Da nakačim i ja SS ažuriranja ili...😂
Junski je baš očajan.I naravno opet su sj€bali bateriju sa junskim ažuriranjem na S24U 🙄
SOT i trajanje za 20% manje
Ja sam pre junskog ažuriranja uradio fabrički reset, koga nisam inače radio od novembra prošle godine. Mob je propevao, imao sam sa 30 sati do 15% bateriju čak 12h SoT. Trošio sam ga najviše na netu, 6, 7h jer mi je u maju riknuo računar. Mob je pre tog reseta spustio vreme punjenja na 55 min a posle je vratio na 1h i 10 min sa punjačem 45W. Mislim da je sve do tog smornog hard reseta, smanjio sam backup sa 270 Gb na 120Gb da me ne bi smaralo to vraćanje muzike i video klipova. Sada čim osetno izgubi snagu hard reset i ćao a ako nema rezultate tras na oglase i nikad više Samsung jer Kinezi su ipak Kinezi sa trajanjem baterije ladno 48 sati.I naravno opet su sj€bali bateriju sa junskim ažuriranjem na S24U 🙄
SOT i trajanje za 20% manje
Nažalost i ja moram da priznam .Kinezi su bolji za trajanje baterije.Za brzinu punjenja se naviknem, baš me briga .Honor 70 predhodni se brže punio i duže trajala baterija sa istim korišćenjem naspram trenutnog S24+.Najgore od svega što,opet kad prodajes i kad menjas lakše ode Samsung dalje.Nisam pristalica i da preferiram marku al ljudi su dosta glu...važno da se ima kao neko 'ime' i gledanje plaćenih recezenata.Kupio sam u aprilu mesecu privremenu providnu silikonsku masku za S24U, međutim kod mene je sve privremeno dok ne zamenim mob drugim. Ta maska ne da je žuta nego je braon i mob mi je grozan. Te silikonske maske su ultra tanke 0.3mm. Imate neku preporuku za karbonske ultra tanke 0.3mm. Ja ih nosim čisto zbog grebanja, ne ispadaju mi telefoni. Ne mora da je neki munja brend i da košta 3.000 din, neka sasvim obična i svejedno dal je providna ili u boji.
Ja sam pre junskog ažuriranja uradio fabrički reset, koga nisam inače radio od novembra prošle godine. Mob je propevao, imao sam sa 30 sati do 15% bateriju čak 12h SoT. Trošio sam ga najviše na netu, 6, 7h jer mi je u maju riknuo računar. Mob je pre tog reseta spustio vreme punjenja na 55 min a posle je vratio na 1h i 10 min sa punjačem 45W. Mislim da je sve do tog smornog hard reseta, smanjio sam backup sa 270 Gb na 120Gb da me ne bi smaralo to vraćanje muzike i video klipova. Sada čim osetno izgubi snagu hard reset i ćao a ako nema rezultate tras na oglase i nikad više Samsung jer Kinezi su ipak Kinezi sa trajanjem baterije ladno 48 sati.
То је цена која мора да се плати ко жели да има врхунски камера хардвер. Не може се стрпати толико сензора у мање. Тако је са свим Кинеским произвођачима који желе да померају границе на пољу фотографије. Самсунг и Епл као да су засад одустали од тога.Ma da ima Xiaomi 15 Pro za EU tržište ja se ne nebi sekunde kolebao, njega i ćao...ali 15ca je mala a Ultra užas sa onom ringlom i kamerama. Da imaju fabričku aplikaciju za ekspres ringlu pa da je kupim i kuvam kafu na 15 Ultra.
Sasvim korektna za male pare.Imate neku preporuku za karbonske ultra tanke 0.3mm. Ja ih nosim čisto zbog grebanja, ne ispadaju mi telefoni. Ne mora da je neki munja brend i da košta 3.000 din, neka sasvim obična i svejedno dal je providna ili u boji.
То је цена која мора да се плати ко жели да има врхунски камера хардвер. Не може се стрпати толико сензора у мање. Тако је са свим Кинеским произвођачима који желе да померају границе на пољу фотографије. Самсунг и Епл као да су засад одустали од тога.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari