Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Radi , mnogo bolje nego UI 6.1. Koristim ga na S24U.

Radi zadnja beta verzija je 7.0.18, ali više nema ažuriranja, beta verzija zadnji puta ažurirana 14.7.2024. i čitao sam da je posle promene vlasnika ostao samo glavni programer ostali otpušteni.
Za mene ima nekoliko mana i ja ga više i ne koristim.

nema telefon bilo kog brenda radi kako treba android verzije ionako godinama ne donose nista revolucionarno, nije pravdanje samsunga ali da li je na telefonu a14 ili a15 poprilicno nevazno

Dogodine kupite 26U za 1.700evra
'Oćemo taman u u maju 2026 kad mu cena bude oko 900 na oglasima . I to pod uslovom da povećaju kapacitet baterije bar 20% , da UO 8.0 "glađe" i optimizovanije radi od iOs-a ... I tako neka "normalna" očekivanja 😳🤔😂

.... Inače bio sam u pravu što se tiče prodaje S25 serije , jedino tamo gde je "trejd" abnormalan prodaja ide odlično = tipa u USA :
T-Mobile daš stari Note 10 / popust je 500$ + 24 rate po 12,5$ i 180$ keš učešće .

Ja imam utisak da S24 serija radi nadogradnju i za nju a i za samu S25 seriju. Nema sance da se to ovoliko oduzilo bzv

Sa Bajtbox foruma

Prilozi

• RDT_20250225_2013357968484727812811688.jpg
    RDT_20250225_2013357968484727812811688.jpg
    343.4 KB · Pregleda: 127
'Oćemo taman u u maju 2026 kad mu cena bude oko 900 na oglasima . I to pod uslovom da povećaju kapacitet baterije bar 20% , da UO 8.0 "glađe" i optimizovanije radi od iOs-a ... I tako neka "normalna" očekivanja 😳🤔😂

.... Inače bio sam u pravu što se tiče prodaje S25 serije , jedino tamo gde je "trejd" abnormalan prodaja ide odlično = tipa u USA :
T-Mobile daš stari Note 10 / popust je 500$ + 24 rate po 12,5$ i 180$ keš učešće .
Takve trejdove možemo da sanjamo.
Voleo bih da puste operateri. Samo da vidim prvi ponedeljak kad krenu, da li bi bili redovi ispred poslovnica

Pitanje za sve vlasnike S24 i S4 plus telefona sa Snapdragon chipsetom, kako ste zadovoljni radom telelfona, jel neko uporedjivao sa Exunos varijanotm, kako se ponašaju po pitanju rada, trajanje baterije, zagrevanje, kvalitet signala...

Da li se isplati platiti više Snapdragon varijatnu bez garancije u odnosu na Exynos sa domaćom garancijom?

Ako hoces da te ne boli glava na duze staze kupu sa SD😁

Samo ti plati više za telefon bez garancije i uživaj na duže vreme bez glavobolje!
Šta ću sve da pročitam ovde.
Elem, i dalje na ovoj temi nisam naišao žalbe na Exy u s24+ npr.

Nije problem što nema garanciju, nego što ako crkne nema popravke, jer nema delova, barem je takva bila priča ranije :unsure:

Imate S23 i S25 kao alternativu, garancija i delovi su obezbedjeni u Srbiji🙂

Nis
Imate S23 i S25 kao alternativu, garancija i delovi su obezbedjeni u Srbiji🙂
Nisu obezbeđeni ako je telefon kupljen za drugo podneblje...bar ne u zvaničnim servisima. Kako god, svako najbolje zna šta mu više odgovara i koliko je spreman da rizikuje

Nis

Nisu obezbeđeni ako je telefon kupljen za drugo podneblje...bar ne u zvaničnim servisima. Kako god, svako najbolje zna šta mu više odgovara i koliko je spreman da rizikuje
Naravno, podrazumeva se da sam mislio na nasu domacu garanciju, posto strana garancija ne vazi.

Nazad
Vrh Dno