Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Okači ss baterije da znamo mi što nismo ažurirali šta da radimo😀

Kupio sam u aprilu mesecu privremenu providnu silikonsku masku za S24U, međutim kod mene je sve privremeno dok ne zamenim mob drugim. Ta maska ne da je žuta nego je braon i mob mi je grozan. Te silikonske maske su ultra tanke 0.3mm. Imate neku preporuku za karbonske ultra tanke 0.3mm. Ja ih nosim čisto zbog grebanja, ne ispadaju mi telefoni. Ne mora da je neki munja brend i da košta 3.000 din, neka sasvim obična i svejedno dal je providna ili u boji.

I naravno opet su sj€bali bateriju sa junskim ažuriranjem na S24U 🙄

SOT i trajanje za 20% manje
Ja sam pre junskog ažuriranja uradio fabrički reset, koga nisam inače radio od novembra prošle godine. Mob je propevao, imao sam sa 30 sati do 15% bateriju čak 12h SoT. Trošio sam ga najviše na netu, 6, 7h jer mi je u maju riknuo računar. Mob je pre tog reseta spustio vreme punjenja na 55 min a posle je vratio na 1h i 10 min sa punjačem 45W. Mislim da je sve do tog smornog hard reseta, smanjio sam backup sa 270 Gb na 120Gb da me ne bi smaralo to vraćanje muzike i video klipova. Sada čim osetno izgubi snagu hard reset i ćao a ako nema rezultate tras na oglase i nikad više Samsung jer Kinezi su ipak Kinezi sa trajanjem baterije ladno 48 sati.

Kupio sam u aprilu mesecu privremenu providnu silikonsku masku za S24U, međutim kod mene je sve privremeno dok ne zamenim mob drugim. Ta maska ne da je žuta nego je braon i mob mi je grozan. Te silikonske maske su ultra tanke 0.3mm. Imate neku preporuku za karbonske ultra tanke 0.3mm. Ja ih nosim čisto zbog grebanja, ne ispadaju mi telefoni. Ne mora da je neki munja brend i da košta 3.000 din, neka sasvim obična i svejedno dal je providna ili u boji.

Ja sam pre junskog ažuriranja uradio fabrički reset, koga nisam inače radio od novembra prošle godine. Mob je propevao, imao sam sa 30 sati do 15% bateriju čak 12h SoT. Trošio sam ga najviše na netu, 6, 7h jer mi je u maju riknuo računar. Mob je pre tog reseta spustio vreme punjenja na 55 min a posle je vratio na 1h i 10 min sa punjačem 45W. Mislim da je sve do tog smornog hard reseta, smanjio sam backup sa 270 Gb na 120Gb da me ne bi smaralo to vraćanje muzike i video klipova. Sada čim osetno izgubi snagu hard reset i ćao a ako nema rezultate tras na oglase i nikad više Samsung jer Kinezi su ipak Kinezi sa trajanjem baterije ladno 48 sati.
Nažalost i ja moram da priznam .Kinezi su bolji za trajanje baterije.Za brzinu punjenja se naviknem, baš me briga .Honor 70 predhodni se brže punio i duže trajala baterija sa istim korišćenjem naspram trenutnog S24+.Najgore od svega što,opet kad prodajes i kad menjas lakše ode Samsung dalje.Nisam pristalica i da preferiram marku al ljudi su dosta glu...važno da se ima kao neko 'ime' i gledanje plaćenih recezenata.
Vidim ,citam kažeš da hard reset.Radio sam i ja to S24+.Al kad pogledam unazad i koje sam uređaje imao ,najviše sam hard reset uradio na Samsungu a po meni je mizerija .Kao brend je i ne košta malo pri kupovini.Za druge stvari je ok.Neko mi rece da je do exy procesora ,pa što neki na Ultri isto loše trajanje baterije .Tako da,na kraju .Sačekam S26 i ako bude sa snap ,kupujem sa otklonim i tu tvrdnju.Al opet ,trenutno na tržištu sa snap bolje drže bateriju....Mnogo se pati za to,ko sta ima...

Ma da ima Xiaomi 15 Pro za EU tržište ja se ne nebi sekunde kolebao, njega i ćao...ali 15ca je mala a Ultra užas sa onom ringlom i kamerama. Da imaju fabričku aplikaciju za ekspres ringlu pa da je kupim i kuvam kafu na 15 Ultra.

Ma da ima Xiaomi 15 Pro za EU tržište ja se ne nebi sekunde kolebao, njega i ćao...ali 15ca je mala a Ultra užas sa onom ringlom i kamerama. Da imaju fabričku aplikaciju za ekspres ringlu pa da je kupim i kuvam kafu na 15 Ultra.
То је цена која мора да се плати ко жели да има врхунски камера хардвер. Не може се стрпати толико сензора у мање. Тако је са свим Кинеским произвођачима који желе да померају границе на пољу фотографије. Самсунг и Епл као да су засад одустали од тога.

Nemam ja ništa protiv da dam 1500 eu za Xiaomi 15 ultra ali je ta kemera ogromna i kada sam uzeo da ga stavim u bočni deo torbice nije išlo a još gore je bilo kada se vadi. A opet meni više i ne treba nešto posebno dobra kamera, shvatio sam kupovinom S24U. Treba mi za posao tu i tamo. Zato bi ja mnogo voleo 15 pro, pa ceo svet je podivljao za tom Pro verzijom a ona nikako da se pojavi u EU a mi obični ljudi ne znamo zašto. Nema veze, nije tema pa će moderatori da mi opet stave neku meru zabrane, jer ja sam haker, bot, heiter...ne znam te termine, ne snalazim se.
Evo i ja da priložim datoteke posle junskog ažuriranja. Pre njega sam imao 30 sati na bateriji i SoT 12h

Prilozi

• Screenshot_20250623_153514_Device care.jpg
    Screenshot_20250623_153514_Device care.jpg
    62.6 KB · Pregleda: 14
  • Screenshot_20250623_153523_Device care.jpg
    Screenshot_20250623_153523_Device care.jpg
    61 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_20250623_153537_Device care.jpg
    Screenshot_20250623_153537_Device care.jpg
    63.3 KB · Pregleda: 19
Poslednja izmena:
Imate neku preporuku za karbonske ultra tanke 0.3mm. Ja ih nosim čisto zbog grebanja, ne ispadaju mi telefoni. Ne mora da je neki munja brend i da košta 3.000 din, neka sasvim obična i svejedno dal je providna ili u boji.
Sasvim korektna za male pare.

Nikad u životu ništa nisam kupio sa bilo kog stranog sajta 😢 , za mene je to nepoznanica?

Napraviš nalog, ubaciš svoje podatke i broj kartice sa koje će prodavci skidati novac. Poželjno je da bude internet ili virtuelna kartica na kojoj ima ograničeno novca u slučaju prevare, mada nisam nikada čuo da je nekome preko Alija skinut novac za nešto što nisu kupili.

Ok probaću, nadam se u najskorije vreme. Znaš za neku banku gde mogu da dobijem odmah karticu za internet i da na nju uplatim neku lovu da se igram dalje kupvine. Temu je glupost?

То је цена која мора да се плати ко жели да има врхунски камера хардвер. Не може се стрпати толико сензора у мање. Тако је са свим Кинеским произвођачима који желе да померају границе на пољу фотографије. Самсунг и Епл као да су засад одустали од тога.

Ko kaze da ne moze?Moze potpuno isti modul za kemere da izgleda kao na s24 ultra na primer.

Nazad
Vrh Dno