Smartisnewsexy
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.10.2012
- Poena
- 159
Da li su krenuli da stižu pokloni za kupovinu S24?
Zar nije Ultra na KP ispod 900e?
Ultra treba da bude 100K sada u prodavnici da bi bila normalna cena, a na akciji 80K pa da kazes da si uzeo nesto dobro po akcijskoj ceni.
Nije nerealno, mene je moj s23u 512gb izašao prošle godine u ovo vreme ni 1000e komplet sa cenom ugovorom, ali treba da se peca ponuda. U inostranstvu naravno.JEste drug al ovde ko hoce moze da uzme na dve godine na ovu cenu sto svakako nije isto.
Jeste druze dace ti ga za 50 000.🤣😆Budi malo realan ima li igde u svetu s24 plus model za te pare a ne ultra.
Ultra 950 dolara, S24+ 750 dolara. Akcija na amazonu usJeste druze dace ti ga za 50 000.🤣😆Budi malo realan ima li igde u svetu s24 plus model za te pare a ne ultra.
Ultra treba da bude 100K sada u prodavnici da bi bila normalna cena, a na akciji 80K pa da kazes da si uzeo nesto dobro po akcijskoj ceni.
Imas u DE sada za 555e 256 gb sa sajta Samsunga. Takodje ako nekome znaci postoji opcija beskamatno na rate preko Paypal-a do 24 meseca.S24 FE у Норвешкој је око 520/600 евра тренутно за 128/256 верзије, делује ми као добра понуда, па ако неко има фамилију или пријатеље који долазе за празнике...
U EU i ne bas, "zatajili" ga i oni ovde za praznike jer znaju da se tada najvise kupuje (posebno oko Bozica) pa se trude da cene odrze visokim...Akcije u inostranstvu, posebno u Americi su prave akcije, kod nas tako nesto ne postoji i nikada ga nece biti.
Najbolje da bude džabeUltra treba da bude 100K sada u prodavnici da bi bila normalna cena, a na akciji 80K pa da kazes da si uzeo nesto dobro po akcijskoj ceni.
Da prodaju se(novi iz EU) verzije 12/256 za 860e ... Mada sam baš danas na FB tu kod mene video da lik prodaje 20 dana star iz Yettel-a 12/512 za 900e (traži toliko a verovatno bi dao i jeftinije...) .Zar nije Ultra na KP ispod 900e?
Dobar si..Skoro 2 ipo h tiktoka, mashallah 😂
To je početna cena, a od toga uz cenkanje će ići sigurno još niže. A kad izdobijamo poklone svi biće to još 20% niže.One poklone buds 3pro i tablet 'ladno daju i za 50% manje po KP od realne cene 🙃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari