Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Koliko dana je proslo od registracije kupovine telefona do mail-a kojim najavljuju slanje poklona ?

@Labello
Treba, ali se vestacki odrzava cena od launcha...
Posle ce operateri da "razgrabe" i ponude kroz neki dil sa razlicitim tarifama na rate -> obrni-okreni, pomirices se sa situacijom na kraju i platices predvidjenih 1.3-1.5k.

Ispratio sam cenu za par modela koje sam pikirao kroz price tracker na amazonu i geizhalsu - prosto je neverovatno koliko su malo cene pale od launcha, najvise je otisao P8p ali i on je trenutno 700e za 256gb i pored konkurencije nema sta da trazi.
Recimo S24u i OP12 skoro da se nisu makli, ~150e gore-dole od launcha. 1300e S24u (samo jednom je bio 1150e na kratko, OP12 je trenutno 750e (launch cena oko 900-950e)
S23 kod Amazonovih sestrinskih firmi i malih preprodavaca se krece 900-1100e... Sta dalje reci

JEste drug al ovde ko hoce moze da uzme na dve godine na ovu cenu sto svakako nije isto.

Jeste druze dace ti ga za 50 000.🤣😆Budi malo realan ima li igde u svetu s24 plus model za te pare a ne ultra.
Nije nerealno, mene je moj s23u 512gb izašao prošle godine u ovo vreme ni 1000e komplet sa cenom ugovorom, ali treba da se peca ponuda. U inostranstvu naravno.

Treba uzeti u obzir i skorasnje promene / poskupljenje paketa....

S24 FE у Норвешкој је око 520/600 евра тренутно за 128/256 верзије, делује ми као добра понуда, па ако неко има фамилију или пријатеље који долазе за празнике...

Ako je zvanićna cena u redu, ali ako je cena za nov sa oglasa ovde su jeftiniji.

У радњама у званичној понуди, очигледно Самсунгова акција за црни петак, јер је иста цена у малтене свим већим веб продавницама.

S24 FE у Норвешкој је око 520/600 евра тренутно за 128/256 верзије, делује ми као добра понуда, па ако неко има фамилију или пријатеље који долазе за празнике...
Imas u DE sada za 555e 256 gb sa sajta Samsunga. Takodje ako nekome znaci postoji opcija beskamatno na rate preko Paypal-a do 24 meseca.

Kad se bude količinski kupovalo kao u Americi, biće i tih popusta kod nas. Kad ovde se kupi 80% na forumu preko crne strane, a kuka se na popuste. Količina prodatih zvanično igra ulogu kako Samsung daje rabat, ali smo mi mali i nikad nećemo dostići taj nivo.

Akcije u inostranstvu, posebno u Americi su prave akcije, kod nas tako nesto ne postoji i nikada ga nece biti.
U EU i ne bas, "zatajili" ga i oni ovde za praznike jer znaju da se tada najvise kupuje (posebno oko Bozica) pa se trude da cene odrze visokim...
Tako da je povoljnija kupovina posle istih (u februaru) ili tokom leta kada su odmori.

Poslednja izmena:
Ultra treba da bude 100K sada u prodavnici da bi bila normalna cena, a na akciji 80K pa da kazes da si uzeo nesto dobro po akcijskoj ceni.
Najbolje da bude džabe
Stvarno ste nezajažljivi .
Ako je telefon tako dobar kako pričate- ovo je ok cena , a posle nove god ce biti nesto iznad 100 k otprilike pa ko hoće neka tada kupi.
Ovo mi je ok cena , ali S23U ću zamenuti sa S25U posle par meseci od puštanja u prodaju .

Niko ne trazi za dzabe niti 50% off...
Poenta je da cene nisu obarane ni u EU nesto drasticno od izlaska i vestacki se odrzavaju, verovatno u dogovoru sa prodavcima i provajderima.
A cene za svaku generaciju idu gore dok su apgrejdi koje nude minimalni do nikakvi (uglavnom 80-90% recikliran hw), a to se odrazava i na donji i srednji segment telefona.

Malo o bateriji famoznog exynosa na S24+

Prilozi

• SmartSelect_20241126_141708_Device care.jpg
    SmartSelect_20241126_141708_Device care.jpg
    69.1 KB · Pregleda: 113
One poklone buds 3pro i tablet 'ladno daju i za 50% manje po KP od realne cene 🙃

Nazad
Vrh Dno