Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Pritom je UI7 na A seriji verovatno "lite" verzija , kao što je i dosad bilo.

Zato ja kazem, jabuci samo fali malo bolji softver tj to rukovanje da bude slicno Androidu i onda bi ih pitao da li bi se tako ponasali. Isto kao dok se nije bio pojavio Huawei izmdju njih pa su u svemu dali gas...

Oho-ho

Probaj upali samo opciju za dual messenger pa vidi da li ce ti nuditi tu opciju dole bez da instaliras duple aplikacije

U pitanju je Google sinhronizacija podataka koja iz nekog razloga neće da se završi i stalno počinje ispočetka.
Ugasiš sinh, restart telefona, upali opet sinh i vidi je li pomoglo?

Ako nije moraćeš clean data i cashe iz aplikacije 😉

Probaj upali samo opciju za dual messenger pa vidi da li ce ti nuditi tu opciju dole bez da instaliras duple aplikacije
Imam tu opciju dole, mogu da uključim i samo nju, misliš to da probam? OK, hvala!

U pitanju je Google sinhronizacija podataka koja iz nekog razloga neće da se završi i stalno počinje ispočetka.
Ugasiš sinh, restart telefona, upali opet sinh i vidi je li pomoglo?

Ako nije moraćeš clean data i cashe iz aplikacije 😉
Hm, piše da je sinhronizacija urađena poslednji put jutros, sad sam ručno pustio i odradio sinhronizaciju uspešno, tako bar piše... Hajde probaću i ovo što kažeš. Hvala!

Ako neko ima još neku ideju...

Cao drustvo. Pitanje, kako da podesim da se telefon puni na 45W, Super fast charging 2.0? Imam originalni Samsung Trio 65W punjac koji sam dobio na poklon od Samsunga i u njega je uboden u type C port na kome pise max 65W originalni type C to type C 5A Samsung kabl. Kada se spoji telefon sa punjacem pise samo Super fast charging.

Cao drustvo. Pitanje, kako da podesim da se telefon puni na 45W, Super fast charging 2.0? Imam originalni Samsung Trio 65W punjac koji sam dobio na poklon od Samsunga i u njega je uboden u type C port na kome pise max 65W originalni type C to type C 5A Samsung kabl. Kada se spoji telefon sa punjacem pise samo Super fast charging.

Pa to ti je to mala razlika je u brzini punjenja 25w i 45w punjac.Tako da ti taj 65w verovatno puni brzinom kao da si stavio 45w stim sto kazem razlika u brzini punjenja je mala.

Можда те кабл зеза. Јел одговарајући кабл?

Pa to ti je to mala razlika je u brzini punjenja 25w i 45w punjac.Tako da ti taj 65w verovatno puni brzinom kao da si stavio 45w stim sto kazem razlika u brzini punjenja je mala.
Ma znam ja to, nisam ni pitao zbog brzine punjenja, nego me zanimalo kada pokazuje Super Fast Charging 2.0?
Можда те кабл зеза. Јел одговарајући кабл?
Pa koristim Samsungov originalni type C na type C od 5A.

Imam tu opciju dole, mogu da uključim i samo nju, misliš to da probam? OK, hvala!

Hm, piše da je sinhronizacija urađena poslednji put jutros, sad sam ručno pustio i odradio sinhronizaciju uspešno, tako bar piše... Hajde probaću i ovo što kažeš. Hvala!

Ako neko ima još neku ideju...
Nažalost, ne pomaže ni jedno ni drugo, i dalje tražim rešenje.

A koji telefon je pitanju, ne vidim u čemu bi bio problem osim u punjaču, ovo je moj punjač za samsung 45w i uredno mi izbacuje super fast 2.0 ili kako vec ide.

Takodje na s24 ultra imam opciju samo brzo punjenje

Prilozi

• 20250316_004040.jpg
    20250316_004040.jpg
    228.2 KB · Pregleda: 35
Na usb C izlazu na punjacu bi trebalo da pusta tebi potrebnih 45 w, ali moze i kabl da zeza i da se podesi na tel brzo punjenja, kako je sve i objasnjeno. Ako nece nesto od ta tri ne valja + neka konekcija.

Jel c na c kabel došao uz punjač ili uz telefon? Ako je onaj tanki što ide uz telefon nemoj dalje tražiti razlog.

Vrh Dno