Hvala puno, naručeno
Izvinjavam se ako sam loše zvučao 😀 Mislio sam da ne igra igrice, nema 100 aplikacija instaliranih, ne treba joj najnoviji iPhone i ostalo. Treba joj za par društvenih mreža, dobra kamera za putovanja i to je to. A opet, trenutno ima neki iz A serije od pre 3 godine koji je postao baš loš, pa bi radije uzeli neki iz S serije.Zena moje godiste. Malo mi onako bezveze pitanje, ako bas nije u nikakvom toku iako ima 50godina? Mislim tako si postavio pitanje ko da je to neka starica 😀 Jedino sto je baterija krs na s24 pa cak i na snapdragon vrijanti koju sam imao.
@DarkoDjeric
Da si to rekao za s23u pa i da se složimo
Isto bas sam i ja to gledao 🙃Ne znam šta je sa telefonom ali zadnja 2,3 dana je konstantno topao i srče 50ak % više baterije. Nijedna aplikacije ne pokazuje da vuče bateriju ili nešto slično
Ja sa S24 serije presao S25.Mislim da cu se vracati na Honor ili Xiaomi od narednog modela kad budem menjaoСпремају вас / нас за S26U, не брините🙂.
To je to, dozvolio sam 2G mrezu u podešavanjima i sada radi. Hvala puno!kakav ti je signal, da li imas 5g ili 4g? za ussd kod treba 2g ili 3g mreza da bi radio. ako ti je podeseno na 4g/5g only, ne moze da se "pozove" ussd kod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari