Tehnike ove godine onako, garderoba i slicno moze se naci dosta jeftinih stvariU EU i ne bas, "zatajili" ga i oni ovde za praznike jer znaju da se tada najvise kupuje (posebno oko Bozica) pa se trude da cene odrze visokim...
Tako da je povoljnija kupovina posle istih (u februaru) ili tokom leta kada su odmori.
Oduvek takoOne poklone buds 3pro i tablet 'ladno daju i za 50% manje po KP od realne cene 🙃
Na kraju sam uzeo S24 od 256GB.Ma uzmi S24 sa 256gb.
Izdrži
Brza je ta memorija od 256gb
Mozda je kolega mislio na dizajn tel, sto je drugaciji i isti kao kod ip, to jedino moze da bude razlika, ko voli. AOD je isti, jedino se ultra razlikuje.Jeres ili ne ja bi iskreno voleo sliku/objašnjenje šta to može da bude toliko različito na always on-u?!
Ja stvarno ne vidim preteranu razliku u dizajnu,.osim sto je zelena na s23 neprevazidjena boja.Na kraju sam uzeo S24 od 256GB.
Glavna razlika koja mi se strašno svidjela je Always ON Display.
Ne znam je li do softvera ili do modela, ali izvedba na S24 je takva da s23 izgleda kao uređaj prije 5 godina.
Super👏Na kraju sam uzeo S24 od 256GB.
Glavna razlika koja mi se strašno svidjela je Always ON Display.
Ne znam je li do softvera ili do modela, ali izvedba na S24 je takva da s23 izgleda kao uređaj prije 5 godina.
OneUI 7 izgleda odlično u pokretu.
OneUI 7 izgleda odlično u pokretu.
Pa kolko ima od kad si dobio mail ?Meni mail stigao u nedelju prošlu, pokloni stigli u petak prošli..Jel ima neko da je dobio mail da ce uskoro biti isporucni pokloni, a da jos uvek nije dobio poklone
oneUi ko i bilo koji, ne vidim nista bolje u odnosu na druge.
Meni je šestica lepšta sta znam...😅
Na S24 se always on display samo potamni kao na ihpone dok na s23 je klasična Always On koji imam još od Galaxy Note 8.Ja stvarno ne vidim preteranu razliku u dizajnu,.osim sto je zelena na s23 neprevazidjena boja.
De de, pa nije Xiaomi tema...E sad si ugasio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari