung skina ovo bi bio odlican telefon.

Nazad
Vrh Dno