Meni je samo lošija baterija za nekih 15%. U radu je savršen, čak i bolji nego pre godinu i po dana.
"Potreban automobil za vožnju do pijace, da li je audi Q7 iz 2020 godine okej?"Potreban Samsung telefon za ženu od 50 godina koja nije zahtevan korisnik. Viber, Messenger, Instagram, kamera. Da li je S24 okej telefon u 2026. godini?
Za to nabrojano dovoljan je i S24fe po 300€Potreban Samsung telefon za ženu od 50 godina koja nije zahtevan korisnik. Viber, Messenger, Instagram, kamera. Da li je S24 okej telefon u 2026. godini?
S24fe najbolja opcija između tih što se tiče para, sve sam ih probao razlike su mizerne.Samsung S24 FE 5G 128gb/8 Dual Black-330e
Samsung S24 5G 128gb/8/Dual Black, Grey, Violet, Yellow-470e
Samsung Galaxy S25 FE 5G 8/128gb Jet Black-400e
Samsung Galaxy S25 5G 12/128gb Dual Black, Navy, Silver, Mint i Icy Blue -550e
Kontam da bi S25 FE bila najbolja opcija? Jedino sto je S25 FE veći i teži od S24.
Јеси ли сигуран да није до апликације?Iz edicije: Samsung ima najbolji softver.
Od sinoć ne radi instagram, drugaru isti slučaj na s24u, dok drugi nema nikakav problem. Prošle godine sedmicama je bilo problema sa IG
Možda (za korisnike izvini gospon) ali Apple, Xiaomi, Honor ne baguju. I ovo traje već par dana.Iskreno mislim da Samsung ima najbolji softver ali on ne moze da bira korisnike 😁
zatvoris aplikaciju skroz pa pokrenes ponovo. to je kod mene resilo identican problem (s20u)Iz edicije: Samsung ima najbolji softver.
Od sinoć ne radi instagram, drugaru isti slučaj na s24u, dok drugi nema nikakav problem. Prošle godine sedmicama je bilo problema sa IG
Proverio na S23 Ultra (2,5 god star)
92% je Battery health.
AccuBattery 89%
Moj subjektivni osećaj 77%
Istina je negde između
Koja je to maska na 24u?^ ma i ne koristim , nego nabavio 23U i 24U pre desetak dana pa po par dana koristio jedan pa onda drugi ... Razlike mizerne 23,24,25 🙃🫤Pogledajte prilog 528969
Zena moje godiste. Malo mi onako bezveze pitanje, ako bas nije u nikakvom toku iako ima 50godina? Mislim tako si postavio pitanje ko da je to neka starica 😀 Jedino sto je baterija krs na s24 pa cak i na snapdragon vrijanti koju sam imao.Potreban Samsung telefon za ženu od 50 godina koja nije zahtevan korisnik. Viber, Messenger, Instagram, kamera. Da li je S24 okej telefon u 2026. godini?
Meni se baš sviđa, jel to sa alija ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari