Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Pa tešok sve ispod 6.5 je premalo za današnje pojmove. s25u bih voleo kada bi mogli da strpaju nekako 7" a da ne povećaju pretreano gabarite uređaja.
Za s25u verovatno ide ekran od 6.9.

Pa tešok sve ispod 6.5 je premalo za današnje pojmove. s25u bih voleo kada bi mogli da strpaju nekako 7" a da ne povećaju pretreano gabarite uređaja.
Za s25u verovatno ide ekran od 6.9.
Zavisi, ja sam recimo šaltao sa dijagonalama na modernije telefone (od Galaxy S8), a i na one starije (HTC HD2) i shvatio da mi širina uređaja odgovara između 62 i 68mm.
S8 je to imao i Note 10... Sada ima i s22.

Znači mnogo zavisi (meni) da li poruku ili ovaj post, a najčešće mail mogu da iskucam sa jednom rukom.

Konzumiranje sadržaja na društvenim mrežama ne preferiram, a za ostale stvari (filmovi i YouTube) koristim laptop.
Što uži telefon i ne preko 145 bi bio ideala.

Da li ce na kraju bataliti exynos za S seriju i drzati se snapdragona i za evropu kao sa S23 ili opet ista prica USA snapdragon, a evropa exynos?

Ja samo "plasim" da SD 8 elite vuce dosta bateriju, tj na nekim testovima curi baterija a negde kao je bolja ... Dok ne izadje zvanicno moze samo da nagadjamo kako ce da ga urade...
Ja se iskreno nadam da ce biti ovo drugo i da ce biti dobar barem slican sa baterijom kao A18

gsmarena_001.jpg

22. JANUAR 2025

Galaxy S25 & Galaxy S25+

• Blue Black
  • Coral Red
  • Icy Blue
  • Mint
  • Navy
  • Pink Gold
  • Silver Shadow

Galaxy S25 Ultra
  • Titanium Black
  • Titanium Gray
  • Titanium Jade Green
  • Titanium Jet Black
  • Titanium Pink Gold
  • Titanium Silver Blue
  • Titanium White Silver

A ultru narokali boja ko nikad do sada

Има ли неких претпоставки по питању цијене

Sve ovo izgleda kao S24 second edition. Posebno plus i obican. Nov procesor sve ostalo identicno.

Tacno, pricam sa aspekta korisnika. Iphone je ubacio novu kameru u obican model od verzije 15. Ovi tri godine zaredom na obicnom i plusu nista ne menjaju. Sve je postalo marketing, a tu je Apple nenadmasan, mada je i Samsung dobro prosao sa forom sa AI ove godine 😂

Dal ima neki info za ledja, dal ce biti glossy ili neka frosted varijanta?

Polovina boja će verovatno biti "online exclusive" za USA/Koreja tržište ili neke limited edicije koje ne možeš nigde da nađeš...makar je tako bilo prethodnih godina.
Retko koja od tih online boja su do sada licile na nešto. I prošla i predprosla serija meni se nisu svidele. Možda poprave sada sa ovom generacijom.

Svašta je do sad rečeno, a na nama je da se nadamo. Bilo bi dobro da nas samsung bar tako na 2-3 godine obraduje snapom da imamo za šta da menjamo telefone.

Inace mi je "bas drago" da se konacno izjednacavamo memorijski sa telefonima koji su izasli pre tipa 5-6 godina (Note10 i S20).

Poslednja izmena:
Bukvalno se sada vidi koliko je to bilo tada overkill
A iPhone kao sirotinja tek sada na 8GB, kaoo neki standard.. 🤣

^ Šta znači 16gb rama kad telefon sa 8gb radi bolje, to što je samsung sa android daleko od optimizacije je nešto drugo. Previše su se sami zapetljali sa tri procesora i dva softvera.

^ ti iskreno druže imaš problem sa realnim odgovorom, posebno sa tim samajli forama. Ja ti govorim iz iskustva pošto sam promenio more telefona. Zadnje 3 godine koristim iphone, pre toga 7 godina samsung. Na savet kolege @Proday sam prešao na 13pm. A ne govorim napamet jer sam koristio 14pm i S23U zajedno 2 meseca. To što navodiš fanboy dečiji sistem pada u vodu posebno čoveku u tvojim godinama. A biću među prvima koji će uzeti S25U.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno