Ja sam se otarasio nepotrebnih stvari iz Control panela, to mi je najveca promena mozdaJa samo prebacio bateriju na procente (bez pozadine), ostalo ne diram jer sve radi ok
Где то могу да променим?Ja samo prebacio bateriju na procente (bez pozadine), ostalo ne diram jer sve radi ok
Kada bi slepci poradili malo na softveru za kameru,gde bi nam bio kraj...na S23U/S24U sa GCAM kamera kida,znaci da je HW itekako potentan,ali avaj...
Pogledaj u temi ovde,kacio sam linkove.Koji je gcam najbolji za s24 ultra?
Kakvo brzo otvaranje kamere, na sta mislis?Samsung ne može da reši brzo otvaranje kamere 2 decenije, zar stvarno očekuješ da sredi softver kamere? 🤣
Kad sa zaključanog ekrana prevučem da otvorim kameru treba mu 4-5s, isto kao i kad sa početnog ekrana uđem u kameru. Stvar koju nikad nisu ispravili niti će. Na ajfonu otvara instant.Kakvo brzo otvaranje kamere, na sta mislis?
Da nemas kopiju s24?Kad sa zaključanog ekrana prevučem da otvorim kameru treba mu 4-5s, isto kao i kad sa početnog ekrana uđem u kameru. Stvar koju nikad nisu ispravili niti će. Na ajfonu otvara instant.
Da, ja samo kopije telefona koristim. 😀 😀Da nemas kopiju s24?
Sa zaključanog ekrana kad prevučem na kameru treba 2 sec. Na dupli klik power dugmeta bukvalno odmah za sekund otvara kameru (S24U) .Kad sa zaključanog ekrana prevučem da otvorim kameru treba mu 4-5s, isto kao i kad sa početnog ekrana uđem u kameru. Stvar koju nikad nisu ispravili niti će. Na ajfonu otvara instant.
Poreds brzinu otvaranja kamere sa iphone-om, a brzinu punjenja sa kojim telefonom? Jer sigurno nije nedovoljno brza ako se poredi sa istim tim iphone-om.Da, ja samo kopije telefona koristim. 😀 😀
Ne otvara kameru, niti slika brzo kao ajfon. Eto to je jedina zamerka na ovaj telefon koji imam nepune 2 godine.
Ako izuzmemo nedovoljno brzo punjenje i osrednju autonomiju... Nikad bolji Samsung nisam imao. 🙂
Takođe sve isto i kod mene na S24U...Sa zaključanog ekrana kad prevučem na kameru treba 2 sec. Na dupli klik power dugmeta bukvalno odmah za sekund otvara kameru (S24U) .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari