Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Kolko to izadje po vama da ljudi prodaju :) . Duplo jeftinije od realne cene plus 20% niže, kolko izadje to 80e :D . Evo ja cu reci kolko sam ja prodao pa vi zaključujte onda .Tablet vakum dao za 22000 din ,sluske u zameni za neki telefon mi izašle 150e .Jel to mnogo ispod cene ,ne bih reko .. Naravno da ce imati ljudi kojima su pare hitne i bitne pa će dati mozda i za 100e ,al nece ih biti puno .A da ce količina proizvoda koji se nadju na kp za kratko vreme sniziti cenu ,za to ne treba fakultet da se zaključi.

Elem ,nevezano za ovo gore ,uzeh pixel 8 pro da probam, planirao ga posle s24 u ,al brate nema šanse. ONE UI je svetlosnim godinama ispred .Planirao sam bio da predjem nekad na pixel 9 pro xl ,al nema šanse. Softversko iskustvo i mišljenje o tome neće biti različito u odnosu na p8 pro ..

Nije po vama pošto nismo svi rekli da će ići po toj ceni i toliko jeftinije ali ja konkretno jesam rekao da će ići svakako niže a u jednom momentu i znatno niže ne od stvarne vrednosti (jer ni za to ne treba fakultet da se zaključi) već od onog što ljudi u startu računaju da će dobiti.

U EU i ne bas, "zatajili" ga i oni ovde za praznike jer znaju da se tada najvise kupuje (posebno oko Bozica) pa se trude da cene odrze visokim...
Tako da je povoljnija kupovina posle istih (u februaru) ili tokom leta kada su odmori.
Tehnike ove godine onako, garderoba i slicno moze se naci dosta jeftinih stvari :)
Ja sam na Amazonu uzeo njihov tablet (Fire HD 8 plus, 3/32) za 30e (sa 100ak cini mi se). Taman da mi deca ostave iPad na miru.
Uzeo sam (doduse kao produzetak mob. ugovora) i S24 za 30e jednokratno i 20e paket mesecno, eno ga stoji na oglasima (doduse drknuo sam mu cenu).

Jeres ili ne ja bi iskreno voleo sliku/objašnjenje šta to može da bude toliko različito na always on-u?!
Mozda je kolega mislio na dizajn tel, sto je drugaciji i isti kao kod ip, to jedino moze da bude razlika, ko voli. AOD je isti, jedino se ultra razlikuje.

Na kraju sam uzeo S24 od 256GB.
Glavna razlika koja mi se strašno svidjela je Always ON Display.

Ne znam je li do softvera ili do modela, ali izvedba na S24 je takva da s23 izgleda kao uređaj prije 5 godina.
Ja stvarno ne vidim preteranu razliku u dizajnu,.osim sto je zelena na s23 neprevazidjena boja.

OneUI 7 izgleda odlično u pokretu.

OneUI 7 izgleda odlično u pokretu.

Svaki UI do sad pre izlaska je na njihovim reklamama i promo video snimcima radio "munjevito brzo" bez i jednog laga, baga a kad instaliras u praksi nikad ne bude nista tako kako je prikazano :sleep: kao sto sad kruze snimci o razornoj S25 seriji koja ce da leti sama do meseca napravi fotografije i vrati se a bice smejurija u odnosu na S24 seriju

Kako to da nema nijednog pitanja da li je novembarski patch bezbedan i slično ? 😂

Ja stvarno ne vidim preteranu razliku u dizajnu,.osim sto je zelena na s23 neprevazidjena boja.
Na S24 se always on display samo potamni kao na ihpone dok na s23 je klasična Always On koji imam još od Galaxy Note 8.

Mnogo bolje se vide notifikacije na Always On, mnogo mi je jasnije ima li notifikacija (Always On se upali samo kada dođu).

Meni dovoljno, ko ne vidi razliku, a šta da mu radim 🤣

Kod Galaxy S23 je pozadina crna.
Ovo se moše customizovati ali samo u jednom malom pravougaoniku.

Na S24 je čitav ekran u stvari Always ON.

Ovo su uživo slike sa s23 i s24.

Prilozi

• Screenshot_20241201_151343_AlwaysOnDisplay.png
    Screenshot_20241201_151343_AlwaysOnDisplay.png
    70.6 KB · Pregleda: 87
  • Screenshot_20241201_151353_AlwaysOnDisplay.png
    Screenshot_20241201_151353_AlwaysOnDisplay.png
    291.9 KB · Pregleda: 87
Nazad
Vrh Dno