Hvala, neko je negde pisao da nema vise podrsku, ali se ne secam za sta. pa zato pitam.Radi , mnogo bolje nego UI 6.1. Koristim ga na S24U.
'Oćemo taman u u maju 2026 kad mu cena bude oko 900 na oglasima . I to pod uslovom da povećaju kapacitet baterije bar 20% , da UO 8.0 "glađe" i optimizovanije radi od iOs-a ... I tako neka "normalna" očekivanja 😳🤔😂Dogodine kupite 26U za 1.700evra
Takve trejdove možemo da sanjamo.'Oćemo taman u u maju 2026 kad mu cena bude oko 900 na oglasima . I to pod uslovom da povećaju kapacitet baterije bar 20% , da UO 8.0 "glađe" i optimizovanije radi od iOs-a ... I tako neka "normalna" očekivanja 😳🤔😂
.... Inače bio sam u pravu što se tiče prodaje S25 serije , jedino tamo gde je "trejd" abnormalan prodaja ide odlično = tipa u USA :
T-Mobile daš stari Note 10 / popust je 500$ + 24 rate po 12,5$ i 180$ keš učešće .
Divan način da nateraju update zavisnike da pređu na novi tel!
Где му баш даде име Стојадин, шта је, стоји пос'о? 🤣evo moj vrsnjak Stojadin i ja bas razmisljamo i kaze Stojadin boli nas glava da prelazimo zbog ui. Nije glup Stojadin.
nisam ja, komsjinicino cedo.Где му баш даде име Стојадин, шта је, стоји пос'о? 🤣
Ares Arctic ima oko 7000+ ali se plaća. I radi na one ui 7 isto.Da li ima neke ikonice na theme app da lepo pokrivaju sve apps?
Možeš da probaš i Theme park iz good locka, tamo možeš da modifikuješ postojeće ikonice (promena boje, oblika...)Da li ima neke ikonice na theme app da lepo pokrivaju sve apps?
Nisu obezbeđeni ako je telefon kupljen za drugo podneblje...bar ne u zvaničnim servisima. Kako god, svako najbolje zna šta mu više odgovara i koliko je spreman da rizikujeImate S23 i S25 kao alternativu, garancija i delovi su obezbedjeni u Srbiji🙂
Naravno, podrazumeva se da sam mislio na nasu domacu garanciju, posto strana garancija ne vazi.Nis
Nisu obezbeđeni ako je telefon kupljen za drugo podneblje...bar ne u zvaničnim servisima. Kako god, svako najbolje zna šta mu više odgovara i koliko je spreman da rizikuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari