Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Jel neko primetio da se primetno više greje posle januarskog update-a?

Meni je samo lošija baterija za nekih 15%. U radu je savršen, čak i bolji nego pre godinu i po dana.

Potreban Samsung telefon za ženu od 50 godina koja nije zahtevan korisnik. Viber, Messenger, Instagram, kamera. Da li je S24 okej telefon u 2026. godini?

Pazi ovako stoje stvari ja imam preko 60 i S24U mi je trenutno dovoljan.Telefon mi koristi za sve osim igrica.Tako da ako je zena 50 ,i nije zahtevan korisnik.Bice joj sasvim OK.😀

U pravu ste, pitanje je bezveze kad bolje razmislim 😀
Hvala na odgovorima, biće S24!

Samsung S24 FE 5G 128gb/8 Dual Black-330e
Samsung S24 5G 128gb/8/Dual Black, Grey, Violet, Yellow-470e

Samsung Galaxy S25 FE 5G 8/128gb Jet Black-400e
Samsung Galaxy S25 5G 12/128gb Dual Black, Navy, Silver, Mint i Icy Blue -550e

Kontam da bi S25 FE bila najbolja opcija? Jedino sto je S25 FE veći i teži od S24.

Samsung S24 FE 5G 128gb/8 Dual Black-330e
Samsung S24 5G 128gb/8/Dual Black, Grey, Violet, Yellow-470e

Samsung Galaxy S25 FE 5G 8/128gb Jet Black-400e
Samsung Galaxy S25 5G 12/128gb Dual Black, Navy, Silver, Mint i Icy Blue -550e

Kontam da bi S25 FE bila najbolja opcija? Jedino sto je S25 FE veći i teži od S24.
S24fe najbolja opcija između tih što se tiče para, sve sam ih probao razlike su mizerne.

Iz edicije: Samsung ima najbolji softver.
Od sinoć ne radi instagram, drugaru isti slučaj na s24u, dok drugi nema nikakav problem. Prošle godine sedmicama je bilo problema sa IG

Prilozi

• Screenshot_20260212_151639_Instagram.jpg
    Screenshot_20260212_151639_Instagram.jpg
    42.5 KB · Pregleda: 88
Od sinoć ne radi instagram, drugaru isti slučaj na s24u, dok drugi nema nikakav problem. Prošle godine sedmicama je bilo problema sa IG
Јеси ли сигуран да није до апликације?
Код мене ради нормално...

Ajde, malo sale, sta se duris.
Nema aplikacije koja nekad nije bagovala nekome, nebitna je platforma u user interface.
FB, insta, viber i ostali njihovi derivati su opste poznati kao smece od aplikacija.
Ja kad sam imao problem ranije sa insa sam inastalirao My Insta app i resio problem. Cak je i bolja app od izvornog instagrama.
Primera radi imam i viber i whatsap, viber stalno neki bagovi nakon azuriramja pa opet azuriranja da isprave te bagove, pa nekoliko puta godisnje reinstalacija , jer drugacije nece a WharsAp, nikada ni jedan problem. Tesko da to ima veze sa Samsumgom i androidom.

zatvoris aplikaciju skroz pa pokrenes ponovo. to je kod mene resilo identican problem (s20u)

Ovaj log kaže 93% (skoro 2 godine korišćenja)
AccuBattery 89%
Moj subjektivni osećaj 77%
Istina je negde između

Ovaj log kaže 93% (skoro 2 godine korišćenja)
AccuBattery 89%
Moj subjektivni osećaj 77%
Istina je negde između
Bas pomislih slicnu stvar i vidim tvoj komentar 🙂

Meni kaze 99% za godinu i 8-9 meseci, subjekivni osecaj da je oko 80-85%, tako da tek sad sumnjam u pouzdanost.

^ u posedu S23U, S24U, S25U ... S25 daje najbolji SOT 7-8,5h sa 100% BH

A fascinantno mi je da S23U star 2,5 god sa istim app i korišćenjem i 92% BH bez problema 6-7h ima SOT

Tako da je baš subjektivno to oko baterije...

^ ma i ne koristim , nego nabavio 23U i 24U pre desetak dana pa po par dana koristio jedan pa onda drugi ... Razlike mizerne 23,24,25 🙃🫤20260220_153951.jpg

Potreban Samsung telefon za ženu od 50 godina koja nije zahtevan korisnik. Viber, Messenger, Instagram, kamera. Da li je S24 okej telefon u 2026. godini?
Zena moje godiste. Malo mi onako bezveze pitanje, ako bas nije u nikakvom toku iako ima 50godina? Mislim tako si postavio pitanje ko da je to neka starica 😀 Jedino sto je baterija krs na s24 pa cak i na snapdragon vrijanti koju sam imao.

Nazad
Vrh Dno