Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Da , ružna pilula otišla u istoriju...

Svakim većim ažuriranjem sve više liči na ios. 😀
Radi fluidnije telefon, baterija skoro ista. Ostalo ništa specijalno.

Kada bi slepci poradili malo na softveru za kameru,gde bi nam bio kraj...na S23U/S24U sa GCAM kamera kida,znaci da je HW itekako potentan,ali avaj...

Samsung ne može da reši brzo otvaranje kamere 2 decenije, zar stvarno očekuješ da sredi softver kamere? 🤣

Ja ne primećujem da radi nešto glatkije na Exy 24+, čak mi malo seckavije deluje. Hajde da ga pustim da se stabilizuje malo ali prvi utisak i nije neki.

Meni se posle ovog update-a pojavila ikona 5g. Nisam je imao do jucerasnjeg dana.
Inace sam na yetel mrezi.Csc je XME.
Sad do koga je bio problem nisam siguran,da li je u pitanju samsung ili yetel?
Inace sam pre par meseci zamenio sim karticu,cak su mi aktivirali i esim i nije radio 5g.
Vratio sam sim i evo kazem juce proradilo.

Na prvu loptu, nakon azuriranja na 8.5, svidjaju mi se izmene na kalkulatoru, Mojim Fajlovima i Galeriji, vise u funkcionalnom smislu. Vidi se da su poradili na sistemskim aplikacijama, negde manje negde vise, meni licno je sve zajedno prijatnije za oko.

Nakon ažuriranja na 8.5 imam utisak da telefon radi dosta fluentnije, iako ni pre nikada nisam imao problema....tako da za sada je sve odlično.

Svi ste bre nešto pozitivni... Da budem ja dežurni mračilac ovog puta. Ne sviđaju mi se sve promene. Npr. Cover u galeriji koji zauzme trećinu ekrana me iritira. Onda boje na dark temi u sistemskim aplikacijama su mi nešto bezveze i previše veliki kontrast između svetlih i tamnih elemenata. Evo primer maila - telo poruke tamno crno a onda ovi debeli svetlo sivi elementi mi deluju kao da mi krate ekran i osećam se klaustofonično. Ne znam jel ima još neko da mu ne prija ovo ili sam to samo ja ustao na levu. 👀

Prilozi

• Screenshot_20260520_083027_Gmail.jpg
    Screenshot_20260520_083027_Gmail.jpg
    104.2 KB · Pregleda: 33
Kakvo brzo otvaranje kamere, na sta mislis?
Kad sa zaključanog ekrana prevučem da otvorim kameru treba mu 4-5s, isto kao i kad sa početnog ekrana uđem u kameru. Stvar koju nikad nisu ispravili niti će. Na ajfonu otvara instant.

Kad sa zaključanog ekrana prevučem da otvorim kameru treba mu 4-5s, isto kao i kad sa početnog ekrana uđem u kameru. Stvar koju nikad nisu ispravili niti će. Na ajfonu otvara instant.
Da nemas kopiju s24?

Namestio sam na power dugme da dupli klik otvori kameru u video modu. Treba mu 1-2 sekunde iz zaključanog ekrana. 🤔

Nazad
Vrh Dno