Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Izgled silcan kao za S25U.Kopija originalne .Moracu i ja za S25U da narucim.Kupovao sam za s24+.Dobar osecaj u ruci

Poslednja izmena:
Zena moje godiste. Malo mi onako bezveze pitanje, ako bas nije u nikakvom toku iako ima 50godina? Mislim tako si postavio pitanje ko da je to neka starica 😀 Jedino sto je baterija krs na s24 pa cak i na snapdragon vrijanti koju sam imao.
Izvinjavam se ako sam loše zvučao 😀 Mislio sam da ne igra igrice, nema 100 aplikacija instaliranih, ne treba joj najnoviji iPhone i ostalo. Treba joj za par društvenih mreža, dobra kamera za putovanja i to je to. A opet, trenutno ima neki iz A serije od pre 3 godine koji je postao baš loš, pa bi radije uzeli neki iz S serije.

Ne znam šta je sa telefonom ali zadnja 2,3 dana je konstantno topao i srče 50ak % više baterije. Nijedna aplikacije ne pokazuje da vuče bateriju ili nešto slično

Спремају вас / нас за S26U, не брините🙂.

Konačno stigla sigurnosna zakrpa februar za S24U, recovery meni sveden na tri opcije : factory reset , reboot i off. Nema više opcije za brisanje keša i sideload preko ADB-a.

Da li zna neko kako resiti problem sa MMI kodom. Pokusao sve metode sa neta ali nista nece. Jel mozda mora A1 da se obratim zbog kartice?

Kad otkucam bilo koji kod, npr *123# za pripejd u A1 izadje mi "Problem sa vezom ili nevazeci MMI kod"

Prilozi

• 55599.jpg
    55599.jpg
    42.4 KB · Pregleda: 24
kakav ti je signal, da li imas 5g ili 4g? za ussd kod treba 2g ili 3g mreza da bi radio. ako ti je podeseno na 4g/5g only, ne moze da se "pozove" ussd kod

*123# meni pise da je servis dostupan samo u romingu.
*128# ja dobijam stanje.

kakav ti je signal, da li imas 5g ili 4g? za ussd kod treba 2g ili 3g mreza da bi radio. ako ti je podeseno na 4g/5g only, ne moze da se "pozove" ussd kod
To je to, dozvolio sam 2G mrezu u podešavanjima i sada radi. Hvala puno!

Imam jos jedno pitanje. Sestra je trenutno u Nemackoj, isto ima S24+ i ne moze ni da poziva nikog niti nju neko moze da pozove(samo stoji pozivanje kada zove nekog) a poruke rade. Isto je A1 pripejd ima i kredit naravno. Pokušavali smo svasta oko podesavanja mreze ali nista ne pomaze. Jel znate mozda sta moze da se uradi da bi proradilo?

Nazad
Vrh Dno