Paaaa de sad pred S25 seriju 👀 😁
Salim se malo, svakako je dobra kupovina za novac koji kosta![]()
Ja isto cekam Jan pa cu da vidim, ili idem na S24U ili S25U. Za 2 god dosta je kod mene S23US23 Ultra je otišla za ok kintu, S25 Ultra uzimam kroz par meseci preko firme, tako da je ovo sada bila dobra opcija da "premostim" period.
I ja imam taj reload, na Tik Toku mi se javlja. Ostalo.sve okMarfi uzvraća udarac..
Jeste li instalirali ovaj novembarski update. Telefon mi je usran totalno...
Animacije brljave, debelo usporen, pojavljuje mi se simbol za "reload" neki bezvezno, tamo gde ga ranije bilo, notifikacije kasne..
U što je očajan zvučnik donji. Mnogo slabiji u odnosu na S23 seriju, konkretno Ultra model. Nekako rasipa zvuk, nema ni mrežice više.
Vrv januar nakon izlaska s25 serije, tj sa njom?Kada se očekuje stabilan One UI 7 za S24 seriju?
Kako si promenio zvuk ? U čemu je bio problem ?@DarkoDjeric Promenio sam sada zvuk i druga prica potpuno. YT, spotika i ostalo radi kako treba, tu nema problema, ali mi ovaj zvuk koji sam imao zapao za usi.
Kao da sam ja ovo pisao.S23 Ultra je otišla za ok kintu, S25 Ultra uzimam kroz par meseci preko firme, tako da je ovo sada bila dobra opcija da "premostim" period.
Ja kad dodje zvanično, cepam sigurno hard reset na s24 plusInstalirah beta verziju (ima na xda forumu) ,i mogu da kažem da samsung sa svojim one ui nastavlja da se kreće u pravom smeru (za razliku od nekih drugih ) .Na prvi pogled ,sladak ui ,videcemo kakav ce biti drugi i treci.Ne brise se nista instalacijom ,ide kao svaki update.Jedino kolko sam shvatio ,ako hocemo downgrade, onda mora preko odina ,i brise se sve ..Par ss sa telefona ...
Sve vise vuce na xiaomi i ostala kineska smeca UI-eInstalirah beta verziju (ima na xda forumu) ,i mogu da kažem da samsung sa svojim one ui nastavlja da se kreće u pravom smeru (za razliku od nekih drugih ) .Na prvi pogled ,sladak ui ,videcemo kakav ce biti drugi i treci.Ne brise se nista instalacijom ,ide kao svaki update.Jedino kolko sam shvatio ,ako hocemo downgrade, onda mora preko odina ,i brise se sve ..Par ss sa telefona ...
Realna prica. Sve ono sto su gradili godinama i imali neki svoj stil na kraju bacise sve u vodu i pocese da kopiraju sve ostale sto im je preveliki minus. Meni se ovaj novi UI uopste ne svidja vizuelnoSve vise vuce na xiaomi i ostala kineska smeca UI-e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari