Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Kod nas nema internacionalne garancije za Samsung telefone.
Samo telefoni kupljeni u Srbiji imaju garanciju za ovlašćene servise.

Od poslednjeg ažuriranja pratim bateriju i možda najbolja do sad od kad imam telefon.
S24+ Exy , ekran je podešen na najveću moguću rezoluciju QHD, 30-40% je na 4g.

Prilozi

• Screenshot_20250602_003044_Device care.jpg
    Screenshot_20250602_003044_Device care.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 81
  • Screenshot_20250602_204639_Device care.jpg
    Screenshot_20250602_204639_Device care.jpg
    63.5 KB · Pregleda: 68
Drugari, probao sam da nađem preko pretrage, ali nisam uspeo. Da li neko možda ko je uzimao ima da mi da link na Aliju za stakla na kojima radi dobro otisak (Ultra)?

I ja trebam kupiti staklo za ekran, ako neko zna proverenog prodavca sa al. ex. neka link postavi javno ako je dozvoljeno.

Ja sam skoro postavio staklo, bila mi je ona orginal samsung folija koja se za godinu dana baš izgrebala i matirala, staklo sam stavio u radnji kod lokalnog lika koji je partner/serviser samsung ovlašćenog za Srbiju.
U početku otisak nije baš najbolje radio, obrisao sam sve prste/otiske i postavio ih ponovo preko stakla i sad rade odlično.
Ne znam koje staklo je u pitanju, a ni cenu jer sam dobio gratis zbog neke druge plaćene usluge.
S24u je u pitanju.

Ugreen je dobra marka, kvalitetne proizvode imaju, koristim njihove kablove usb c pd 3m i veoma su kvalitetni.

Dobra je cena sa novcicima + kupon radnje, ali shipping ubija.

edit: Sad gledam, pa realno nije na kraju ni mnogo, ispod 500 din 2 stakla.

Pa zar nisi to uradio još pre neki dan?

... Ono ranije je bilo Samsungovo ažiriranje softvera a ovo je ažuriranje Google servisa.

Edit: izvinjavam se moja greška, ovo je bilo već treće ažuriranje Google Play a i dalje je April.
Screenshot_20250606_102514_Google Play Store.jpg

Poslednja izmena:
Ranije sam pisao da otisak prsta ne radi bas najbolje na s24 , preko zastitnog stakla. Medjutim odkako sam uradio update na OneUi 7 i uradio otisak prsta radi odlicno.

UI7.0 u odnosu na 6.1 ništa naročito , mnogo buke ni oko čega i mnogo lošijih sitnica koje kvare opšti utisak .

Evo stavio sam. Al sam se zaje.... zdere mi bateriju. 14 minuta uključen telefon, 23% od baterije otišlo. Ovo je verovatno najgora verzija za bateriju

Logicno da zdere kad se sve zivo azurira i optimizuje sad, prvih dan dva nikad nisu realno stanje.

Imam jedan problem. Kad koristim camera app, ona uvek zadrzi prethodno koristenje. Npr ako je to bio video, kad sledeci put otvorim app video je odabran. Desilo mi se mnogo puta da na brzinu treba nesto da slikam, a ono video ( zaboravo da sam to koristio poslednje) i propade ideja. Ili npr ako priliko fotkanja koristim zoom, bez obzira bilo koji, to uvek bude kad sledeci put pokrenem app. Kako da odradim podesavanja da mi prilikom svakog pokretanja camera app bude osnovni foto?

Camera > Settings > Settings to keep...
Settings.png

Sve mi je to isključeno, ali i dalje zadrzi taj zadnji setting koji sam koristio u kameri.

Prilozi

• Screenshot_20250616_072321_Camera.jpg
    Screenshot_20250616_072321_Camera.jpg
    82.8 KB · Pregleda: 7
  • Screenshot_20250616_072402_Camera.jpg
    Screenshot_20250616_072402_Camera.jpg
    75.8 KB · Pregleda: 8
Nazad
Vrh Dno